Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δες εδώ πως θα το κάνεις

Eυχαριστω.Το εκανα μπηκα στο bios αλλαξα απο disable σε profile.Αλλα αυτος στο βιντεο κανει και κατι μετα με αλλο προγραμμα(αυτο το ασπρο) κατι αλλαζει.Δες τις μετρησεις μου να μου πεις.

Ashampoo_Snap_2015.10.01_22h09m38s_005_.

Δημοσ.

μια χαρά είσαι δεν θέλει κατι άλλο, με το cpu-z δεν αλλαζει κατι απλα βλέπεις τις ρυθμισεις

α λες το σουπερ-πι....τιποτα το σπουδαιο

Δημοσ.

δεν πρεπει να εχεις διαλεξει το σωστο προφιλ , οι μνημες σου τρεχουν στα 1333 (669χ2 ) ενω ειναι 1600 (800χ2)

Σωστά , τότε επέλεξε το προφίλ για 1600mhz

Δημοσ.

Σωστά , τότε επέλεξε το προφίλ για 1600mhz

Καλημερα.Για να επιλεξω προφιλ για 1600mz σε αυτη τη μητρικη που εχω δεν ξερω πως γινετε.Ειμαι λιγο ασχετος με αυτα.Αλλα ξανα κοιταξα πως εβαλα τις μνημες στα σλοτ.Εχει 4 σλοτ, με χρωματα μπλε-ασπρο εναλαξ.Εγω αρχικά τις ειχα βαλει μαζι, δηλαδη μία στο μπλε και μία στο ασπρο.Την δευτερη την εβγαλα και την εβαλα και αυτη στο αλλο μπλε σλοτ.Τωρα ειναι και οι δύο σε μπλε σλοτ.Για πειτε μου τωρα ειμαι ενταξει;Απο εκει που τις ειχα πριν ηταν το προβλημα και εδειχνε 669;Το profile1 δε το πειραξα καθολου.Απο disable το εκανα profile απο το αρχικο βιντεο ποιο πανω.

Ashampoo_Snap_2015.10.02_06h57m53s_001_.

Δημοσ.

Τώρα είσαι στα 1600mhz 

Δηλαδη ηταν λαθος η μια μνημη που την ειχα στο ασπρο σλοτ; Ειμαι ενταξει τωρα ετσι;

Δημοσ.

Δηλαδη ηταν λαθος η μια μνημη που την ειχα στο ασπρο σλοτ; Ειμαι ενταξει τωρα ετσι;

ειναι το λεγομενο dual channel για αυτο εχει και τα ζευγη χρωματων .

ναι μια χαρα ειναι τωρα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...