giokarv Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα τις προτάσεις σχετικά με το ποια εταιρεία θα με συνέφερε να χρησιμοποιήσω για την δημιουργία ενός νέου site . Το site θα περιέχει κάποιες σελίδες, ένα chat η blog, βιντεο , φωτογραφίες. Γενικά δεν μιλάμε γι απολύ μεγάλο όγκο . Το site θα είναι αφιέρωμα για μια περιοχή. Σας παρακαλώ πολύ τι θα μπορούσατε να μου πρεοτείνετε;;; Υπόψιν δεν γνωρίζω απο προγραμματισμό. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
giokarv Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς εταιρεία? Χρησιμοποίησα λάθος λέξη ....εννοώ ποιο απο τα site που προεφέρουν δημιουργία ενός site δωρεάν οπως π.χ. το wordpreess κτλ ..
opoiosdipote Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν ξέρεις να γράφεις καθόλου κώδικα και θέλεις κάτι απλό να κοιτάξεις στην εταιρεία που θα κάνεις το hosting να σου δίνει κάποιο sitebuilder δωρεάν και να φτιάξεις το site σου. Διαφορετικά πας σε λύσεις τύπου wix αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι ανάλογο για να σου προτείνω.
Mpiftekis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δες και joomla, αν μπορεί να το κάνει εγκατάσταση η εταιρεία που κάνεις hosting. Είναι πολύ εύκολη και υπάρχουν έτοιμα templates.
giokarv Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέχασα να σας πώ και για δωρεάν hosting ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρω φυσικά έαν υπάρχει ένα πακέτο και με τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα