redhair66 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το παρακατω θεμα. Ο πατερας μου εχει συμβολαιο στην vodafone εδω και πολλα χρονια.Η επιδοτηση μας εβγαινε καθε Δεκεμβρη και ηταν γυρω στα 150-200 ευρω.Τελευταια φορα που χρησιμοποιησαμε την επιδοτηση ηταν τον Δεκεμβρη του 2013.Στις 26 Ιανουαριου του '14 αλλαξε το προγραμμα του και το εκανε 18μηνο οπως του εξηγησαν οι υπαλληλοι.Τον Μαιο του '15 πηγε να ρωτησει εαν εχει βγει και του ειπαν να περασει σε 2-3 μηνες.Στις αρχες του Σεπτεμβρη ξαναπηγε.Του ειπαν οτι εχει βγει και ειναι στα 200 ευρω αλλα αν την χρησιμοποιησει τωρα θα χασει το προγραμμα,αν δεν ηθελε επρεπε να περιμενει 2 μηνες ακομα.Φυσικα μολις μου τα ειπε καταλαβα οτι κατι παιζει και εφτιαξα λογαριασμο στο site της voda για να δω τι γινεται.Ανακαλυψα οτι στον αριθμο του αντιστοιχουσε προγραμμα 24μηνο. Φυσικα κατι τετοιο δεν ειχε υπογραψει ποτε ο πατερας μου.Πηρε την εξυπηρετηση πελατων και ειπαν οτι θα το τακτοποιησουν,τους εκβιασε λιγο οτι θα παει σε αλλη εταιρεια και ειπαν οτι θα μας καλεσουν.Πειτε μου τι προτεινετε να κανουμε!! Συγγνωμη για το μεγεθος του κειμενου.
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχει να κάνεις τιποτα απο την στιγμή που ειπαν οτι θα σε καλέσουν περίμενε να δεις τι θα σου πούν γιατι μπορεί να εχει γίνει λάθος απο μεριά τους
redhair66 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχει να κάνεις τιποτα απο την στιγμή που ειπαν οτι θα σε καλέσουν περίμενε να δεις τι θα σου πούν γιατι μπορεί να εχει γίνει λάθος απο μεριά τους Το ελπιζω,ωστοσο μας ειπαν οτι μαλλον η voda της περιοχης μας μας εξαπατησε και δεν μπορουν να αλλαξουν το συμβολαιο πριν ληξει.
solton57010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Συμβολαιο δεν υπεγραψε?Το χαρτι που υπεγραψε τι λεει?
redhair66 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Συμβολαιο δεν υπεγραψε?Το χαρτι που υπεγραψε τι λεει? απο την πρωτη φορα που πηγε στην vodafone δεν εχει υπογραψει ξανα κατι
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το ελπιζω,ωστοσο μας ειπαν οτι μαλλον η voda της περιοχης μας μας εξαπατησε και δεν μπορουν να αλλαξουν το συμβολαιο πριν ληξει. Απο την εξυπηρετηση πελατων της εταιρειας σας ειπαν πως εξαπατηθηκατε απο το καταστημα της εταιρειας στο οποιο απευθυνθηκατε?
ice25 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 έχει ξαναγίνει...σε άλλη αλυσίδα καταστημάτων...εγώ εμφανιζόμουν οτι πήρα ένα iphone...μου έδωσαν και αντίγραφο του συμβολαίου αναφερόταν και το imei πάνω...προφανώς κάποιος υπάλληλος καρπώθηκε την επιδότηση.. και δεν μπορούσα να σπάσω και το συμβόλαιο για 24 μήνες όποτε το δήλωσα και εγώ κλεμμένο...μπαγαποντιές γίνονται παντού
cococrops Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 περιμενε να δεις τι θα γινει αλλιως ξαναπαρε τηλεφωνο και κανε πανικο!!ολα να ξερεις ηχογραφουνται και πες οτι θα παρεις το την αρμοδεια υπηρεσια!!και θα σου κανουν τεμεναδες!!μεχρι και iphone τσαμπα θα σου δωσουν χαχα
HALF EVIL Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή είναι η "ελεύθερη ασύδοτη " αγορά που εφαρμοζόταν ανέκαθεν στην Ελλάδα. Ούτε έναν καπιταλισμό της προκοπής δεν είμαστε ικανοί να εφαρμόσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα