Stogianz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 και να μην ειχα επιδοτηση, πιστευεις πως η ποιοτητα του μαγαζιου του μπαρμπαγιωργου, ειναι ιδια με αυτη του γερμανου η κοτσοβολου η κατι αλλο; δηλαδη δε μπορει να ειναι μουφα; να ειναι κινεζικα; τι μας λες τωρα... το ιδιο ειναι να αγοραζεις απο τον μπαρμπα στο σκρουτζ κινητο 170 ευρω που στην πραγματικοτητα κανει 260; και παλι εισαι εκτος θεματος οποτε αστο για την ωρα... Αν ήταν έτσι δεν θα ψώνιζε κανείς απο skroutz. Έχω αγοράσει για μένα κι για φίλους μου πάνω απο 10 κινητά απο διάφορα μαγαζιά του skroutz κι ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Υπάρχουν πολύ καλά κι αξιόπιστα μαγαζιά μέσα στο skroutz δεν είναι σε όλα ο "μπαρμπαγιώργος" . Όταν αγοράζεις απο τις γνωστές αλυσίδες πληρώνεις κι άλλα πράγματα μέσα στην τιμή όπως τους υπαλλήλους το νοίκι etc κι πάλι όμως οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά για να αδιαφορεί κανείς. Εμένα που το G2 μου,το οποίο ήταν αγορασμένο απο "skroutzομάγαζο",όταν μου εμφάνισε πρόβλημα μου το κάλυψε αμέσως η ελληνική αντιπροσωπεία της LG(δεν τους ένοιαζε απο που το έχω αγοράσει,απο την στιγμή που ένα κινητό είναι Ευρωπαικής εισαγωγής είσαι καλυμμένος). Σκέψου τα skroutzομάγαζα πουλάνε ένα κινητό 170ε κι έχουν κέρδος σκέψου δηλαδή ο Γερμανός ή ο κάθε Γερμανός που το πουλάει 260 που λες τι κέρδος θα βγάζει. Είπαμε να μην είμαστε κι κορόιδα. Να ξεκαθαρίσω κάτι δεν επιτίθεμαι προσωπικά σε σένα απλά πιστεύω πως δεν έχεις σωστή άποψη για τα μαγαζιά του skroutz. Εννοείται απο την στιγμή που έχεις επιδότηση να πας στον Γερμανό να την εξαργυρώσεις. Κι καλορίζικο το τηλέφωνο που θα πάρεις (απο μένα δώσε κάτι παραπάνω κι πάρε το Samsung Galaxy A5 έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό κι ποιότητα κατασκευής,εγώ που έχω το Alpha είμαι πολύ ευχαριστημένος) 1
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ήταν έτσι δεν θα ψώνιζε κανείς απο skroutz. Έχω αγοράσει για μένα κι για φίλους μου πάνω απο 10 κινητά απο διάφορα μαγαζιά του skroutz κι ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Υπάρχουν πολύ καλά κι αξιόπιστα μαγαζιά μέσα στο skroutz δεν είναι σε όλα ο "μπαρμπαγιώργος" . Όταν αγοράζεις απο τις γνωστές αλυσίδες πληρώνεις κι άλλα πράγματα μέσα στην τιμή όπως τους υπαλλήλους το νοίκι etc κι πάλι όμως οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά για να αδιαφορεί κανείς. Εμένα που το G2 μου,το οποίο ήταν αγορασμένο απο "skroutzομάγαζο",όταν μου εμφάνισε πρόβλημα μου το κάλυψε αμέσως η ελληνική αντιπροσωπεία της LG(δεν τους ένοιαζε απο που το έχω αγοράσει,απο την στιγμή που ένα κινητό είναι Ευρωπαικής εισαγωγής είσαι καλυμμένος). Σκέψου τα skroutzομάγαζα πουλάνε ένα κινητό 170ε κι έχουν κέρδος σκέψου δηλαδή ο Γερμανός ή ο κάθε Γερμανός που το πουλάει 260 που λες τι κέρδος θα βγάζει. Είπαμε να μην είμαστε κι κορόιδα. Να ξεκαθαρίσω κάτι δεν επιτίθεμαι προσωπικά σε σένα απλά πιστεύω πως δεν έχεις σωστή άποψη για τα μαγαζιά του skroutz. Εννοείται απο την στιγμή που έχεις επιδότηση να πας στον Γερμανό να την εξαργυρώσεις. Κι καλορίζικο το τηλέφωνο που θα πάρεις (απο μένα δώσε κάτι παραπάνω κι πάρε το Samsung Galaxy A5 έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό κι ποιότητα κατασκευής,εγώ που έχω το Alpha είμαι πολύ ευχαριστημένος) Αν δεν ήταν το σκρούτζ δεν ξέρω τι θα έκανα. Ξέρεις τι είναι να αγοράζεις 2 lg g3 στην τιμή του ενός σε μεγάλη αλυσίδα; Όταν θέλω να αγοράσω κάτι, πρώτα σκρουτζ και μετά όλα τα άλλα. Και παπούτσια δοκιμάζω σε μαγαζί και αγοράζω από σκρουτζ 1
voldemort Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 μας τα χαλαει ομως στον επεξεργαστη και στην μνημη... οταν λες δικαρτο τι εννοεις; οτι απλα μπορω να βαλω 2 καρτες sim δηλαδη να εχω 2 αριθμους; σορρυ ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα... μαλλον δεν υπαρχει καποιο αλλο κιν σε αυτα τα λεφτα που να καλυπτει ακριβως αυτα που λεω ε; Να σε ρωτησω; Μας τρολλαρεις ολιγον ή πολυ; Μου λες οτι ηθελες το Α5 με snapdragon 410 και σου λεω παρε το J5 με snapdragon 410 και μας λες οτι σου τα χαλαει ο επεξεργαστης. Ναι οντως...εισαι λιγο-πολυ ασχετος οκ. Αλλα αφου ξερεις γιατι ρωτας; Και ναι...dual sim δικαρτο σημαινει 2 καρτες sim δυο αριθμους. H μονη διαφορα του Α5 που ηθελες με το J5 ειναι στο 0,5 της μνημης το οποιο δεν θα το καταλαβεις. Αλλο κινητο και να θελεις απο Γερμανο και samsung ΔΕΝ εχει. Οτιδηποτε αλλο αν το παρεις αποφαση ξαναρωτα.
GoDRiC- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Από Γερμανό σου είπα και εγώ ναι με συγχωρεις...... πωπω ειναι οντως πολυ καλο... θα το εχω στην λιστα οπως και το j5 με το α5.. αλλα νομιζω το α5 περναει πολυ την τιμη οποτε θα το αφησω μαλλον not sure... Να σε ρωτησω; Μας τρολλαρεις ολιγον ή πολυ; Μου λες οτι ηθελες το Α5 με snapdragon 410 και σου λεω παρε το J5 με snapdragon 410 και μας λες οτι σου τα χαλαει ο επεξεργαστης. Ναι οντως...εισαι λιγο-πολυ ασχετος οκ. Αλλα αφου ξερεις γιατι ρωτας; Και ναι...dual sim δικαρτο σημαινει 2 καρτες sim δυο αριθμους. H μονη διαφορα του Α5 που ηθελες με το J5 ειναι στο 0,5 της μνημης το οποιο δεν θα το καταλαβεις. Αλλο κινητο και να θελεις απο Γερμανο και samsung ΔΕΝ εχει. Οτιδηποτε αλλο αν το παρεις αποφαση ξαναρωτα. 8 gb και 16 gb ειναι το ιδιο;
voldemort Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 8 gb και 16 gb ειναι το ιδιο; Την κολοκυθια θα παιξουμε; Το quote το ειδες; Επεξεργαστη δεν ανεφερες; Το A5 απο τον Γερμανο δεν υπαρχει και σου λεω αλλο εκτος του J5 και σε samsung δεν θα βρεις. Πες καποια αλλη μαρκα να περπατησει το ζητημα...αλλιως τι να σου πω. Καλη επιτυχια. θα ηθελα πανω απο 8 GB μνημη εξωτερικη ευχαριστω εκ των προτερων! Mνημη εξωτερικη πανω απο 8 εγω ξερω για την sd που παιρνει μεχρι 128. Εαν εννοεις ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ διορθωσε το. Δικη μου τελευταια προταση με οτι θελεις και με το παραπανω ειναι. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=71750&selectedCategoryId=93
GoDRiC- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 giphy1.gif προφανως το ειπα ειρωνικα... Την κολοκυθια θα παιξουμε; Το quote το ειδες; Επεξεργαστη δεν ανεφερες; Το A5 απο τον Γερμανο δεν υπαρχει και σου λεω αλλο εκτος του J5 και σε samsung δεν θα βρεις. Πες καποια αλλη μαρκα να περπατησει το ζητημα...αλλιως τι να σου πω. Καλη επιτυχια. Mνημη εξωτερικη πανω απο 8 εγω ξερω για την sd που παιρνει μεχρι 128. Εαν εννοεις ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ διορθωσε το. Δικη μου τελευταια προταση με οτι θελεις και με το παραπανω ειναι. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=71750&selectedCategoryId=93 ανεφερα επεξεργαστη και μνημη... δεν υπαρχει;; ε ωραια ειμαι αναμεσα στο αλκατελ και στο j5... απο ο,τι φαινεται το αλκατελ γενικα υπερτερει αλλα δεν ξερω... αν συγκρινουμε αυτα τα 2 ποιο θα μου ελεγες; εε μια αλλη μαρκα ισως lg... samsung alcatel lg δε χρειαζονται αλλες... και λειτουργικο παντα android
voldemort Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ανεφερα επεξεργαστη και μνημη... δεν υπαρχει;; ε ωραια ειμαι αναμεσα στο αλκατελ και στο j5... απο ο,τι φαινεται το αλκατελ γενικα υπερτερει αλλα δεν ξερω... αν συγκρινουμε αυτα τα 2 ποιο θα μου ελεγες; εε μια αλλη μαρκα ισως lg... samsung alcatel lg δε χρειαζονται αλλες... και λειτουργικο παντα android http://www.androidguys.com/2015/04/30/alcatel-onetouch-idol-3-review-the-best-budget-phone-of-2015/ Ξερεις Αγγλικα; Το idol εχει καλυτερο επεξεργαστη,μνημη ραμ,πολυ καλο android,καμερα πολυ καλη για τα χρηματα του,οθονη χρωματα κλπ...μια χαρα για το budget που αναζητας. Η μπαταρια ο φιλος αναφερει οτι κυμαινεται εν ολιγοις απ'οσα καταλαβα πανω κατω με τα αλλα androids. LG με 2 ραμ στα χρηματα αυτα δεν εχει ο Γερμανος.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κάτι σε αυτά τα λεφτά και από Γερμανό, αυτά που λέμε είναι τα τοπ που μπορείς να πάρεις
GoDRiC- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 οκ ευχαριστω πολυ παιδια μαλλον για το αλκατελ θα φυγω αλλιως j5..
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 και να μην ειχα επιδοτηση, πιστευεις πως η ποιοτητα του μαγαζιου του μπαρμπαγιωργου, ειναι ιδια με αυτη του γερμανου η κοτσοβολου η κατι αλλο; δηλαδη δε μπορει να ειναι μουφα; να ειναι κινεζικα; τι μας λες τωρα... το ιδιο ειναι να αγοραζεις απο τον μπαρμπα στο σκρουτζ κινητο 170 ευρω που στην πραγματικοτητα κανει 260; και παλι εισαι εκτος θεματος οποτε αστο για την ωρα... θα το κοιταξω μονο που δες παλι τι εγραψα, ζητησα συγκεκριμενα τι θελω.. ναι αυτο ηθελα αλλα δεν υπαρχει πια στον γερμανο.. και ναι θα αγορασω απο γερμανο μονο γιατι εχω επιδοτηση ξαναλεω... θα παω μεθαυριο απο το μαγαζι να τους πω ακριβως τι θελω να δω τι θα προτεινουν αλλιως πειτε μου εσεις κατι... ζηταω καρτες μνημης και επεξεργαστη... τα αλλα δε με νοιαζουν, δειτε στο 1ο ποστ τι ζηταω... οντως τουμπανη καμερα αλλα δε με ενδιαφερει.... 1,5 ραμ ειναι καλο... μας τα χαλαει ομως στον επεξεργαστη και στην μνημη... οταν λες δικαρτο τι εννοεις; οτι απλα μπορω να βαλω 2 καρτες sim δηλαδη να εχω 2 αριθμους; σορρυ ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα... μαλλον δεν υπαρχει καποιο αλλο κιν σε αυτα τα λεφτα που να καλυπτει ακριβως αυτα που λεω ε; οσο για εσας παιδακια οπως ειπα εχω επιδοτηση στον γερμανο οποτε μην λετε πολλα θεεεεεενξ Εχεις επιδοτηση απο Γερμανο οκ,αλλα τα παραπανω σχολιο ισα ισα που σε εκθετουν. Ασε που ξεχνας μου φενεται οτι στο Skroutz εχει και τα γνωστα μαγαζια τυπου You,Κωτσοβολος,Public κλπ αρα παλι δεν ισχυει αυτο που λες. Οσο για το αν μπορει να ειναι μουφα προφανως και οχι και εχει αναλυθει παρα πολλες φορες στο ιδικο θεμα για κινητα απο Skroutz. Οσο για την ποιοτητα του Γερμανου παλι δεν εχω να πω πολλα καθως δεν εχουν ακουστει εδω και καιρο και τα καλυτερα,ειδικα απο το service. Κοινως στα χρηματα αυτα το Idol ειναι οτι το καλυτερο απο πλευρας specs,αλλα τα παραπανω καλυτερα να μην τα εγραφες
panos- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω μια αίσθηση, ότι στον Κωτσόβολο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση...
GoDRiC- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 λοιπον πηγα και δε το εχουνε το alcatel ειχαν ομως το samsung galaxy a3... θα μπορουσα να το παρω αλλα δεν.... θα το εχουν απο δευτερα και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 πλεον.... samsung galaxy a3 ή alcatel one touch idol 3 5.5... ειμαι αρκετα μπερδεμενος και τα 2 ειναι αρκετα ικανοποιητικα.... εχω δει πολλα unboxing στο youtube καθως και gameplay αλλα δε ξερω ποιο κανει την διαφορα... το alcatel υπερτερει λιγο στον επεξεργαστη αλλα το a3 στην μνημη... γενικως πολυ ομορφα κινητα και τα 2, παντα ειχα samsung που σημαινει οτι θα με βολεψει με την μια οταν το παρω... το αλλο πρεπει να το μαθω πρωτα.... τωρα σε θεμα εταιριων, να πω οτι η samsung ειναι ανωτερη; ετσι πιστευω σε σχεση με την alcatel αλλα για το συγκεκριμενο budget αυτα τα 2 κινητα ειναι πολυ καλα και με εχουν τρελανει.... θελω να παρω αυτο που κανει την διαφορα και δε ξερω.. τωρα θα μου πειτε οτι κανω σαν γκομενα και οτι ειναι ενα κινητο, απλα πρωτη φορα τρωω τετοιο σκαλωμα αναμεσα σε 2 κινητα με τα ιδια λεφτα... well..
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κατ'αρχάς, τίποτα δεν είναι ιδιο με τις παλιότερες συσκευές στο menu. Επίσης το Α3 είναι ενός ετους κινητό και είναι κατώτερο από idol. Εγώ όμως προτείνω να πάρεις την επιδότηση ως έκπτωση και να αγοράσεις J5, A5 και όχι μόνο κινητό, με την αξία έκπτωσης που θα κερδίσεις από το συμβόλαιο. (όταν λέμε όχι μόνο κινητά, εννοουμε ότι μπορείς tablet, βιβλία, ακουστικά και άλλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα