Dracul89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ote H otenet; δεν ξέρω αν υπάρχουν και τέτοιες διαφορές otenet.gr είναι λάθος μου από την βιασίνη μου Βαλε και το log σε debug mode μηπως εμφανισει καποιο στοιχειο που βοηθησει. Αν και κατι μου λεει πως ειναι το απροσδιοριστο "timeout waiting for PADO packets". Ο TS εχει το 8970 αλλα παρομοια ειναι αυτα τα δυο ουτως η αλλως... Ναι είναι παρόμοια γι αυτό το έγραψα μπας και βοηθήσω το παιδί
KenJiNx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, μόλις σύνδεσα το ρούτερ στη γραμμή της δουλειάς μου, πάλι ΟΤΕ 24άρι, έπιασε χωρίς καν να βάλω τους κωδικούς του.. Τι κουλά πράγματα γίνονται.. Έχω κάνει thread στο forum της tplink τώρα, για να δούμε τι θα απαντήσουν..
loic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κανε και μια δοκιμη να φτιαξεις PPPoA / VC-MUX interface, ποτε δεν ξερεις... Αν και αφου παιζει σε αλλη γραμμη, μαλλον θεμα του ΟΤΕ ειναι και οχι της συσκευης.
KenJiNx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το δοκίμασα και αυτό με το ίδιο αποτέλεσμα.. Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια..!
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 οταν δεν συγχρονζιει το ρουτερ δεν φταιει ουτε το Username ουτε το Password ουτε το Pppoe ουτε το pppoa ουτε το 8/35 ουτε κατι αλλο.το μονο που μπορει να επηρεασει τον συγχρονισμο ειναι το multimode,g.dmt,adsl2και adsl2+.οποτε ο φιλος μας ας κανει Firmware update και ας δοκιμασει να παιξει με το modulation δηλαδη να βαλει καρφωτα adsl2+ ΄και επισης δοκιμη με τσεκαρισμενο και μη τσεκαρισμενο το annex m αν εχει τετοια επιλογη. τελειως διαφορετικα πραγματα το nosync με το sync noip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα