Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην δινετε βαση στο υπολειπομενο χρονο ζωης. Αν τα bad sectors που σας εχει βγαλει δεν αυξανονται συνεχως μπορει να κρατησει και χρονια ετσι ο σκληρος.

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε τετοια θεματα ποτε δεν βαζουμε το κανονικο μας email. Παντα ενα δευτεροτριτο για τετοιους σκοπους.

Δημοσ.

Ξεχάστηκα... Απαράδεκτος. Πάντως έχουν σταματήσει από το μεσημέρι.

Για να δούμε αύριο...

είσαι σίγουρος για το συγκκεριμένο;

εχω δώσει κανονικό Mail και στην συγκεκριμενη σελίδα και με την απεγγραφή για newsletters κλπ σταμάτησαν ολα!

Δημοσ.

απλα για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι,δίνει δωρεάν την προ 4.5

εαν κάνετε αναβάθμιση στην τελευταία 4.6 το πρόγραμμα γυρνάει σε trial.

Παλαιότερα είχε δώσει την απλή έκδοση με lifetime updates.Τόσα χρονια ειχα την προ απ τον θειο μου και απο πέρσι που έχω την κανονική δεν έχω δει διαφορά η να μου λείπει κάτι.

Η κανονική έκδοση δεν υποστηρίζει τα διάφορα εξειδικευμένα διαγνωστικά τεστ, που είναι η δύναμη του προγράμματος...για απλό monitoring μαζί με κάποια αποτίμηση του αποτελέσματος υπάρχουν κι άλλα προγράμματα.

Η δυναμη του συγκεκριμένου λογισμικού είναι ακριβώς τα τεστ ελέγχου της επιφάνειας του δίσκου.

Δημοσ.

Η κανονική έκδοση δεν υποστηρίζει τα διάφορα εξειδικευμένα διαγνωστικά τεστ, που είναι η δύναμη του προγράμματος...για απλό monitoring μαζί με κάποια αποτίμηση του αποτελέσματος υπάρχουν κι άλλα προγράμματα.

Η δυναμη του συγκεκριμένου λογισμικού είναι ακριβώς τα τεστ ελέγχου της επιφάνειας του δίσκου.

για μενα προσωπικά μιλησα,αυτά που αναφέρεις δεν ειναι κάτι που με ενδιαφέρει,εγω να βλεπω την κατάσταση το δίσκου θέλω :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μετά απο φορμάτ το έχασα το προγραμματάκι. Υπάρχει περίπτωση να το κατεβάσω πάλι στην Pro μορφή του;

Έτυχε και γω να κάνω φομρμάτ, αλλά έψαξα στα mail μου αυτό που μου είχαν στείλει και το κατέβασα πάλι από το λινκ που είχε! Το έκανα εγκατάσταση και δουλεύει μια χαρά.

Όσοι έχετε πρόβλημα με την παραπάνω έκδοση (4.50), μπορείτε να βάλετε την επόμενη (4.60) που κυκλοφορεί με πάρα πολλές διορθώσεις --> http://www.hdsentinel.com/revision.php

Βέβαια δεν είναι δωρεάν σαν την αρχική έκδοση, αλλά αν διορθώνει τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικοί, τότε αξίζει να το αγοράσετε ή έστω να το βρείτε από τον ... θείο!

Δημοσ.

μήπως παίζει το ίδιο serial και στην καινούρια έκδοση?

ο άνθρωπος που το φτιάχνει(ναι ενας ειναι)έχει δηλώσει οτι οσοι έχουν την 4.50 προ και αναβαθμίσουν στην 4.60 τότε η άδεια τους γυρνάει σε trial.

Δεν ξέρω εαν μπορείς να ενεργοποιήσεις απ ευθείας την 4.60

Μπορείς να το δοκιμάσεις αν και δεν ξέρω κατα πόσο ειναι νόμιμο το συγκεκριμένο(γιατί εγραφε no free updates κλπ)

Δημοσ.

Οταν κατεβαζεις νομιμα δωρεαν μια Pro εκδοση και την κανεις αναβαθμιση,δεν θα ειναι πια η Pro  αλλα η απλη αναβαθμισμενη εκδοση.
Αυτο συμβαινει γενικα και αν οχι παντα,τις περισσοτερες φορες σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...