Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εκανα service στο αυτοκινητακι μου μοντελο 2007 με 90000 χιλιομετρα...

-σετ ιμαντες χρονισμου με αντλια νερου,ταπες και εξωτερικος ιμαντας στα 330 ευρω

-βαση τεντωτηρα δυναμο --τα ρουλεμαν του τεντωτηρα δυναμο στα 85 ευρω

-κοντρα βαση μηχανης στα 40 ευρω

-βαση θερμοστατη γιατι εχανα λαδια και ειχε πετσικαρει στα 160 ευρω

Συνολο 600 ευρω με ολα γνησια και αποδειξη..

Ακουω γνωμες...Εμενα μου φαινονται πολλα η επειδη ειναι το ακριβο service ειναι μια normal τιμη?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμενα πολλα μου φανηκαν και γιαυτο ρωτησα..Εντωμεταξυ εχω να αλλαξω και ενα ακρομπαρο και μια βαλβιδα οπισθεν αλλα ειχε αρχισει να ξεφευγει το ποσο και τα αφησα για την επομενη επισκεψη...

Δημοσ.

Όλα αυτά που περιγράφεις τα συνεργεία τα χρεώνουν ως επισκευές, και μάλιστα ξεχωριστά από το κόστος του σέρβις. Στα 300 περιλαμβάνεται και το σέρβις, δλδ η εργασία του και τα αναλώσιμα(λάδια, φίλτρα, μπουζί αν προβλέπεται κτλ)? Αν ναι, τότε τη βρίσκω νορμάλ την τιμή.

Επίσης κακώς που άφησες το ακρόμπαρο και τη βαλβίδα, λογικά αν τα άλλαζες μαζί με όλα αυτά το πιθανότερο θα ήταν να μην σου χρέωνε έξτρα εργασία.

Δημοσ.

οτι περιγραφω πανω,αυτο πληρωσα...Λαδια φιλτρα μπουζι τακακια  μου τα αλλαζει ενα φιλαρακι δωρεαν(μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις του) ...Ακρομπαρο και βαλβιδα(+βαλβολινες που προτεινε) ειχαν εξτρα εργασια-- κανενα 150ρι  με την ευθυγραμμιση εβγαινε....Σαν γενικος κανονας οτι αλλαζε εβαζε εξτρα και την εργασια...Δεν τα αλλαξα γιατι τελειωσαν τα λεφτα και καταλαβαινεις...

Δημοσ.

οτι περιγραφω πανω,αυτο πληρωσα...Λαδια φιλτρα μπουζι τακακια  μου τα αλλαζει ενα φιλαρακι δωρεαν(μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις του) ...Ακρομπαρο και βαλβιδα(+βαλβολινες που προτεινε) ειχαν εξτρα εργασια-- κανενα 150ρι  με την ευθυγραμμιση εβγαινε....Σαν γενικος κανονας οτι αλλαζε εβαζε εξτρα και την εργασια...Δεν τα αλλαξα γιατι τελειωσαν τα λεφτα και καταλαβαινεις...

Στον τίτλο και στο πρώτο post έγραψες για σέρβις, ενώ στην πραγματικότητα το 600άρι αφορούσε μόνο επισκευές.

Όντως πλήρωσες πολλά, συνήθως αποφεύγουμε την αντιπροσωπεία για αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή χρεώνει ξεχωριστά κάθε εργασία.

Δημοσ.

Προσφατα εκανα service στο αυτοκινητακι μου μοντελο 2007 με 90000 χιλιομετρα...

-σετ ιμαντες χρονισμου με αντλια νερου,ταπες και εξωτερικος ιμαντας στα 330 ευρω

-βαση τεντωτηρα δυναμο --τα ρουλεμαν του τεντωτηρα δυναμο στα 85 ευρω

-κοντρα βαση μηχανης στα 40 ευρω

-βαση θερμοστατη γιατι εχανα λαδια και ειχε πετσικαρει στα 160 ευρω

Συνολο 600 ευρω με ολα γνησια και αποδειξη..

Ακουω γνωμες...Εμενα μου φαινονται πολλα η επειδη ειναι το ακριβο service ειναι μια normal τιμη?

Η χρεωση εγινε βαση φορολογικης δηλωσης ή μηπως σε κοζαραν με κανενα rolex στο χερι?

Φιλε καλα σου πηραν.. Βαλε περα απο το κερδος, ενοικια-παγια εξοδα κτιριου,υπαλληλους..!!! Αυτα ποιος θα τα πληρωσει???

Δημοσ.

Δεν πηγε σε αντιπροσωπια...

Το ξέρω, με βάση αυτό έκρινα πως πλήρωσε πολλά, αν πήγαινε σε αντιπροσωπεία θα έλεγα ότι ήταν νορμάλ η τιμή.

Δημοσ.

Η χρεωση εγινε βαση φορολογικης δηλωσης ή μηπως σε κοζαραν με κανενα rolex στο χερι?Φιλε καλα σου πηραν.. Βαλε περα απο το κερδος, ενοικια-παγια εξοδα κτιριου,υπαλληλους..!!! Αυτα ποιος θα τα πληρωσει???

Mε τα λερωμένα ρουχα της δουλειάς πήγα αλλά φαίνεται ή καλή πίστη πληρώνεται...Μέχρι να το φτιάξουν με ανέλαβαν οι ταξιτζηδες....Βολτα και δεκαευρο...Παλιοκοινωνια,τι περιμενεις;

Δημοσ.

Φιλε δεν σε γδάραν απλά σε ξε...σαν κανονικότατα. Με 300 ευρώ max κάνω μεγάλο service (+ τακάκια) και αλλαγή όλων των ιμάντων στο hyundai accent 2003 .

Δημοσ.

Σε ίδιο αυτοκίνητο τα χω κανει αυτά που αναφέρεις και οι τιμές ειναι αυτές περιπου.Μόνο βάση θερμοστατη δεν έχω αλλάξει για να ξέρω τιμη.Τα ανταλλακτικά για το σερβις των ιμάντων (-σετ ιμαντες χρονισμου με αντλια νερου,ταπες και εξωτερικος ιμαντας) τσούζουν όντως.Δεν σε έγδυσε νορμάλ σου πηρε.

Γiα βαλβίδα όπισθεν 40 είχα δώσει και για ακρόμπαρο ενα εικοσάρικο.

Σε εξειδικευμένο.

Υπάρχει αυτό http://www.rpc.gr/product_types.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=003014&extLang=

το site που έχει πολύ καλές τιμές σε ανταλλακτικά ,εχω παραγγειλει 1-2 φορές από κει αλλά γενικά το έχω σαν μπούσουλα για τις τιμές πριν την οποιαδηποτε επισκεψη σε συνεργειο...

Φιλε δεν σε γδάραν απλά σε ξε...σαν κανονικότατα. Με 300 ευρώ max κάνω μεγάλο service (+ τακάκια) και αλλαγή όλων των ιμάντων στο hyundai accent 2003 .

Με την λογική σου φίλε μου...και σενα σε ξέσκισαν...με 50 ευρώ max κάνω το μεγάλο service στο....ποδήλατό μου....Τί συγκρίνεις??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...