Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε δεν σε γδάραν απλά σε ξε...σαν κανονικότατα. Με 300 ευρώ max κάνω μεγάλο service (+ τακάκια) και αλλαγή όλων των ιμάντων στο hyundai accent 2003 .

Κοίταξες τα ανταλλακτικά αν κοστίζουν το ίδιο?

Ή αν θέλουν την ίδια ώρα για το service?

Δημοσ.

Φιλε δεν σε γδάραν απλά σε ξε...σαν κανονικότατα. Με 300 ευρώ max κάνω μεγάλο service (+ τακάκια) και αλλαγή όλων των ιμάντων στο hyundai accent 2003 .

Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια... Τα hyundai έχουν πάρα πολύ φθηνή συντήρηση, κάθε σύγκριση με renault είναι άστοχη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παω σημερα να παρω το αυτοκινητο απο το παρκιν και δεν επαιρνε μπρος με τιποτα..Μαλλον μπαταρια μιας και τελευταια εκανε καποια κομπιασματα στο ξεκινημα αλλα δεν...Τελικα ηταν μιξα...Το σπρωξαμε και πηγε συνεργειο οπου εχω το διλλημα ανακατασκευασμενη η καινουργια...τι λετε

Δημοσ.

Κοιτά. Τα εργατικά οπως και να εχει θα τα πληρώσεις και θα ειναι τα ίδια. Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις το αμάξι καιρό πάρε καινουργια...

Δημοσ.

Mαλλον προς καινουργια το κοβω αν και παει κανενα 200ρι με τα εργατικα..Καλα που εμεινε στο παρκιν σημερα γιατι χθες που ειχα παει στο βουνο αντε να σε βρει η οδικη....και θα εμπλεκα για τα καλα...

Δημοσ.

Ωχ ρενο με καρτα παιρνει ε;

Οταν την βαζεις δεν αναβουν λαμπακια;

Σε συμβατικο αμαξι παντως αν δεν βουλευει η μιζα γυρνας τον διακοπτη να αναψουν τα λαμπακια σε σκουνταει καποιος και το σκας με δευτερα μεσα. Παιρνει και με οπισθεν αν εισαι σε καμια ανηφορα αλλα θελει προσοχη και να ξερεις αν εχεις φρενα. Αλλιως θες να πειραματιστεις με το χειροφρενο.

Η μιζα ειναι δυο ή τρεις βιδες το πολυ συν οι βιδουλες με τα καλωδια πανω απο τριαντα ευρω νομιζω ειναι παρα πολλα, βγαζει βαζει δοκιμαζει αυτο

Δημοσ.

Αν και με καρτα ειναι εντουτοις πηρε μπρος με την οπισθεν και το πηγα στο συνεργειο..Απλα χτες ημουν με το μωρο και αντε να το κανεις μονος σου...Αν δεις που ειναι χωμενη θα καταλαβεις...Σκεψου οτι απο πανω δεν φαινεται καν...Τωρα ποσα θα παρει εργατικα θα μου πει αυριο...το 50ρι το υπεθεσα εγω...

Δημοσ.

Εγω ξερω για επισκευη μιζας ειναι κανενα 60αρι και δεν χρειαζεται να παρεις καινουργια.. Τα καρβουνακια αλλαζει και εναν καθαρισμο της κανει..

Δημοσ.

Tελικα ειχε βραχυκλωσει και ειχε γινει ενα σωμα οποτε δεν φτιαχνοταν..Βαλαμε ανακατασκευασμενη με ενα χρονο εγγυηση..Παντως τρομαξε να την βγαλει..Ελυσε ενα σωρο πραγματα..Για ολα αυτα τιμη 100 ευρω...

Παντως τον τελευταιο καιρο την ειχα κανει σαν start stop οποτε επαιξε και αυτο τον ρολο του!!!!!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Νέος στο φόρουμ, εγώ έχω βρει το auto doc εφαρμογή για ανταλλακτικα σε πολύ καλές τιμές.  Αλλά θέλω να ρωτήσω για ένα θέμα που έχω. Megane 2007 καραβάν, δεν μου ανοίγει το πορτ μπαγκαζ, άλλαξα κλειδαριά, τίποτα! (αν και μόλις κουμπωσα τη φυσά έκανε θυρυβο άρα έχει ρεύμα η κλειδαριά) αλλάξα και το διακοπτη(χουφτα) τίποτα πάλι! Γνωριζει κάποιος η έχει πάθει το ίδιο?  Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δεν το πας σε κανενα μαστορα γιατι τα megane ειναι περιεργα..?Εχω παθει το ιδιο στην κλειδαρια του συνοδηγου μονο που δεν κλειδωνει...Κοστος 200 ευρω θελουν οποτε το αφησα ετσι 2 με 3 χρονια...Οταν χαλασουν ολες οι κλειδαριες τις αλλαζω ολες μαζι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...