La_MoRt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς αλλά όχι ρε φίλε σε δουλείες που έχουν μάθει τόσα χρόνια να δουλεύουν windows. Χρησιμοποιούντα αλλά από άτομα που γνωρίζουν και μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς.
geo1st487 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλσ το δέχομαι σαν φάουλ και βάζω αντι γι αυτα, τα Windows 7 (τα ξερω κι αυτα), και σου λεω οτι ουτε αυτα το κανουν. Επισης ούτε τα Vista Ουτε τα 8-8.1 Ουτε το Ubuntu Σε ολα τα παραπάνω Λ.Σ (OSX, Windows 8,Windows 7,Windows Vista, Ubuntu), αν αποεπιλεξεις να στελνεις queries κ stats στην εκάστοτε μαμά εταιρία τοτε υπακουουν και δεν στελνουν. Στα vista που υπαρχουν αυτες οι επιλογες;
Rage_unseen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το ότι επιλέγεις να μη βάλεις τα 10 είναι επιλογή σου και καλά κάνεις έχεις κάθε δικαίωμα στο κάτω κάτω δε σε υποχρέωσε κανείς να το κάνεις με το ζόρι. Όμως δε μπορείς να κατακρίνεις κάποιον που επιλέγει να τα βάλει και να λες ότι κάνει και μ@λ@... κιόλας. Όπως εσύ έχεις επιλογές άλλο τόσο έχει και εκείνος που τα επιλέγει και μπορεί εσυ να θέλεις ιδιωτικότητα και να σε νοιάζει αλλά τον αλλον να μη του καίγεται καρφάκι! Απλά αυτό που λέω εγώ είναι ότι η MS τα κάνει καιρό αυτά απλά δε τα ξέραμε. Ξέρεις τι κάνει το windows media player στα 7 αν του πατήσεις ότι θέλεις να συμμετάσχεις στη προσπάθεια της MS κατά την εγκατάσταση; Απλά δε τα λένε τεσπά νομίζω ότι του δώσαμε πολύ έκταση του θέματος. Ο κάθενας κάνει τις επιλογές του και κρίνει όπως εκείνος πιστεύει καλύτερα για τον εαυτό του. Καλή η πληροφόρηση αλλά μη καταντήσει και προπαγάνδα!!! Συμπληρωματικά δεν έχει να κάνει με το αν τρώμε ψωμί από τη MS φίλε στις επιχειρήσεις η MS είναι μονόδρομος και άντε να τους πείσεις να βάλουν Linux ή να πάρουν Apple να δούμε ποιος θα μπορεί να δουλέψει. googlαρε κοινωνικη μηχανικη λιγο (οχι τον στενο ορο σχετικα με την πληροφορικη) απο εκει κ περα ειναι θεμα κοσμοθεωρησης κ αλλων ομορφων πραγματων οι υπερμαχοι ομως δεν θα βγαζετε περιεργους κ μαλακες οσους καταλαβαινουν τι συμβαινει κ θελουν να κανουν κατι για αυτο ps αν ο κοσμος δεν αντιδρουσε με το απαραδεκτο ui των 8 ακομα αυτη την μλκα θα υπομενατε στα 10 αν δεν αντιδρασεις η ms στα επομενα win θα θελει περισσοτερα κλπ αν δεν καταλαβαινεις τι λεω δεν υπαρχει λογος να συζηταμε ,εγω την ακρη μου την βρηκα παντως 1
MatNina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Η ιδιωτικότητα δε με νοιάζει τόσο πολυ μιας και το θεωρώ χαζό στην εποχή μας... Ναι κι εγώ αγαπώ Apple αλλα δεν εχω τα λεφτά να πάρω έναν Mac. Εμένα το θεμα ειναι λειτουργικό. Επικοινώνησα με την εταιρία και μου είπαν απο άποψη συμβατότητας το πισι με 7 θα ειναι ενταξει....όποτε απο βδομάδα θα αλλάξω ✌ 1
La_MoRt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 googlαρε κοινωνικη μηχανικη λιγο (οχι τον στενο ορο σχετικα με την πληροφορικη) απο εκει κ περα ειναι θεμα κοσμοθεωρησης κ αλλων ομορφων πραγματων οι υπερμαχοι ομως δεν θα βγαζετε περιεργους κ μαλακες οσους καταλαβαινουν τι συμβαινει κ θελουν να κανουν κατι για αυτο ps αν ο κοσμος δεν αντιδρουσε με το απαραδεκτο ui των 8 ακομα αυτη την μλκα θα υπομενατε στα 10 αν δεν αντιδρασεις η ms στα επομενα win θα θελει περισσοτερα κλπ αν δεν καταλαβαινεις τι λεω δεν υπαρχει λογος να συζηταμε ,εγω την ακρη μου την βρηκα παντως Στο ξαναλέω ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εσύ τη βρήκες την άκρη σου και καλά έκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα