MatNina Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πήρα νέο λαπτοπ και είχε τα 8, έβαλα τα 10 αλλα δεν ναρεσουν. Επισης τα 7 ειναι πιο συμβατά με τα περισσότερα προγράμματα γραφιστικής που χρησιμοποιώ. Ο προηγούμενος υπολογιστής είχε 7 αρα εχω ενα αυθεντικό κλειδί. Θέλω να βάλω τα 7 αλλα φοβάμαι απτά torrent που κυκλοφορούν αν θα ειναι οκ τα windows η οχι. Ποια η άποψη σας ;
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά θα είναι. Μα καλά,για τα 10 δεν έχεις διαβάσει τίποτα; Μακριά,και όχι αγαπημένοι. 1
MatNina Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά θα είναι. Μα καλά,για τα 10 δεν έχεις διαβάσει τίποτα; Μακριά,και όχι αγαπημένοι. Οχι δεν εχω διαβασει κατι,αν ηθελες να μου πεις κατι συντομα... Ολοι οι πωλητες μου λεγανε μην αφησεις τα 8 βαλε τα 10 ειναι καλυτερα (και ειναι). Με την εγγυηση ξερουμε τι παιζει; το mousepad μου κολλαει κι ελεγα να τους πω να μου το αλλαξουν..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλε 7. Τα 10 παρακολουθούν ενω τα 8 έχουν προβλήματα συμβατότητας.
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι δεν εχω διαβασει κατι,αν ηθελες να μου πεις κατι συντομα... Ολοι οι πωλητες μου λεγανε μην αφησεις τα 8 βαλε τα 10 ειναι καλυτερα (και ειναι). Με την εγγυηση ξερουμε τι παιζει; το mousepad μου κολλαει κι ελεγα να τους πω να μου το αλλαξουν.. Έχεις ακούσει ποτέ για ιούς που σκοπό δεν έχουν να σβήσουν τα αρχεία σου ή να αποκτήσουν έλεγχο στον υπολογιστή σου,αλλά απλά να στέλνουν τα δεδομένα περιήγησης,προτιμήσεων σου κτλ στον δημιουργό τους; Έ ,βάλε και λίγο πρόσβαση στα αρχεία σου,και συγχαρητήρια,μόλις εγκατέστησες τα win10. Κάνε ένα φορμάτ,και πέρνα τα 7 αφού τα χρειάζεσαι για τη δουλειά σου. Δες αν κολλάει το mousepad τότε,και συζητάμε για την εγγύηση.Κάν'το άμεσα όμως,πριν περάσει μία εβδομάδα από την αγορά. 2
Sakisss!!! Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει και αυτό http://www.insomnia.gr/files/file/503-destroy-windows-10-spying/ εάν το ξεχάσατε.
MatNina Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Χμμ...δε το ειχα ακούσει ! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εχει περάσει ήδη μια βδομάδα, θα κοντεύει μήνας ...
Xristaras12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ναι γιατί όπως είναι φυσικό τα 10άρια και γενικότερα η κακή M$ θέλει να μας κλέψει τους κωδικούς. Να φανταστώ οσοι το γράφετε περι παρακολούθησης δεν έχετε smartphones. 3
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει και αυτό http://www.insomnia.gr/files/file/503-destroy-windows-10-spying/ εάν το ξεχάσατε. http://arstechnica.co.uk/information-technology/2015/08/even-when-told-not-to-windows-10-just-cant-stop-talking-to-microsoft/ ναι γιατί όπως είναι φυσικό τα 10άρια και γενικότερα η κακή M$ θέλει να μας κλέψει τους κωδικούς. Να φανταστώ οσοι το γράφετε περι παρακολούθησης δεν έχετε smartphones. Tους κωδικούς όχι,δεν τους κλέβει εννοώ,συμφωνείς να τους έχει,αλλά τι στέλνει στο bing το ξέρουμε. Τώρα αν είσαι χαρούμενο εν δυνάμει πρόβατο,εγώ δε θα σε πείσω για το αντίθετο.
voldemort Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ναι γιατί όπως είναι φυσικό τα 10άρια και γενικότερα η κακή M$ θέλει να μας κλέψει τους κωδικούς. Να φανταστώ οσοι το γράφετε περι παρακολούθησης δεν έχετε smartphones. Εγω θελω να με παρακολουθει η google και η apple. Δεν γουσταρω την ms. Το εχω το δικαιωμα ή πρεπει να ρωτησω καποιον; Εχω δικαιωμα στην επιλογη ή οχι; 2
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θελω να με παρακολουθει η google και η apple. Δεν γουσταρω την ms. Το εχω το δικαιωμα ή πρεπει να ρωτησω καποιον; Εχω δικαιωμα στην επιλογη ή οχι; Εμένα με παρακολουθεί η αστυνομία. De facto,δε πρέπει να έχω πρόβλημα με κανέναν άλλον που θέλει να κάνει το ίδιο,και μάλιστα θα πρέπει να δίνω και την άδεια μου να το κάνει.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 αρα επίσης να φανταστώ σε μερικά χρόνια θα πάτε στο λίνουξ(νομίζω vold εσύ το έχεις επιβεβαίωσει )οταν δεν θα υπάρχει υποστήριξη για τα 7. πάντως με μένα θα έχει τρομερή δουλεια η ms. BF4,συνταγές μαγειρικής και 60fps HD pr0n. και ολα αυτά σε τοπικό λογαριασμό,ουτε market ουτε mail apps ουτε τίποτα. sorry αλλα η google στο android Περισσότερο παρακολουθεί. καλη συνέχεια. 2
Rage_unseen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μερικες φορες αναρωτιεμαι οι υπερμαχοι των διαφορων δεινων τι μυαλο κουβαλανε μετα κοιταω τον κοσμο γυρω μου κ δεν αναρωτιεμαι πια 1
Xristaras12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μερικες φορες αναρωτιεμαι οι υπερμαχοι των διαφορων δεινων τι μυαλο κουβαλανε μετα κοιταω τον κοσμο γυρω μου κ δεν αναρωτιεμαι πια 8 χρονου προφανώς,αλλα ας μην χαλάμε το θέμα.
voldemort Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 8 χρονου προφανώς,αλλα ας μην χαλάμε το θέμα. Οπως το δει ο καθενας. Αντε και κατι να γελασεις... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2015 από Gi0 spoiler tag 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα