Προς το περιεχόμενο

[PSU] Deer 850W 29,71Euros @ E-Gate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλη η πιθανοτητα αστοχιας υλικου σε ενα "επωνυμο" και αλλη σε ενα "κινεζικο". Φυσικα υπαρχει και στα δυο αλλα προφανως στο δευτερο ειναι μεγαλυτερη.

Δημοσ.

Φυσικά και όποιος πάρει deer το παίρνει με δική του ευθύνη, αν θέλει να πάρει το σύστημά του στο χέρι τότε ας το πάρει, διαφορετικά υπάρχουν αρκετές επώνυμες επιλογές κλάσεις ανώτερες από αυτές τις κινεζιές που δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Δημοσ.

Τροφοδοτικά που δίνουν πολλά Α στα +5V και +3.3V είναι σχεδίασης 2000. Όχι δεκαετίας 2000, αλλά χρονιάς 2000. Εποχές Athlon XP, διότι από τον Pentium 4 και μετά, το βάρος έπεσε στα +12V.

• Like 2
Δημοσ.

Για το τι σοι πραγμα ειναι τετοιου ειδους εταιριες ειναι λιγο πολυ γνωστο στο forum και μαλιστα εγινε και μια ωραια παρατηρηση απο τον Sheo για να δειτε οτι τα Watt που δινουν με το τσουβαλι ειναι ''αερατα''. Οσο για τα 65ευρω σαν δευτερη τιμη στο Skroutz,ε δεν νομιζω οτι θα εδινε κανεις ουτως ή αλλως τοσα χρηματα για Deer.

Ένας γνωστός μου το είχε πάρει από eshop και του βήκε μια χαρά!

Αν δεις και στα σχόλια εκεί , όλοι καλά λόγια λένε --->> http://www.e-shop.gr/deer-850w-14cm-fan-p-PER.663459

Εγώ θα το τολμούσα στα λεφτά αυτά! Εξάλλου κατά καιρούς έχω δώσει ακόμα και πάνω από 150 ευρώ για τροφοδοτικά που μου κάηκαν πολύ σύντομα και έχω δώσει και 40 ευρώ και μου δουλεύουν ακόμα! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά καμιά φορά είναι και ότι κάτσει! Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, αλλά (προσωπική γνώμη) σου λέω να το τολμήσεις!

Υπάρχει κάποιο λίνκ με αρνητικά σχόλια για το παραπάνω?

Και απο ποτε τα σχολια στο Eshop(οπως και στο Plaisio)θεωρουνται αξιολογες κριτικες για κατι????

Γιατι και πιο παλια ειχα πετυχει ατομα που λεγανε οτι οταν ανεβαζανε αρνητικες αξιολογησεις για ενα προιον το eshop τους τις κατεβαζε... Ασε που οι αιτιολογησεις ειναι πραγματικα οτι να ναι,για κατι τοσο σημαντικο οπως ενα τροφοδοτικο.

Οσο για το παραπανω που γραφεις για τροφοδοτικα που σου καηκαν πολυ συντομα να σου πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω.Τουλαχιστον στα τροφοδοτικα αυτα εκτως της σχετικης ασφαλειας για το υπολοιπο συστημα εχεις και μια αξιολογη εγγυηση 3-5χρονια. Στο Deer εκτως των αλλων σου δινουν και μολις 1 χρονο εγγυηση(βλεποντας απο το eshop)τοσο σιγουροι δηλαδη ειναι....

• Like 1
Δημοσ.

Μην τρελαίνεσαι αδερφέ άδικα!  Όπως είπα , ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνώμη και τίποτα παραπάνω! Αν θέλει μ' ακούει , αν θέλει δεν μ' ακούει! Εκτός και αν δεν επιτρέπετε να πούμε την γνώμη μας. Όσο γι' αυτό που λες ότι ποτέ δεν έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο για τα καμμένα τροφοδοτικά ..., δεν πειράζει, ας το ακούσεις πρώτη φορά τώρα! Όσο για τα σχόλια, εγώ όσα καντήλια έχω ρίξει σε μαραφέτια τα έχουν δημοσιεύσει μια χαρά! (σου στέλνω pm την λίστα αν θες :P)! ΔΕΝ λέω πως κάποιος πρέπει να δίνει και πολύ σημασία σε αυτά που λένε, αλλά όσο να ναι , αν βλέπεις καμιά 10ρια και λένε κάτι θετικό δεν είναι και άσχημα να ρίξεις ένα απλό βλέφαρο!

Τέλος πάντως! Όπως είπα και παραπάνω , ας κρίνει το παλικάρι και να πράξει αναλόγως!

Δώσε του εσύ κάποια λινκ να πάρει το παιδί κάτι που θα του προτείνεις εσύ! (για να μην έχω και άγχος)

Φιλικά και τέλος από μένα!

• Like 1
Δημοσ.

Μην τρελαίνεσαι αδερφέ άδικα!  Όπως είπα , ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνώμη και τίποτα παραπάνω! Αν θέλει μ' ακούει , αν θέλει δεν μ' ακούει! Εκτός και αν δεν επιτρέπετε να πούμε την γνώμη μας. Όσο γι' αυτό που λες ότι ποτέ δεν έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο για τα καμμένα τροφοδοτικά ..., δεν πειράζει, ας το ακούσεις πρώτη φορά τώρα! Όσο για τα σχόλια, εγώ όσα καντήλια έχω ρίξει σε μαραφέτια τα έχουν δημοσιεύσει μια χαρά! (σου στέλνω pm την λίστα αν θες :P)! ΔΕΝ λέω πως κάποιος πρέπει να δίνει και πολύ σημασία σε αυτά που λένε, αλλά όσο να ναι , αν βλέπεις καμιά 10ρια και λένε κάτι θετικό δεν είναι και άσχημα να ρίξεις ένα απλό βλέφαρο!

Τέλος πάντως! Όπως είπα και παραπάνω , ας κρίνει το παλικάρι και να πράξει αναλόγως!

Δώσε του εσύ κάποια λινκ να πάρει το παιδί κάτι που θα του προτείνεις εσύ! (για να μην έχω και άγχος)

Φιλικά και τέλος από μένα!

Εγω παντως αυτο για τα τροφοδοτικα το γραφω γιατι την εχω παθει απο turbox τροφοδοτικο και μου πηρε μαζι την καρτα γραφικων(παλι καλα που ηταν φθινη).

Οσο για προταση τροφοδοτικου,ειναι αναλογα του ποσα Watt θελει. Ειναι και το προβλημα οτι αυτη την περιοδο με το γνωστο θεμα των Capital εχουν ανεβει και οι τιμες και μειωθει τα αποθεματα,και αρα το EVGA που προταθηκε παραπανω ειναι απο τις πιο αξιολογες επιλογες τουλαχιστον σε αυτα τα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Λέτε όλοι ότι το κακό τροφοδοτικό μπορεί να σου πάρει και άλλο hardware μαζί, εάν τα τινάξει. μακάρι να γίνει μόνο αυτό. Το 2003 αγόρασα ένα φθηνιάρικο τροφοδοτικό, από Στουρνάρη, το οποίο μετά από 2 μέρες ΕΣΚΑΣΕ στα χέρια του αδερφού μου! Μιλάμε για έκρηξη και πτώση ασφαλείας ρεύματος! Και πολύ καπνό. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα!

Δημοσ.

Επίσης τα πλήρη στοιχεία του   

file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/%CE%A4%CE%B1%20%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AC%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/Downloads/Deer%20850W%2014cm%20Fan%20B-PSU-DEER850W%20(1).pdf

Δημοσ.

https://www.facebook.com/www.msystems.gr/photos/a.287758821285640.69273.159917370736453/984328971628618/?type=1&theater

οποιος θελει το παιρνει τζαμπε συμφωνα με την msystems για να το δοκιμασει...

Πραγματικα δεν ξερω ποιο απο ολα τα ακυρα σχολια σε αυτο το FB post αξιζει τις περισσοτερες ντοματες.........Καποια βεβαια αξιζουν Ολοκληρη Σαλατα......

Υπαρχει πολυς ασχετος κοσμος τελικα στο Ελλαντα και παιρνουν στον λαιμο τους και αλλους.

Δημοσ.

H Deer είναι διαβόητη εδώ και χρόνια (περίπου από αρχές της προηγουμενης δεκαετίας) για το υψηλό failure rate των τροφοδοτικών της αλλά και τον καταστροφικό τρόπο που χαλούσαν. Η εταιρία έγινε συνώνυμη της καταστροφής υπολογιστών και κανένας reviewer δεν ασχολείται πια με αυτά τα μοντέλα. Τελευταία φορά που είδα review (ή μάλλον.... πείραμα) με Deer ήταν το 2007 από τον γνωστό και αξιόπιστο reviewer Johhny Guru (όπου υπό -πιεστικό ομολογουμένως- τεστ το τροφοδοτικό.... ναι, ανατιναχτηκε).

Όσο για τα reviews του e-shop, μερικές φορές μπορούν να είναι χρήσιμα -και τους έχω δει να εγκρίνουν και αρνητικές κριτικές- αλλά καλό είναι όπως κάθε τί άλλο να τα παίρνουμε και με λίγο σκεπτικισμό. Έχω δει εκεί reviews πελατών που με ψύκτρες των 10 ευρώ ισχυρίζονται ότι... έριξαν θερμοκρασίες σε Core i5 2500k under load σε far cry 4 από.... 80 βαθμούς στην στοκ ψύκτρα, στους 64. .... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...