Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο αδελφος μου παιρνει τον υπολογιστη μου κατεβαζει παιχνιδια και μετα δεν μου τον δινει ποτε.θελω να μαθω αν υπαρχει τροποςνα κλειδωσω το κατεβασμα αρχειων οταν δεν ειμαι στο σπιτι

Δημοσ.

πρωτο και καλυτερο ειναι να τον αντιμετωπισεις και να του πεις να μην το κανει αυτο εαν ειναι δικος σου και μονο δικος σου υπολογιστης. αν δεν πιασει αυτο μπορεις ανετα να μπεις στο control panel και να μπεις στην σελιδα network & internet, μετα να πας network & sharing center και να πατησεις στα αριστερα του παραθυρου εκεινου, change adapter settings. θα σου ανοιξει ενα αλλο παραθυρο με τις συνδεσεις του υπολογιστη οπου θα κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του ιντερνετ και θα επιλεξεις το disable. εμενα μου κραταει αυτο ακομα και αν κανω reset στο modem και αλλαζει μονο εαν το ξαναεπιλεξεις και πατησεις παλι enable. αλλιως βαλε απλα κωδικο στο pc να μην μπαινει καθολου :P

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.του εχω πολλες φορες και εχουμε ιστορικους καβγαδες στο σπιτι δεν βγαινει ακρη.αν το κανω αυτο και παταω μετα enable δεν θα εχω καποιο προβλημα σωστα?απλα οταν φευγω απο το σπιτι θα το κανω disable και εγινε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...