Ratata Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα ! Εχω καταληξει σε ενα συστημα με i5 6600k αλλα επειδη δεν εχω πολλα λεφτα και για υδροψυξη σκεφτομαι να βαλω μια απλη ψυκτρα ( μιας και δεν εχει η συσκευασια του ψυκτρα ) ισα ισα για να κανει τη δουλεια μιας μαμας ψυκτρας . Εννοειται οτι δεν θα κανω oc μεχρι να παρω υδροψυξη , απλα θελω να μου πειτε τη γνωμη σας γι αυτη εδω https://www.skroutz.gr/s/418803/Arctic-Cooling-Alpine-11-GT-Rev-2.html?from=account_notifications . Αν δεν ειναι καλη προτεινετε μου μια με max 10 ευρω . Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε μια 212 και μετά την πουλάς με 5 ευρώ λιγότερα! Μην πάρεις των 10 ευρώ, χάλια είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ratata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Την θελω πραγρατικα για 2 μηνες το πολυ . Καλα θα δω τι θα κανω . Ευχαριστω παντως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε μια 212 και μετά την πουλάς με 5 ευρώ λιγότερα! Μην πάρεις των 10 ευρώ, χάλια είναι! Αυτό που παίρνουν cpu των 280ε και κολλάνε στα 30ε πως το λες; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ελα ντε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ratata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα νομιζα οτι ειχε μαμα ψυκτρα μαζι ( οπως εχουν ολοι οι επεξεργαστες ) και δεν ειχα υπολογισει οτι θα επρεπε να αγορασω και ψυκτρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα