Dimmuburger Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα,ειμαι καινουργιος στο thread και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου και εδω μιας και δν βρηκα καποια αλλη λυση,Εχω μια Radeon r9 290 εδω και κανα χρονο περιπου.Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης,σε καποια games που εχω οχι σε ολα η θερμοκρασια της καρτας εκτοξευεται απο τους 58 βαθμους στους 94 και φευγα,με αποτελεσμα να εχω fps drops και σε καποιες σπανιες περιπτωσεις να μου freezarei το pc.Εχει καποιος καμια ιδεα στο τι μπορει να οφειλεται γιατι δν μπορω να βγαλω ακρη.Σε φιλο που δοκιμασαμε να την κουμπωσουμε στους 80 βαθμους με 85 του εκανε αυτοματα restart το pc.Καποια συμβουλη η ιδεα?ευχαριστω
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις τους τελευταίους drvrs πας για έλεγχο - αντικατάσταση,μέσω εγγύησης μην την πειράξεις κ χάσεις την εγγύηση.. Αλλιώς φτιάχνεις χειροκίνητα την καμπύλη ψύξης μέσω του συνοδευτικού προγράμματος έτσι ώστε να μην ξεπερνάει πουθενά τους 80c Πάντα με δεδομένο ότι με άλλη κάρτα το Pc λειτουργεί κανονικά,είναι καθαρό,και δεν έχει ευθύνη γενικότερα.
Dimmuburger Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Να τολμησω να ρωτησω,ανοιγει αυτη και παιρνει παστα μεσα η οχι?Γιατι δν εχω και ιδεα...μηπως φταιει και αυτο...
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σαφώς ανοίγει και μπορείς ν'αλλαξεις πάστα,αλλά στο 90% των περιπτώσεων αν το κάνεις χάνεις την εγγύηση και είναι κρίμα..
Dimmuburger Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι απλα αναρωτιεμαι αν χρειαζεται αλλαγη η παστα...Δλδ αν ειναι θεμα παστας και διορθωνεται να μην μπλεκω με αλλαγες και και και γιατι το pc το χρειαζομαι και δν μπορω να μεινω για μεγαλο διαστημα χωρις υπολογιστη.Απλα αναρωτιομουν αν μπορει και ειναι πιθανο να θελει αλλαγμα η παστα και για αυτο να τα κανει αυτα
benign Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Απο περιεργεια,ποιας εταιριας ειναι η καρτα?
benign Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 MSI Ευχαριστω για την απαντηση,παντως απο Sapphire σπανια εχω ακουσει προβλημα και ουτε προσωπικα ειχα ποτε,οποτε αν γινει αλλαγη σου προτεινω αυτη,εχει την καλυτερη φημη σε AMD vgas. Επισης συμφωνω οτι το καλυτερο ειναι να την πας για service μην χασεις την εγγυηση γιατι μπορει να εχει προβλημα και η αλλαγη παστας να μην σε βοηθησει. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ...ναι είναι η σοβαρότερη αλλά όχι η μοναδική περίπτωση να είναι πάστα, αλλά έχει 2 υποσημειώσεις.. Α) αν δεν είναι ? (πάει η εγγύηση) Β) ποιος θα την εφαρμόσει σωστά ? 1
Dimmuburger Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι δεν διαφωνω,και δεν προκειται να το κανω αυτο μονος μου,απλα ψαχνω ιδες και λυσεις γιατι ξεκινησε να το κανει προσφατα και μεχρι σημερα εχω ακουσει παρα πολλα.Απο αλλαγη κουτιου για καλυτερη ροη αερα μεχρι και αυτο με την παστα..ΠΑντως οταν ασχολουμε με παιχνιδια ακουω τα ανεμηστηρια να δινουν πονο αλλα παρολαυτα η θερμοκρασια ανεβαινει.Για αυτο πηγε το μυαλο μου στην παστα...Δλδ με gpu tweak που εχω και βαζοντας το fan speed στο 100% συνεχιζει να ανεβαζει...
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τοτε ενας λόγος παραπάνω η καλύτερη λύση να ειναι ο έλεγχος και αν χρειαστεί η αντικατάσταση.. Οι καρτες να ξερεις εχουν υψηλό βαθμο επιστροφής κ αντικατάστασης σε ποσοστό.. Είναι κρίμα να πετάξεις ουσιαστικά τα χρήματα σου με αν.οταν και επειδή.. χωρις αυτό να σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τις ανάγκες σου.. 1
benign Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τι αποτελειται το PC και ποιο ειναι το κουτι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα