karamaniotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι ένας από αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν το Nokia Lumia 930 μιας και δεν έχω πρόβλημα με το λογισμικό των windows. Όμως προτού αποφασίσω να κάνω την αγορά, αποφάσισα να δω από κοντά την εν λόγω συσκευή. Πραγματικά είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση, η οθόνη ήταν ελάχιστα σηκωμένη από όλη την δεξιά πλευρά όπως το κρατούσα και μπορούσες να την πιέσεις ελάχιστα μέσα! Η συσκευή δεν ήταν εκθεσιακή, δηλαδή δεν υπήρχε σε βιτρίνα αλλά σε κουτί σε κάποιο συρτάρι γνωστού καταστήματος, οπότε δεν νομίζω να έτυχε κακομεταχείρισης. Ξέρει κάποιος κάτοχος ή κάποιος άλλος για αυτό το πρόβλημα αν ισχύει σε όλα τα lumia 930 ή έτυχα σε κάποιο ελαττωματικό προϊόν;
panos- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως η οθόνη εξέχει, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να μπαιίνει μεσα. Πράγματι, μερικές παρτίδες έχουν αυτό το πρόβλημα, γι'αυτο ελεγξε το πριν αγοράσεις.
kekos123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον ετυχε ελαττωματικό κομματι,εχουν περασει δυο ΝΟΚΙΑ 930 απο τα χερια μου κι ηταν αψεγαδιαστα....ουτε εχω ξανα ακουσει/διαβασει για αυτο που ειδες....παρτο αφοβα ,απλα ελεγξε το πρωτα φυσικα. Ειναι εξαιρετικο κινητο.
2.1Ohm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι όταν πιάνεις 2G σήμα η οθόνη κάνει παρεμβολες είναι κατασκευαστικο λάθος αυτό αμα το ψάξεις θα καταλάβεις τι εννοώ αλλά είναι πραγματικά σε ελάχιστες περιπτώσεις δλδ το σήμα πρέπει να είναι στην 1 με καμιά γραμμοουλα!
karamaniotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω παραγγείλει ήδη το 930 και ελπίζω να είμαι τυχερός και να μην πέσω σε παρτίδα ή προιόν με αυτή την ιδιαιτερότητα. Έχω διαβάσει και για μωβ χρώμα στο μενού αλλά αυτό λύνεται εύκολα! Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!
amp829 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 προβλημα με τη συνδεση wi fi στο σπιτι , βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να συνδεθει στο δυκτιο >>>>>> πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω και μετα ολα καλα . στη δουλεια δεν εχει προβλημα συνδεετε . εχω διαβασει για το 930 οτι εχουν κιαλοι το ιδιο προβλημα εχει κανεις λυση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα