kanadesu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχάς αξίζει να πάρω η όχι?Όταν έφτιαξα το pc μου είχαν πεί κάποια παιδιά πώς αργότερα καλό θα ήταν να κάνω μία τέτοια αγορά.Επιπλέον το pc μου την παλεύει λέτε τώρα που μιλάμε κ γενικά η μαμά ψύκτρα της intel κάνει θόρυβο?Σε σύγκριση με την καινούρια θα έχω καλύτερες επιδόσεις κ λιγότερο θόρυβο? budget:100 ευρώ βάζω αλλά δεν νομίζω να φτάσει τόσο μιάς και δεν κάνω oc. Mερικές πληροφορίες που ίσως χρειαστούν..το κουτί μου είναι το nzxt h440 κ παίζω videogames. Arigato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedViper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για εμενα δεν αξιζει εκτος κι αν σε ενοχλει ο θορυβος ( αν κανει ). Τωρα αν θες ντε και καλα να παρεις παρε καμια 212 αν και μπορεις να πας και σε κατι φθηνοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για μένα που έχω επενδύσει 700 ευρώ σε custom loop,για τον ίδιο ακριβώς λόγο,αξίζει (ο καθένας κρίνει με το πορτοφόλι του). Σε τελευταία ανάλυστη,είναι μια επένδυση που μπορείς να κάνεις χρήση σε βάθος χρόνου,ακριβώς όπως και με ένα καλό κουτί. Αν το budget μένει ~100 ευρώ πάς κατευθείαν στα σίγουρα: Noctua BeQuiet ps Ο γραφών έκανε την μετάβαση Coolermaster Hyper 212Evo>Noctua NH-U14S>Swiftech H220X>Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanadesu Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή ο Hyper 212Evo θα έχει διαφορές απο την μαμά intel κ απο θόρυβο πώς τα πάει?Μου αρέσουν κ οι άλλες αλλά δεν ξέρω αν θα έχει νοήμα αφού δεν θα κάνω oc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εαν δεν κανεις overclock τοτε οτι και να βαλεις που κανει πανω απο 20 euros,και καλυτερη θα ειναι στην θερμοκρασια και στον θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Η 212 evo είναι υπέρ αρκετή για i5 4690, οι κλειδωμένοι δεν κάνουν oc και για τον συγκεκριμένο η evo είναι λουκούμι. Αλλά στην τιμή που παίζει τώρα την ξεχνάς απλά, υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Αν θες να την βγάλεις οικονομικά εξαιρετική επιλογή και λίγο καλύτερη από την evo σε θερμοκρασίες είναι η raijintek themis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Απο προσωπική εμπειρία.... ι5-4690κ με μαμά ψυκτρα και ανεμιστήρα (box edition) Δεν ακούγεται καθόλου ουτε στα 3,9 άμα τυχει και ανέβει σε turbo mode (σπάνια βεβαια). Θερμοκρασίες τέρμα λογικές (44-50c).Τζάμπα λεφτά ειδικά για cpu που δεν ειναι Κ να πάρεις άλλη ψύκτρα.(intel και όχι amd πάντα....) Να και το βιντεο.Μόλις το τράβηξα!!! https://youtu.be/6S_q1QYbUXk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 @degrelle βγαλε το αυτοκολλητακι της intel ειναι πιο κυριλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ λέω να βάλω και το αυτοκόλλητο του cpu απέξω στο κουτί.....Intel Inside!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4346788/Be-Quiet-Shadow-Rock-Slim.html http://www.skroutz.gr/s/4314873/Raijintek-Ereboss.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα.......Η μαμα ψύκτρα ειναι εντελώς αθόρυβη!Εαν η δικιά του κάνει θόρυβο και είναι μεσα σε εγγύηση γιατί δεν την πάει πίσω???? Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει χρήμα να πάρει άλλη ουτε μισό ευρώ,διότι δεν μιλάμε για AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα.......Η μαμα ψύκτρα ειναι εντελώς αθόρυβη!Εαν η δικιά του κάνει θόρυβο και είναι μεσα σε εγγύηση γιατί δεν την πάει πίσω???? Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει χρήμα να πάρει άλλη ουτε μισό ευρώ,διότι δεν μιλάμε για AMD. Γιατί πολύ απλά θα πρεπε να στείλει και επεξεργαστή μαζί μιας και η ψήκτρα δεν αγοράστηκε μόνη της αλλά σαν πακέτο με τον επεξεργαστή Εγώ μια καλή ψήκτρα το θεωρώ επένδυση ειδικά από εταιρίες που υποστηρίζουν τα προϊόντα τους, πχ noctua που με την απόδειξη της ψύκτρας και της μητρικής η επεξεργαστή σου στέλνει bracket δωρεάν για τα νέα socket 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα.......Η μαμα ψύκτρα ειναι εντελώς αθόρυβη!Εαν η δικιά του κάνει θόρυβο και είναι μεσα σε εγγύηση γιατί δεν την πάει πίσω???? Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει χρήμα να πάρει άλλη ουτε μισό ευρώ,διότι δεν μιλάμε για AMD. Μπορεί να είναι αθόρυβη τώρα (που δεν είναι), αλλά όταν θα αρχίσει να μαζεύει σκόνη και μάκα ποιός την καθαρίζει και ποιός την ακούει. Όλοι περάσαμε λίγο-πολύ από στοκ Intel ψύκτρες και είδαμε την διαφορά με τις after market τόσο σε θόρυβο όσο και σε θερμοκρασίες το καλοκαίρι. Για μένα είναι μια μικρή αλλά ουσιαστική επένδυση η after market ψύκτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Oπότε λες να ρίξει ενα εικοσάρι αν εχει θέμα και να στείλει την άλλη πίσω για αντικατάσταση χωρις το cpu? Kαι μια φορά το δίμηνο ενα φυσηματάκι δεν ειναι θέμα...Εισαι υπερβολικός τώρα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Oπότε λες να ρίξει ενα εικοσάρι αν εχει θέμα και να στείλει την άλλη πίσω για αντικατάσταση χωρις το cpu?3 φορές το δοκίμασα σε 2 καταστήματα (πλαίσιο και visionstudio) και της 2 φορές τα παιδιά δέχτηκαν να στείλουν μόνο την ψήκτρα αλλά μας είπαν ότι πρέπει να επιστραφεί μαζί και ο επεξεργαστής μιας και η ψήκτρα είναι "πακέτο" με τον επεξεργαστή και δεν πωλείται χωριστά, όλες της φορές φάγανε άκυρο γιατί δεν έπαιζε για μια ψήκτρα να μείνω χωρίς μηχάνημα 10-15 μέρες το visionstudio μάλιστα μου έδωσε μια φτηνή ψήκτρα (single Tower με 12 αρι ανεμηστηρα) του 20 αρικου δωρεάν τότε μιας και οι ίδιοι πάρα δέχτηκαν ότι δεν είναι λογικό να ζητάνε και τον επεξεργαστή εφόσον το πρόβλημα ήταν καθαρά της ψυκτρας Από την άλλη όμως αν σκεφτούμε ότι σε περίπτωση σε ένα σετ μνήμες χαλάσει μόνο το ένα στικ τότε αναγκαστικά επιστρέφεις και της 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα