andreas314p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 για τρέξε bench να δείς ότι θα φάει φόλα σε σχέση ακόμα και με δυπήρηνο pentium(όχι n σειρά).Πλακα κάνεις? 300 ευρώ έχει με office δωρεάν τι bench? ???Οταν καταλάβεις τι σημαίνει 10 ώρες φουλ χωρίς φορτιστή θα μου πεις! Ειναι καθαρά για απλη χρήση. Του εχω βάλει και fhotoshop και δεν μάσησε
21century Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ οργανωμένο αλλά περιμένω ανταγωνιστική τιμή σύντομα..
cobosta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν την παραλαβω θ σας πω εντυπώσεις! 1
georgepppo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 επειδη εχω κι εγω το transformer t100 θα απαντησω ευθεως: τα bench ειναι για αυτους που ψαχνουν και το τελευταιο καρε στα παιχνιδια. Σε καθημερινη χρηση ειναι το θεμα αν μπορει να ανταπεξελθει το μηχανημα. Ε λοιπον το Τ100 επειδη το χω κι εγω ενα χρονο τρεχει περηφημα τα παντα. Μεχρι και Visual studio 2013 τρεχει αμα θες. Η αποδοση του ειναι εφαμιλη με ενος core2 duo. Για παιχνιδια προφανως και δεν κανει. 1ον σε αυτή την κατηγορία δεν σε νοιάζουν τα παιχνίδια 2ον σιγά το βαρύ το πρόγραμμα που ζητάει 1.6 GHz or faster processor και 1gb ram 3ον αν κάνει τα μισά απο core 2 duo ευτυχισμένος θα ήσουν..........μπες λίγο και δες απόδοση σε μετρήσεις και μετά γράψε. Πλακα κάνεις? 300 ευρώ έχει με office δωρεάν τι bench? ???Οταν καταλάβεις τι σημαίνει 10 ώρες φουλ χωρίς φορτιστή θα μου πεις!Ειναι καθαρά για απλη χρήση.Του εχω βάλει και fhotoshop και δεν μάσησε 320 ευρώ το πήρα εγώ με 15" το λάπτοπ πριν ενάμιση χρόνο.... ξέρω 3 ώρες χωρίς φόρτιση αλλά με αξιοπρεπή χρήση σε autocad,excell,ανοιχτά πολλά παράθυρα στο chrome κλπ. το ότι έβαλες photoshop και το έτρεξε δεν μου λέει κάτι,και εγώ έβαλα 3ds max 2016 που ζητάει κανονικά i7-xeon και τρέχει σχετικά ομαλά με μικρές σκηνές,δεν λέει κάτι αυτό όμως γιατί δεν μπορείς να δουλέψεις έτσι,γιατί αμα το πάμε έτσι και gta 5 μπορείς να βάλεις αλλά με 1fps.
driverpit Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μην το περιμένετε κάτω από 400 ευρώ στην Ελλάδα και λίγα λέω 1
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Για αντικατάσταση του t100 αξίζει κάτι τέτοιο;
andreas314p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 1ον σε αυτή την κατηγορία δεν σε νοιάζουν τα παιχνίδια 2ον σιγά το βαρύ το πρόγραμμα που ζητάει 1.6 GHz or faster processor και 1gb ram 3ον αν κάνει τα μισά απο core 2 duo ευτυχισμένος θα ήσουν..........μπες λίγο και δες απόδοση σε μετρήσεις και μετά γράψε. 320 ευρώ το πήρα εγώ με 15" το λάπτοπ πριν ενάμιση χρόνο.... ξέρω 3 ώρες χωρίς φόρτιση αλλά με αξιοπρεπή χρήση σε autocad,excell,ανοιχτά πολλά παράθυρα στο chrome κλπ. το ότι έβαλες photoshop και το έτρεξε δεν μου λέει κάτι,και εγώ έβαλα 3ds max 2016 που ζητάει κανονικά i7-xeon και τρέχει σχετικά ομαλά με μικρές σκηνές,δεν λέει κάτι αυτό όμως γιατί δεν μπορείς να δουλέψεις έτσι,γιατί αμα το πάμε έτσι και gta 5 μπορείς να βάλεις αλλά με 1fps. που είδες οτι ο core 2 duo ειναι καλυτερος; για δεσς εδω http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Duo-T7200-vs-Intel-Atom-Z3740
georgepppo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 που είδες οτι ο core 2 duo ειναι καλυτερος; για δεσς εδω http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Duo-T7200-vs-Intel-Atom-Z3740 αμα μπείς στο passmark ο Τ9900 ξεπερνάει πάνω απο 2 φορές τις επιδόσεις του atom....... και ένας pentium βγάζει κάπου εκεί επιδόσεις σημερινής τεχνολογίας και ξαναλέω όχι Ν σειρά.
