niaou.com Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα,Εχω ένα tablet (bitmore ) και εχθες το βράδυ σε κάποια στιγμή χωρίς να έχει προηγηθεί καποιο πέσιμο ή οτιδήποτε άλλο σταμάτησε να λειτουργεί η αφή.Τι μπορεί να έχει συμβεί?Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 "ρίξε" ενα hard reset στο tablet μήπως και στρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niaou.com Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ!Θα το εφαρμόσω και εαν έχω προβλημα θα ξαναστείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrekatse Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα,εχω ενα ταμπλετ bitmore και δεν μου ανοιγει το μπλουτουθ,μολις το ενεργοποιω το κλεινει αμεσως εχω κανει και hard reset και παλι τα ιδια,καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα