iCyd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια χαρα,αγορα σα μια βεσπα το καλοκαιρι και εχει 1η αδεια κυκλοφοριας το 2014. Ακουσα οτι λογω το οτι ειναι καινουργια απο το 2014 θα περασω 1ο κτεο μετα απο 5 χρονια,ισχυει κατι τετοιο ή μπαρουφες μου λενε?
trayban Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 4 χρόνια ακριβώς απο την ημερομηνία 1ης άδειας.
iCyd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 το 2018 δηλαδη. Μαλιστα,ενταξει ευχαριστω πολυ
wrangler11 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ ρώτησα σε ιδιωτικό κτεο της περιοχής μου και μου είπαν οτι οι μηχανές δεν περνάνε κτεο !!
thant Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ ρώτησα σε ιδιωτικό κτεο της περιοχής μου και μου είπαν οτι οι μηχανές δεν περνάνε κτεο !! ΚΤΕΟ και σου είπαν έτσι? δεν ισχύει κατι τέτοιο.. 1
De@th L0rd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ΚΤΕΟ και σου είπαν έτσι? δεν ισχύει κατι τέτοιο.. Σε κάποιες περιοχές όπως νησια ισχύουν άλλες διατάξεις. Δεν περνάνε ΚΤΕΟ. Ακόμη κ σε κάποιες περιφέρειες που βρίσκεται το κοντινότερο ΚΤΕΟ 100χλμ μακριά, δε γίνεται απλώς. Δε μπορείς να αναγκάσεις τον άλλο με ένα παπάκι να κάνει διαδρομή 100χλμ ούτε να πληρώσει μεταφορική.
thant Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σε κάποιες περιοχές όπως νησια ισχύουν άλλες διατάξεις. Δεν περνάνε ΚΤΕΟ. Ακόμη κ σε κάποιες περιφέρειες που βρίσκεται το κοντινότερο ΚΤΕΟ 100χλμ μακριά, δε γίνεται απλώς. Δε μπορείς να αναγκάσεις τον άλλο με ένα παπάκι να κάνει διαδρομή 100χλμ ούτε να πληρώσει μεταφορική. Δεν ήξερα οτι ακόμα σε καποιες περιοχές ισχύουν αλλες διατάξεις. Παντως ο φιλος παραπανω δεν βρισκεται 100χλμ μακρια αφου ρωτησε στο ΚΤΕΟ της περιοχης του.
Mr_Terror Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επισης κτεο δεν παιρνανε τα μηχανακια που η αδεια κυκλοφοριας εχει εκδοθει απο την τροχαια.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εγώ ρώτησα σε ιδιωτικό κτεο της περιοχής μου και μου είπαν οτι οι μηχανές δεν περνάνε κτεο !! να ξαναπας και να ζητησεις να στο δωσουν γραπτως με την σφραγιδα τους επανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα