Προς το περιεχόμενο

Αγορά ψύκτρας(αθόρυβη όσο γίνεται)για τον i5 4690

kanadesu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι ασχολειστε ρε παιδια, να επιστρεψεις ψυκτρα του 5ευρου ειναι χασιμο χρονου. Παιρνεις αλλη με ενα 20ρικο και τελειωσε. Η 212 ειναι καλουτσικη αλλα ειναι πλεον ακριβη στα 38 ευρω, η true spirit 120 στα λεφτα της ειναι καλυτερη σε ολα και πιο αθορυβη,

Οταν εκανε 20κατι ευρω αξιζε η 212, τωρα οχι και τοσο, δεν ειναι μια ψυκτρα για πολλα πολλα οταν καποτε ασχοληθεις με οβερκλοκ, παρτο σαν επενδυση και δωσε με τη μια κατι παραπανω, ας πουμε ενα 60αρι και παρε κατι πιο σωστο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tελικά δεν έχω καταλήξει...απο την μία ο evo 212 είναι ακριβός απο ότι θα έπρεπε και μερικοί λένε πώς κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο,κάποιες άλλες που δείξατε δεν μου αρέσουν σε ποιότητα αλλά ξέρω γώ.Μία που μου άρεσε ήταν της be quiet η shadow rock slim αλλα 50 ευρώ για αυτό που θέλω θα αξίζουν?Πολύ μπέρδεμα για να πάρεις μία ψύκτρα...υδρόψυξη τι φάση,μόνο για oc τις χρησιμοποιούν?

• Moderators

Tελικά δεν έχω καταλήξει...απο την μία ο evo 212 είναι ακριβός απο ότι θα έπρεπε και μερικοί λένε πώς κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο,κάποιες άλλες που δείξατε δεν μου αρέσουν σε ποιότητα αλλά ξέρω γώ.Μία που μου άρεσε ήταν της be quiet η shadow rock slim αλλα 50 ευρώ για αυτό που θέλω θα αξίζουν?Πολύ μπέρδεμα για να πάρεις μία ψύκτρα...υδρόψυξη τι φάση,μόνο για oc τις χρησιμοποιούν?

η υδροψυξη πολυ πιθανο να βγαζει θορυβο (σκεψου εχεις αντλια+ ανεμηστηρες)

Την ψυκτρα δες την σαν επενδυση παρε μια ποιοτικη καλη με την προοπτικη να την κρατησεις και στο επομενο συστημα (πχ η noctura στελνει δωρεαν bracket για τα νεα socket )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...