Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή η τεχνολογία και η πρόοδος, όμως αδυνατώ να καταλάβω την πρακτική χρήση μιας τέτοιας τηλεόρασης.  Ειδικά στην τιμή που πωλείται.  Για οικιακή χρήση να πληρώσεις $130κ είναι εξωπραγματικό.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

133.000 δολλάρια γιατί και καλά έχει ακριβά υλικά και κόστος κατασκευής που να δικαιολογεί τις τιμές αυτές. σε λίγα χρόνια θα ανταλλάσεις μια τυρόπιτα για να την πάρεις. αλλά η ίδια τηλεόραση με τα ίδια υλικά μετά από λίγα χρόνια θα έχει μικρότερο κόστος κατασκευής από ότι σήμερα. κλασσικά , κάτι το εντελώς νέο πρέπει να είναι και πολύ ακριβό.

ξεχασες και το κοστος αναπτυξης της τεχνολογιας.

• Like 1
Δημοσ.

34mp ανάλυση.

Υπάρχουν μερικά θεματάκια μέχρι να γίνει mainstream αυτή η ανάλυση.

Μέχρι τότε θα βλέπεις timelapse από top dslrs με top φακούς και ant1 σε 576i.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Ρε παιδια σοβαρά τώρα. Είτε κάποιος που τα έχει τα φράγκα και την πάρει αυτή είτε πάρει μια με 4K τι στο διάολο διαφορά θα βλέπει? εμένα απο ενα σημείο και μετά όλες αυτές μου φαίνονται το ίδιο στο μάτι.</p>

Δημοσ.

Να υποθέσω από τα σχόλια πως πρώτη φορά ασχολούνται οι περισσότεροι εδώ μέσα με τεχνολογία;

Και το πρώτο κινητό είχει 10000$ πριν 40 χρόνια, μισή ώρα αυτονιμία και ήθελε 10 ώρες φόρτιση.

Και οι πρώτοι υπολογιστές είχαν το μέγεθος δωματίου, κόστιζαν εκατομμύρια, και κάποιοι αναρωτιόντουσαν "για ποιο λόγο να θέλει κάποιος υπολογιστή στο σπίτι",

Και η πρώτη τηλεόραση plasma είχε ανάλυση  852x480 και μάλιστα i. Κόστιζε 15000$ και υποθέτω πως στα fora της εποχής έλεγαν ανάλογα "αστεία"

Δημοσ.

ο ελληναρας τα ισοπεδωσε ολα και εξισωσε την 800 ιντσων πρωτοτυπη τιβι με τυροπιτα .. ποσο εχω βαρεθει το οσα δε πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια πωπω .. τι κομπλεξες εχουμε γινει..

Καλά λες, 800 ιντσών... Και δώρο το τανκ που θα την μεταφέρει

/facepalm

Δημοσ.

ο ελληναρας τα ισοπεδωσε ολα και εξισωσε την 800 ιντσων πρωτοτυπη τιβι με τυροπιτα .. ποσο εχω βαρεθει το οσα δε πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια πωπω .. τι κομπλεξες εχουμε γινει..

παντως το υλικο 4κ παιζει μια χαρα σε 1080π καλη τιβι .. και τα τεσταραμε 1080π και 4κ διπλα διπλα με ιδιο υλικο δε βλεπεις διαφορα.. για ταινια μιλαμε παντα

Ποια η χρήση μιας 8K TV σήμερα εκτός από το να βλέπεις φωτογραφίες;

Δημοσ.

Insomnia θελω συντομα ενα review για αμεση αγορα..
Ειναι οτι πρεπει για να βλεπω τα τετραγωνα γραφικα του ΑΤΑRI μου κανονικα!!

• Like 1
Δημοσ.

τρελά διαμαντάκια στα "reviews" και  answered questions στη συγκεκριμένη. :-)

-Is it Energy Star compliant?

-Yes, assuming you have your own star.

http://www.amazon.com/forum/-/Tx208AFP4Z25HUU/ref=ask_ql_ql_al_hza?asin=B00L403O8U

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...