GoDRiC- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα κοσμε θα αγορασω κινητο αυτες τις μερες και θα ηθελα την βοηθεια σας μια και δεν ειμαι γκατζετακιας... λοιπον μπορω να δωσω μεχρι 280 ευρω.. τωρα νταξει και 290 να κανει δε θα μας χαλασει... εκει περιπου +-20 ευρω.... (κυριως +) δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα ποσα mp θα ειναι η καμερα, κυριως με ενδιαφερει ο επεξεργαστης και η μνημη.. θα ηθελα πανω απο 8 GB μνημη εξωτερικη, η ram 1,3+, και να ειναι quad core πανω απο 1,2 Hz.... κατασκευαστη προτιμαω ανεκαθεν samsung... οχι πως οι αλλοι δεν ειναι καλοι απλα θα ηθελα τωρα να αγορασω samsung...αν εχετε αλλη εταιρια που με καλυπτει σε αυτην την τιμη να μου το πειτε γιατι δεν ειμαι γκατζεντακιας ξαναλεω..η τιμη μεταξυ 275-290.. θα το αγορασω απο γερμανο ευχαριστω εκ των προτερων! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2015 από GoDRiC-
voldemort Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/6003622/Samsung-Galaxy-A5-16GB.html Δεδομενου τι θελεις samsung και πανω απο 1,5 ram. Aν αρχισει η συζητηση παρε αυτο και δωσε λιγο παραπανω γι'αυτο κ.ο.κ...πες μου να σου προταθει κατι αλλο.
GoDRiC- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 οπως προσθεσα θα το αγορασω απο τον γερμανο και το A5 δε νομιζω να κανει στην τιμη που ειπα....
voldemort Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι απο Γερμανο; 349 εναντι 280+ εχει αρκετη διαφορα. Διαφορετικα πας στο J5.
GoDRiC- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 περιμενεις να παρω κινητο απο skroutz; ελα τωρα.. επισης στον γερμανο εχω επιδοτηση 270... το j5 καλυπτει αυτα που ειπα πιο πριν; καποιο αλλο μηπως;
Stogianz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 περιμενεις να παρω κινητο απο skroutz; ελα τωρα.. Γιατί τι έχει το skroutz? Προτιμάς να δίνεις 30+++% παραπάνω για να λες ότι το πήρες απο Γερμανό δηλαδή? Αν αγοράσεις το κινητό απο skroutz δεν χάνεις ούτε την εγγύηση ούτε τίποτα...Whatever αν έχεις επιδότηση απο Γερμανό τότε αλλάζει το θέμα. Πάντως για κάποιον που δεν έχει επιδότηση έχει διαφορά τα 350 που ζητάει ο Γερμανός με τα 280 που είναι στο skroutz.
2.1Ohm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Microsoft lumia 640 XL το πηρε η κοπελα μ και ειναι οτι κλτρο!Εχω G4 και η οθονη του μου φαινεται πολυ καλη (δν παρατηρω πιξελιασματα μονο αμα το δω απο πολυ κοντα) τα μαυρα ειναι πολυ καλα και φωτεινοτητα σουπερ (πιο φωτεινο κ απο το δικο μου) !Για λαγκ και τετοια ουτε λογος να ξερεις τρομερα σμουθ Μπαταρια την βγαζει 3 μερες αμα δν πολυασχολητε και ενα 2 μερο αμα ειναι στους δρομους πολυ και ειναι FB τηλεφωνα πολλα μνματα γνκα παρα πολυ καλη μπαταρια Καμερα αρκετα καλη θα σε αφησει απολυτα ικανοποιημενο! Γνκα πιστευω ειναι το κλτρο κινητο κατω των 300 ευρω (μετα παει το one +1 ) για καινουριο λεμε παντα οχι μεταχειρισμενο!Παρ'το και δν θα το μετανιωσεις να ξερεις αμα ημουν και εγω αυτην τν στιγμη σοτ ψαξιμο για αγορα κινητου αυτο θα επερνα χωρις δευτερη σκεψη!
voldemort Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 περιμενεις να παρω κινητο απο skroutz; ελα τωρα.. επισης στον γερμανο εχω επιδοτηση 270... το j5 καλυπτει αυτα που ειπα πιο πριν; καποιο αλλο μηπως; Εγω απο skroutz πηρα note 4 επαθα κατι; Χαλαρωσε φιλε... Αλλο και φαρμακερο ειναι το A3 με 1,2 και ram 1,5. Παρε αυτο και καλη μερια...
2.1Ohm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω απο skroutz πηρα note 4 επαθα κατι; Χαλαρωσε φιλε... Αλλο και φαρμακερο ειναι το A3 με 1,2 και ram 1,5. Παρε αυτο και καλη μερια... Εχει επιδοτηση το παιδι γιατι να ψαξει αλλου?! Παντως χωρια πλακα ασε τα samsung κ γνκ το ανδροιδ σε αυτες τις τιμες και παρε το Lumia 640XL δικια μου να ηταν η microsoft πραγματικα τοσο διαφημιση δν θα την εκανα! Αμα δν εισαι διατεθημενο να παρεις ναυαρχιδα και να πληρωσεις 300-400+ ευρο τοτε απλα περνει αυτο!
GoDRiC- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί τι έχει το skroutz? Προτιμάς να δίνεις 30+++% παραπάνω για να λες ότι το πήρες απο Γερμανό δηλαδή? Αν αγοράσεις το κινητό απο skroutz δεν χάνεις ούτε την εγγύηση ούτε τίποτα...Whatever αν έχεις επιδότηση απο Γερμανό τότε αλλάζει το θέμα. Πάντως για κάποιον που δεν έχει επιδότηση έχει διαφορά τα 350 που ζητάει ο Γερμανός με τα 280 που είναι στο skroutz. και να μην ειχα επιδοτηση, πιστευεις πως η ποιοτητα του μαγαζιου του μπαρμπαγιωργου, ειναι ιδια με αυτη του γερμανου η κοτσοβολου η κατι αλλο; δηλαδη δε μπορει να ειναι μουφα; να ειναι κινεζικα; τι μας λες τωρα... το ιδιο ειναι να αγοραζεις απο τον μπαρμπα στο σκρουτζ κινητο 170 ευρω που στην πραγματικοτητα κανει 260; και παλι εισαι εκτος θεματος οποτε αστο για την ωρα... Microsoft lumia 640 XL το πηρε η κοπελα μ και ειναι οτι κλτρο! Εχω G4 και η οθονη του μου φαινεται πολυ καλη (δν παρατηρω πιξελιασματα μονο αμα το δω απο πολυ κοντα) τα μαυρα ειναι πολυ καλα και φωτεινοτητα σουπερ (πιο φωτεινο κ απο το δικο μου) ! Για λαγκ και τετοια ουτε λογος να ξερεις τρομερα σμουθ Μπαταρια την βγαζει 3 μερες αμα δν πολυασχολητε και ενα 2 μερο αμα ειναι στους δρομους πολυ και ειναι FB τηλεφωνα πολλα μνματα γνκα παρα πολυ καλη μπαταρια Καμερα αρκετα καλη θα σε αφησει απολυτα ικανοποιημενο! Γνκα πιστευω ειναι το κλτρο κινητο κατω των 300 ευρω (μετα παει το one +1 ) για καινουριο λεμε παντα οχι μεταχειρισμενο! Παρ'το και δν θα το μετανιωσεις να ξερεις αμα ημουν και εγω αυτην τν στιγμη σοτ ψαξιμο για αγορα κινητου αυτο θα επερνα χωρις δευτερη σκεψη! θα το κοιταξω μονο που δες παλι τι εγραψα, ζητησα συγκεκριμενα τι θελω.. Εγω απο skroutz πηρα note 4 επαθα κατι; Χαλαρωσε φιλε... Αλλο και φαρμακερο ειναι το A3 με 1,2 και ram 1,5. Παρε αυτο και καλη μερια... ναι αυτο ηθελα αλλα δεν υπαρχει πια στον γερμανο.. και ναι θα αγορασω απο γερμανο μονο γιατι εχω επιδοτηση ξαναλεω... θα παω μεθαυριο απο το μαγαζι να τους πω ακριβως τι θελω να δω τι θα προτεινουν αλλιως πειτε μου εσεις κατι... ζηταω καρτες μνημης και επεξεργαστη... τα αλλα δε με νοιαζουν, δειτε στο 1ο ποστ τι ζηταω...
voldemort Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Eαν υπαρχει το J5 παρτο. Πολυ ποιοτικο κινητο και θα σου ειναι απροβληματιστο. Οτι χρειαστεις θα το εχει. Δικαρτο,sd,αποσπωμενη,1.2 cpu,1,5 ram πολυ καλη καμερα(σχεδον ολα τα samsung εχουν παντα),ραδιο κ.ο.κ...
panos9553 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Θα αγοράσεις smartphone με περίπου 3 κατοστάρικα και επειδή θέλεις Samsung και όχι απο skroutz θα καταλήξεις σε snapdragon 410. Να βάλω τα κλαμματα τώρα ή μετά; 1
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Να βάλω τα κλάματα τώρα ή μετά που λέει και ο από πάνω; Γιατί όχι το Idol 3 που για τα λεφτά που ζητάει είναι τουμπανάκι;
leo06 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Θα αγοράσεις smartphone με περίπου 3 κατοστάρικα και επειδή θέλεις Samsung και όχι απο skroutz θα καταλήξεις σε snapdragon 410. Να βάλω τα κλαμματα τώρα ή μετά; ασε φίλε,τι ποιότητα θα χει το μαγαζί του μπαρμπαμητσου,ενώ ο γερμανος ξεχειλίζει απο ποιότητα,τι άλλο θα διαβάσουμε
GoDRiC- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Eαν υπαρχει το J5 παρτο. Πολυ ποιοτικο κινητο και θα σου ειναι απροβληματιστο. Οτι χρειαστεις θα το εχει. Δικαρτο,sd,αποσπωμενη,1.2 cpu,1,5 ram πολυ καλη καμερα(σχεδον ολα τα samsung εχουν παντα),ραδιο κ.ο.κ... οντως τουμπανη καμερα αλλα δε με ενδιαφερει.... 1,5 ραμ ειναι καλο... μας τα χαλαει ομως στον επεξεργαστη και στην μνημη... οταν λες δικαρτο τι εννοεις; οτι απλα μπορω να βαλω 2 καρτες sim δηλαδη να εχω 2 αριθμους; σορρυ ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα... μαλλον δεν υπαρχει καποιο αλλο κιν σε αυτα τα λεφτα που να καλυπτει ακριβως αυτα που λεω ε; Θα αγοράσεις smartphone με περίπου 3 κατοστάρικα και επειδή θέλεις Samsung και όχι απο skroutz θα καταλήξεις σε snapdragon 410. Να βάλω τα κλαμματα τώρα ή μετά; Να βάλω τα κλάματα τώρα ή μετά που λέει και ο από πάνω; Γιατί όχι το Idol 3 που για τα λεφτά που ζητάει είναι τουμπανάκι; ασε φίλε,τι ποιότητα θα χει το μαγαζί του μπαρμπαμητσου,ενώ ο γερμανος ξεχειλίζει απο ποιότητα,τι άλλο θα διαβάσουμε οσο για εσας παιδακια οπως ειπα εχω επιδοτηση στον γερμανο οποτε μην λετε πολλα θεεεεεενξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα