Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν υπολογιστή για gaming. Έχω ήδη ένα Setup... Αλλά βγαίνει στα 1200. Θέλω όμως να είναι και 4-πύρηνο και 4gb GPU. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μήπως υπάρχει κάποιο άλλο setup φθηνότερο αλλά το ίδιο καλό(γύρω στα 1000 ευρώ)

post-355584-0-57938100-1442417558_thumb.png

Δημοσ.

Απο ποιο καταστημα κοιτας???

Για να σου βγει φθηνοτερα βαλε την φθηνοτερη 8Gb 1600ram που θα βρεις(πχ Kingston HyperX,G.skill κλπ) και μητρικη μπορεις να βαλεις και φθηνοτερη Z.

Δημοσ.

Απο ποιο καταστημα κοιτας???

Για να σου βγει φθηνοτερα βαλε την φθηνοτερη 8Gb 1600ram που θα βρεις(πχ Kingston HyperX,G.skill κλπ) και μητρικη μπορεις να βαλεις και φθηνοτερη Z.

Από το e-shop, μιας και δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου.

Ακόμη και έτσι, η τιμή μου πέφτει γύρω στα 60 ευρώ.

Μήπως θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι ανάλογο? (μιας και είναι η 1η φορά που φτιάχνω pc και είμαι παντελώς άσχετος)

Δημοσ.

i5 4460

Asrock H97 Pro 4 ή Performance

Ram Kingston 8gb 1600 οποιο χρωμα σου αρεσει

Αυτα τα επιλεγεις σιγουρα και γλυτωνεις αρκετα χρηματα.

Για καρτα γραφικων μπορεις να δεις και την R9 390 ή την R9 290 αν θες να γλυτωσεις χρηματα.

Κουτι δες καποιο ευρυχωρο Corsair καλυτερα

Και ενα 250ρι Ssd στα 100ευρω περιπου καλο θα ηταν να εβαζες :)

Δημοσ.

Αυτό το Κ380 στα 56ε χτυπάει άσχημα..Τι παιχνίδια παίζεις περισσότερο; Από επεξεργαστή-μητρική μπορείς να πας σε φθηνότερα ή άλλη πλατφόρμα να μη δίνεις και άδικα λεφτά. Αν ήθελες 4gb vram κάρτα δεν θα πήγαινες σε 970  :) 290,390 έχουν περισσότερο vfm στις σωστές τιμές με την 2η καλύτερη από αυτές τις 3. Ποιά οθόνη έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...