Προς το περιεχόμενο

Η πορεία των Windows RT στην αγορά λήγει με την προσθήκη του μενού έναρξης

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι τα Windows RT δε θα αποτελούσαν μέρος των Windows 10, με τη Microsoft να υπόσχεται μια τελευταία αναβάθμιση για όσους είχαν συμβατό σύστημα όπως το Surface 2 .

Η ώρα έφτασε και έτσι με την αναβάθμιση των Windows 8.1 RT Update 3, η Microsoft φέρνει ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των Windows 10, το μενού έναρξης, σε όλα τα συστήματα που τρέχουν την έκδοση των Windows RT η οποία είχε δημιουργηθεί για συστήματα με επεξεργαστές ARM. Το μενού έναρξης αν και δεν είναι ακριβώς ίδιο με αυτό των Windows 10, συνδυάζει το κλασσικό μενού των Windows 7 με τα Live Tiles των Windows 8/RT, ενώ υπάρχει ρύθμιση προκειμένου ο κάτοχος της συσκευής να παραμείνει στην παλιά συνθήκη χωρίς το μενού, αλλά μόνο με τα Live Tiles.

Τα Windows RT αποτελούσαν την πρόταση της Microsoft στο iPad της Apple, μια πρόταση όμως η οποία δε βρήκε συμπαραστάτες, με τις (ελάχιστες) εταιρείες που κυκλοφόρησαν σχετικό hardware, να τερματίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την παραγωγή τους.

Link.png Site: Thurrott

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα την πολιτικη ραβε ξηλωνε , δεν την εξασκουν απεριοριστα μονο οι κυβερνησεις της ελλαδας . 

ειναι γενικο το φαινομενο , μαλον θα οφειλεται στα υψηλα ποσοστα ληθης και μιμιτισμου που επικρατουν στην κοινωνια .

• Like 1

classic shell δεν έπαιζε εδώ; Πάντως το classic shell παραμένει καλύτερο από το start των 10..

Λίγο δύσκολο, τα RT επέτρεπαν τη χρήση του desktop μόνο στις εφαρμογές του λειτουργικού και το Office RT που ερχόταν προεγκατεστημένο, όλα τ' άλλα μόνο ως modern apps από το Windows Store.

Κάτοχος ενός Surface RT πρώτης γενεάς, το έχω απο την στιγμή που περίπου που βγήκε στην αγορά.

Η microsoft διατυμπανούσε 5 χρόνια software support και μου φαινόταν καλή η προσπάθεια  της για να μπει στην αγορά. Με απογοήτευσε ....

Μετά απο το πρώτο update σε windows 8.1 έγινε πραγματικά ένα εργαλείο που με έχει βοηθήσει απίστευτα στην δουλεία μου καθώς έχει ότι χρειάζεται κάποιος για να βγεί στην καθημερινότητα και χρειάζεται office, full usb και desktop για βασικές εργασίες.

Έχει windows αλλα χωρίς τα αρνητικά των windows πχ ιούς, malware, κτλ.  

Νομίζω είναι λάθος να σταματίσει να υποστηρίζεται λόγω των πωλήσεων, η λόγω της σύγχυσης που προκάλεσε η μη εκτέλεση των προγραμμάτων X86 σε arm αρχιτεκτονική.

Στην αγορά θα έπρεπε να συνεχίσει να υπάρχει μία τέτοια λύση όποια και αν είναι η αποψη μας για τα windows η την microsoft.

Δουλεύω  17 χρόνια στο χώρο την πληροφορικής και έχω δοκιμάσει αρκετές απο τις λύσεις και του android κοσμου αλλα και του IOS.

ΕΕΕΕ δεν ήταν και τόσο απαράδεκτη η πρόταση της Microsoft.

Αλωστέ και ferrari δεν κυκλοφορούν πολλές ..... για να κάνουμε και λίγο χιούμορ....

Αντε να δούμε προτάσεις με windows 10 σε tablet σοβαρά με ποιότητα κατασκευής σαν του surface RT τουλάχιστον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...