Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω καινούριο θεμα εχω Link.png Site: αυτη την καρτα για να πιανω wifi αλλα σήμερα μου έπεσε απο τον 6 οροφο. Την βρήκα ειχαν ανοιξει  τα καπακια αλλα μεσα η πλακετες ηταν μια χαρα τωρα απο εκει εχω μπει ιντερνετ. Επειδη δεν εχω ασχοληθεί με το θεμα εχετε να μου προτηνετε κατι πιο δυνατο σε σχεση με αυτο αλλα οχι πολυ πιο ακριβο δηλαδη 20-30 ευρω.  Δεν εχω  προβλημα να παραγγείλω και απο εξωτερικο αν οι τιμες εδω ειναι πιο υψηλες.

Δημοσ.

Να μπορώ να εχω μεγαλύτερη εμβέλεια και γενικα να εχω καλύτερο σημα.  Επισης το τωρινό  οταν λειτουργεί για αρκετές  ώρες πολλες  φορες κανει κατι σαν restart απο μονο του.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ο router είναι κάποιο ΖΤΕ και βρίσκεται μέσα στο σπίτι κι εσύ θέλεις σε απόσταση 50-80 μέτρα να συνδεθείς μαζί του.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές πέραν κάποιο αντίστοιχου USB αντάπτορα με εξωτερικές κεραίες.

Θα πρότεινα το TL-WN822N και το TL-WN8200ND της TP-Link.

Το βέλτιστο είναι αν μπορεί να μπει ένα εξωτερικό ΑΡ στην πλευρά του router που δίνει την πρόσβαση και να κοιτά προς το μέρος σου.

Τότε θα είχες πολύ καλύτερο σήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με με ΑP σκεφτικά και εγω αλλα δύστυχος δεν γίνετε. Ψάχνοντας έπεσα πανω σε Link.png Site: αυτό , εκτός  την προστασία απο τις καιρικές συνθήκες  και το 10μ καλώδιο usb  προσφέρει κάτι αλλο  απο αυτα που μου πρότεινες;

Δημοσ.

Σε σχέση με τoυς άλλους USB αντάπτορες, θα έχει καλύτερη λήψη (και ζεύξη) καθώς έχει κατευθυντική κεραία, που ωστόσο πρέπει να κοιτά προς την άλλη θέση με την οποία συνδέεσαι.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν βολεύει σε περίπτωση που θέλεις φορητότητα, καθώς είναι αρκετά μεγαλύτερο και βαρύτερο από τα άλλα.

Αν όμως σκέφτεσαι να το βάλεις σε σταθερή θέση (σε οποιαδήποτε μεριά της ζεύξης) τότε θα έλεγα ότι δεν κάνει και καλύτερα είναι ένα κανονικό εξωτερικό ΑΡ που θα συνδέεται με καλώδιο δικτύου και όχι USB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...