zarzonis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σας, πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα το συγκεκριμένο modem/router. Ενώ όλα ήταν μια χαρά, πριν 2 μέρες μου άρχισε τα προβλήματα με το Wifi. Όλες οι συσκευές μου αρνούνται να συνδεθούν αυτόματα. Κάθε φορά που πάω να συνδεθώ, μου ζητάει κωδικό. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια. Παράδειγμα το κάνει κάθε πρωί και μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το modem έχει πάνω το τελευταίο firmware από την ημέρα που το πήρα. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ
giorgoslouk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σας, πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα το συγκεκριμένο modem/router. Ενώ όλα ήταν μια χαρά, πριν 2 μέρες μου άρχισε τα προβλήματα με το Wifi. Όλες οι συσκευές μου αρνούνται να συνδεθούν αυτόματα. Κάθε φορά που πάω να συνδεθώ, μου ζητάει κωδικό. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια. Παράδειγμα το κάνει κάθε πρωί και μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το modem έχει πάνω το τελευταίο firmware από την ημέρα που το πήρα. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ Παρεμβολή. Άλλαξε κανάλι στο ρούτερ σου.
zarzonis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.</p>
giorgoslouk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.</p> Υπάρχει μια εφαρμογή σε Android που λέγεται WiFi Scanner. Το βάζεις στο τηλέφωνο και βρίσκεις ένα ελεύθερο κανάλι για να βάλεις το ρούτερ σου.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 απεφυγε καναλι 12 καναλι 13 και auto.το 12 και το 13 δεν το πιανουν συσκευες αμερικης.επισης αν δεν παιξει με αυτα που ειπαν παραπανω δοκιμασε ενα hard reset.
zarzonis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλαξα κανάλι και έβαλα το 11. Είδα με το inssider ότι δεν υπάρχει κανένας με 11 εδώ κοντά. Ως τώρα δε φαίνεται να έχει πρόβλημα. Το παρακολουθώ και ενημερώνω για το τί έγινε.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν παιξει με αυτο δοκιμασε καποιο αλλο μετα και ας υπαρχει και καποιος αλλος.αλλα λογικα θα πρεπει να εισαι οκ.και κοιτα παντα και για πιο νεο firmware update γιατι απο τοτε μπορει να εχει βγει αλλο.
zarzonis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μου έκανε πάλι τα ίδια. Το θέμα είναι ότι δε ζητάει μόνο κωδικό. Τον βάζω και λέει ότι είναι λάθος. Το channel width παίζει ρόλο; Τώρα είναι στα 40MHz. Έχει επιλογή για 20 και αυτόματο. Firmware update δεν υπάρχει άλλο. Μετά το 11 ποιό άλλο κανάλι προτείνετε να δοκιμάσω;
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 αστο στο 40.δεν φταιει αυτο.δοκιμασε να βαλεις αλλο κωδικο χωρις παραξενα συμβολα μεσα.βαλε πχ για δοκιμη 12345678 και πες αν επαιξε.αστο καναλι 11.
zarzonis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 αστο στο 40.δεν φταιει αυτο.δοκιμασε να βαλεις αλλο κωδικο χωρις παραξενα συμβολα μεσα.βαλε πχ για δοκιμη 12345678 και πες αν επαιξε.αστο καναλι 11. Το έκανα reset και τα πέρασα όλα από την αρχή. Άλλαξα το όνομα του δικτύου σε "TP_LINK", έβαλα πιο απλό κωδικό γιατί πριν είχα νούμερα, γράμματα κεφαλαία και μικρά καθώς και ειδικούς χαρακτήρες. Κανάλι άφησα το 11 και το channel width στο 40. Το αφήνω έτσι και ενημερώνω και πάλι. Σε ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 πιο πολυ με ανησυχουν οι ειδικες χαρακτηρες που ειχες
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 εφόσον βάζεις WPA2 με ΑΕS βάλε κάτι απλο σε κωδικό με μικρά-κεφαλαια. Σιγά μην κάτσει να ψάχνει ο αλλος να σπασει WPA2.
zarzonis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι WPA2 με AES έχω. Τώρα ο κωδικό περιέχει νούμερα και γράμματα(μικρά και κεφαλαία). Να το αλλάξω σε κάτι πιο απλό ή να το αφήσω έτσι;
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι WPA2 με AES έχω. Τώρα ο κωδικό περιέχει νούμερα και γράμματα(μικρά και κεφαλαία). Να το αλλάξω σε κάτι πιο απλό ή να το αφήσω έτσι; βαλε μικρα κεφαλαια αριθμους αλλα μην βαλεις συμβολα ειδικα κατι αγκυλες κτλ.αν θες συμβολο βαλε κανα θαυμαστικο τετοια.αλλα και συμβολα να μην βαλεις το κεφαλαια μικρα ειναι πολυ μια χαρα με wpa2-aes.
zarzonis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Από σύμβολα μόνο θαυμαστικό είχα στο τέλος. Όχι κάτι άλλο. Τώρα μετά το reset φαίνεται να έχει στρώσει. Θα το είχα κάνει από την πρώτη στιγμή αλλά είχα πολλές ρυθμίσεις περασμένες ειδικά στο port forwarding και βαριέμαι να τις ξαναπεράσω. Αν το ξανακάνει, τότε μιλάμε για πρόβλημα του modem;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα