GoDRiC- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Κατ'αρχάς, τίποτα δεν είναι ιδιο με τις παλιότερες συσκευές στο menu. Επίσης το Α3 είναι ενός ετους κινητό και είναι κατώτερο από idol. Εγώ όμως προτείνω να πάρεις την επιδότηση ως έκπτωση και να αγοράσεις J5, A5 και όχι μόνο κινητό, με την αξία έκπτωσης που θα κερδίσεις από το συμβόλαιο. (όταν λέμε όχι μόνο κινητά, εννοουμε ότι μπορείς tablet, βιβλία, ακουστικά και άλλα) κατωτερο ως προς τι; και τα 2 το 2015 ειναι.. το j5 ειναι κατωτερο και απο το idol και το α3 bro... εγω θελω ενα κινητο που να κανει 275-300 max ευρω... το α5 που λες κανει 340 και επισης εχω διαβασει τοσα για αυτα τα 2 κινητα και εχω δει τοσα review... απλα θελω και την δικη σας γνωμη ειτε ειστε κατοχοι ειτε ασχολειστε... αν πατησεις στο youtube samsung galacy a3 vs samsung galaxy a5 θα καταλαβεις τι εννοω... η επιδοτηση θα φυγει ολη σε ενα κινητο..
panos- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 (Το Α3 τον Οκτώβριο του 14 βγήκε, ενώ το Α5 τον Ιανουάριο. Και πάλι καλύτερα πάρε idol ή Α5. Τo j5 το έδωσα ως εναλλακτική γιατι σε αυτά τα χρήματα ας ξέρεις όλες τις καλές ενναλακτικες από την Samsung. Φυσικά αυτό δεν είναι κήρυγμα αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλες ενναλακτικες όχι μόνο από την Samsung, αλλά από την HUAWEI, ASUS, LG (όχι και τόσο καλές βέβαια) και πολλές άλλες μάρκες οι οποίες μπορούν να σου δώσουν μια καλύτερη εμπειρία από το Α3.
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα + του idol είναι ότι τρέχει σχεδόν καθαρό android. Τα μόνα που έχει βάλει η Alcatel είναι κάτι συντομεύσεις στη lockscreen και έχει αλλάξει και τα εικονίδια. Αν βάλεις google now launcher είναι σα nexus όλη η υπόλοιπη συσκευή.
GoDRiC- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 (Το Α3 τον Οκτώβριο του 14 βγήκε, ενώ το Α5 τον Ιανουάριο. Και πάλι καλύτερα πάρε idol ή Α5. Τo j5 το έδωσα ως εναλλακτική γιατι σε αυτά τα χρήματα ας ξέρεις όλες τις καλές ενναλακτικες από την Samsung. Φυσικά αυτό δεν είναι κήρυγμα αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλες ενναλακτικες όχι μόνο από την Samsung, αλλά από την HUAWEI, ASUS, LG (όχι και τόσο καλές βέβαια) και πολλές άλλες μάρκες οι οποίες μπορούν να σου δώσουν μια καλύτερη εμπειρία από το Α3. δε ξερω γιατι το εχεις παρεξηγησει το α3 τοσο πολυ..... εμενα μου φαινεται αρκετα τουμπανο κινητο... και δε νομιζω το j5 να ειναι καλυτερο απο το α3 οχι μονο επειδι ειναι φθηνοτερο... αλλα και λογω specs... το α5 δυσκολα να το παρω μια και δεν ειναι στην τιμη που ζητησα οποτε κλεινω περισσοτερο προς idol αλλα εχω και στο νου μου το α3... Ένα + του idol είναι ότι τρέχει σχεδόν καθαρό android. Τα μόνα που έχει βάλει η Alcatel είναι κάτι συντομεύσεις στη lockscreen και έχει αλλάξει και τα εικονίδια. Αν βάλεις google now launcher είναι σα nexus όλη η υπόλοιπη συσκευή. επειδη ειμαι λιγο ασχετος τι εννοεις ακριβως; μα λειτουργικο android δεν εχει απο πριν; και με το τελευταιο τι εννοεις επισης;
leo06 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 δε ξερω γιατι το εχεις παρεξηγησει το α3 τοσο πολυ..... εμενα μου φαινεται αρκετα τουμπανο κινητο... και δε νομιζω το j5 να ειναι καλυτερο απο το α3 οχι μονο επειδι ειναι φθηνοτερο... αλλα και λογω specs... το α5 δυσκολα να το παρω μια και δεν ειναι στην τιμη που ζητησα οποτε κλεινω περισσοτερο προς idol αλλα εχω και στο νου μου το α3... επειδη ειμαι λιγο ασχετος τι εννοεις ακριβως; μα λειτουργικο android δεν εχει απο πριν; και με το τελευταιο τι εννοεις επισης; γιατί το hardware το α3 δεν αξίζει ούτε για 150 ευρώ 1
GoDRiC- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 γιατί το hardware το α3 δεν αξίζει ούτε για 150 ευρώ δε θελω και κανα τρελα απαιτητικο κινητο.... να παιζω κανα παιχνιδι θελω, δηλαδη να τρεχει καποια ωραια παιχνιδακια... εε καμια ταινιουλα fb κανα live stream και τετοια... γενικα θελω ενα κινητο να εχω το alcatel idol 3 5.5 αξιζει με το hardware που εχει δηλαδη;
panos- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ε και πάλι το A3 θα είναι σωστό για 3μηνες. Μετά δεν νομίζω να θες να παίξεις παιχνίδια.
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί το τραβάμε τόσο, οι επιλογές είναι A5 και Idol 3 με το τελευταίο να υπερέχει λόγω απόδοσης/τιμή. Το καθαρό android είναι android όπως ήθελε η κατασκευάστρια εταιρία (google) να φτάσει στον τελικό χρήστη, χωρίς επιπλέον skins όπως το touchwiz της samsung και το Sense της HTC. Επίσης, το android όταν είναι καθαρό, τρέχει πιο γρήγορα από skinned εκδόσεις.
GoDRiC- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ε και πάλι το A3 θα είναι σωστό για 3μηνες. Μετά δεν νομίζω να θες να παίξεις παιχνίδια. εχεις αποδειξεις για αυτο; τελος παντων Δεν καταλαβαίνω γιατί το τραβάμε τόσο, οι επιλογές είναι A5 και Idol 3 με το τελευταίο να υπερέχει λόγω απόδοσης/τιμή. Το καθαρό android είναι android όπως ήθελε η κατασκευάστρια εταιρία (google) να φτάσει στον τελικό χρήστη, χωρίς επιπλέον skins όπως το touchwiz της samsung και το Sense της HTC. Επίσης, το android όταν είναι καθαρό, τρέχει πιο γρήγορα από skinned εκδόσεις. οχι το α5 δεν ειναι μεσα στην τιμη που ειπα... ναι για idol 3 θα φυγω λογικα... ελπιζω να μην ξενερωσω για αυτα που ζηταω
Stogianz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ναι για idol 3 θα φυγω λογικα... ελπιζω να μην ξενερωσω για αυτα που ζηταω Μια χαρά κινητάκι είναι το Idol δεν νομίζω να ξενερώσεις. Ανάμεσα σε a3 κι idol δεν υπάρχει σύγκριση (το A3 μπορεί να υπερέχει μόνο σ υλικά κατασκευής,πουθενά αλλού). Όταν το πάρεις πες μας κι την γνώμη σου για το idol κι...καλορίζικο
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι ειναι γενικα κακη περιοδος να αγορασεις κινητο,ειδικα σε αυτο το Budget. Παλια πχ εβρισκες στα χρηματα αυτα G2 και G3 και ησουν αρχοντας(ή ακομα και S5 για αυτους που θελουν Samsung).Τωρα δυστηχως οι επιλογες ειναι περιορισμενες λογω Capital και γιαυτο το λογο το Idol αποτελει τοσο καλη επιλογη. Μακαρι πχ να μπορουσες να αγοραζες το One Plus One στα χρηματα αυτα .
GoDRiC- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι ειναι γενικα κακη περιοδος να αγορασεις κινητο,ειδικα σε αυτο το Budget. Παλια πχ εβρισκες στα χρηματα αυτα G2 και G3 και ησουν αρχοντας(ή ακομα και S5 για αυτους που θελουν Samsung).Τωρα δυστηχως οι επιλογες ειναι περιορισμενες λογω Capital και γιαυτο το λογο το Idol αποτελει τοσο καλη επιλογη. Μακαρι πχ να μπορουσες να αγοραζες το One Plus One στα χρηματα αυτα . μμ καταλαβα... πρεπει να το αγορασω αυτον τον μηνα ομως.... οποτε για idol... ελπιζω να κρατησει καποια χρονια και να μην με απογοητευει ευχαριστω ολους για τις απαντησεις οποιος θελει να προσθεσει κατι ευχαριστως, θα σας πω εντυπωσεις οταν το παρω
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 μμ καταλαβα... πρεπει να το αγορασω αυτον τον μηνα ομως.... οποτε για idol... ελπιζω να κρατησει καποια χρονια και να μην με απογοητευει ευχαριστω ολους για τις απαντησεις οποιος θελει να προσθεσει κατι ευχαριστως, θα σας πω εντυπωσεις οταν το παρω Αν εισαι αναποφασιστος μπορεις να κοιταξεις πχ το Lenovo S60 που εχει ψιλο καλα specs,ειναι 130ευρω φθηνοτερο με 2 χρονια εγγυηση και απο γνωστη αλυσιδα και αργοτερα αγοραζεις ενα καλυτερο κινητο οταν εχουν πεσει οι τιμες στα σημερινα Android ναυαρχιδες και με τα χρηματα που εχεις γλυτωσει τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα