justmike Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 1.ποια η γνωμη σας 2.ποσο κοστιζουν οι καρτουλες με παιχνιδια που παιρνει, ποσο η μνημη που παιρνει 3.σου δινουν μνημη αρχικα η τιποτα
LupinIII Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Akoma einai nwris gia gnwmh..Na doume kai ti tha erthei sthn Ellada apo gaming.. Gia plhrofories koita sto www.mobile-review.com pou exei mia analutikotath parousiash..(to N-GAGE fulo kai ftero.. :roll: ) Ekei tha vreis kai apanthseis stis alles erwthseis.. Gia timh twn games sthn Italia einai gurw sta 30euro ,pisteuw ta idia kai sthn Ellada..
theoritikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Τα games του N-GAGE πωλούνται κανονικά και εδώ (τουλάχιστον στο Club Nokia που τα είδα και σε ένα παιχνιδάδικο στο Παγκράτι), μόνο το κινητό δεν εχώ δεί πέρα απο το Club nokia. Πάντως εμένα μου φάνικε λίγο βαρύ σε σχέση με το gameboy advance, όπως και η οθόνη κάπως μικρή για games. (Έχω δεί μόνο το ψεύτικο μοντέλο, οπότε δεν γνωρίζω πως είναι τα παιχνίδια εκεί).
Milkywaygrad Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Καμία σχέση με το GB-Sp! Το N-Gage είναι χειρότερο απο ότι περίμενα. Γενικά αν μου έλεγαν να διαλέξω θα έλεγα το N-Gage μονο και μόνο επειδή είναι και τηλέφωνο Series 60.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.