Zandim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 1ον σε αυτή την κατηγορία δεν σε νοιάζουν τα παιχνίδια 2ον σιγά το βαρύ το πρόγραμμα που ζητάει 1.6 GHz or faster processor και 1gb ram 3ον αν κάνει τα μισά απο core 2 duo ευτυχισμένος θα ήσουν..........μπες λίγο και δες απόδοση σε μετρήσεις και μετά γράψε. 320 ευρώ το πήρα εγώ με 15" το λάπτοπ πριν ενάμιση χρόνο.... ξέρω 3 ώρες χωρίς φόρτιση αλλά με αξιοπρεπή χρήση σε autocad,excell,ανοιχτά πολλά παράθυρα στο chrome κλπ. το ότι έβαλες photoshop και το έτρεξε δεν μου λέει κάτι,και εγώ έβαλα 3ds max 2016 που ζητάει κανονικά i7-xeon και τρέχει σχετικά ομαλά με μικρές σκηνές,δεν λέει κάτι αυτό όμως γιατί δεν μπορείς να δουλέψεις έτσι,γιατί αμα το πάμε έτσι και gta 5 μπορείς να βάλεις αλλά με 1fps. ρε φιλε πλακα μας κανεις? το υβριδικο αυτο λαπτοπ/ταμπλετ ειναι για bussiness χρηση σε απλα προγραμματα, οπου θες αυτονομια, φορητοτητα, και καποις φορες που θες να το χρησιμποιησεις σαν λαπτοπ να το δουλευις με πληκτρολογιο. Αυτη ακριβως τη χρηση κανω 1 χρονο τωρα και με καλυπτει απολυτα. Για τη βαρυα δουλεια εχω αλλο υπολογιστη με i5 ssd κλπ κλπ. Αμα το παμε ετσι ουτε με το λαπτοπ των 300€ μπορεις να κανεις βαρυα δουλεια. Το οτι δε σου χρησιμευει εσενα καποιο υβριδικο δε σημαινει πως δεν υπαρχει αγοραστικο κοινο που να το καλυπτει απολυτα. 1
georgepppo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ρε φιλε πλακα μας κανεις? το υβριδικο αυτο λαπτοπ/ταμπλετ ειναι για bussiness χρηση σε απλα προγραμματα, οπου θες αυτονομια, φορητοτητα, και καποις φορες που θες να το χρησιμποιησεις σαν λαπτοπ να το δουλευις με πληκτρολογιο. Αυτη ακριβως τη χρηση κανω 1 χρονο τωρα και με καλυπτει απολυτα. Για τη βαρυα δουλεια εχω αλλο υπολογιστη με i5 ssd κλπ κλπ. Αμα το παμε ετσι ουτε με το λαπτοπ των 300€ μπορεις να κανεις βαρυα δουλεια. Το οτι δε σου χρησιμευει εσενα καποιο υβριδικο δε σημαινει πως δεν υπαρχει αγοραστικο κοινο που να το καλυπτει απολυτα. την συζήτηση ξεκίνησα που λένε ότι είναι το μέλλον με 4 cores/4threads χωρίς να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ίδιας τεχνολογίας με τους κανονικούς επεξεργαστές και ότι προορίζονται για low entry αγορά.........
wakabanka Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω ακόμα να δώ κάτι ενδιάμεσο του surface pro και των atom tablet κάτι με 4gb ram + core m. 1
jgeorgiou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ο συγκεκριμένος ΑΤΟΜ είναι ΠΟΛΥ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ όταν τον συγκρίνεις με τους σημερινούς τετραπύρηνους επεξεργαστές των κινητών και των ταμπλετ. όποιος το συγκρίνει με desktop ή premium notebook cpus κάνει λάθος γιατί ΔΕΝ απευθύνονται στην ίδια χρήση. Οποιος θέλει desktop replacement πάει σε ισχυρό-ακριβό notebook με πολύ μεγαλύτερη οθόνη , δεν πάει σε τέτοιο προιόν. Αυτό το προιόν που ΚΥΡΙΟ πλεονέκτημα είναι η ευχρηστία του και και η φορητότητα του είναι για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ χρήση ή για σπίτι αν θέλουμε κλασσικά ταινίες/ιντερνετ/office Θεωρώ τα WIN10 πολύ σημαντικό προιόν που θα το χρησιμοποιούμε για πολλα-πολλά χρόνια. Νομίζω ότι είναι ικανά να κλέψουν ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς κυρίως από τα ΑNDROID αλλά και από ΙΟS
andreas314p Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 την συζήτηση ξεκίνησα που λένε ότι είναι το μέλλον με 4 cores/4threads χωρίς να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ίδιας τεχνολογίας με τους κανονικούς επεξεργαστές και ότι προορίζονται για low entry αγορά......... Εγω μίλαγα για τα 2 watt οτι είναι το μέλλον. Φαντάσου με 10 watt που μπορεί να φτάσει
dimoskoutr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ μαζί σου για το ότι τέτοιες συσκευές είναι το μέλλον όμως μην περιμένεις με 10 watt 5πλάσιες επιδόσεις. Ασφαλώς όμως για την χρήση που προορίζεται δεν χρειάζεται μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη. Εξάλλου υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που χρησιμοποιούν υπολογιστή απλά για να μπαίνουν στο internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα