Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια προσφατα αγορασα την καρτα που ανεφερα στον τιτλο και εχω μια απορια η καρτα σε idle εχει 62 βαθμους ενω σε games γυρω στις 2 ωρες φτανει τους 78-80 βαθμους ειναι φυσιολογικο αυτο? αν οχι τι μπορω να κανω να ριξω λιγο τις θερμοκρασιες?

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Δημοσ.

to load ναι ειναι φυσιολογικο αν υποθεσουμε οτι ακομα εχει ψιλοζεστες και το κουτι δεν εχει καλο airflow!

αλλα το idle σου ειναι τρομακτικα μεγαλο...εγω με 65 παιζω ελαφρυα παιχνιδια ας πουμε...τωρα το καλοκαιρι ιουλιο αυγουστο ειχα idle 50 και το κουτι που εχω δεν ειναι οτι καλυτερο για airflow λογω της ηχομονωσης που εχει...εχεις κανει κανα OC??

Δημοσ.

Οχι ολα ειναι στο stock ανεβασα το fan speed στο 40% στο msi afterburner και τωρα εστρωσε λιγο...το fan speed ειναι καλα στο 40% η να το ανεβασω? (idle 43c/load 76%)

Δημοσ.

Στο auto αν το βάλεις το fan speed τι θερμοκρασίες έχεις; Αν είναι αυτές που ανέφερες είσαι όντως τρομακτικά πάνω σε idle κυρίως. Σε full load 80αρι δεν ειναι και τόσο τραγικό ειδικά αν δεν έχει καλό airflow το case σου που να βοηθά λίγο την κατάσταση.

Μοιάζει να μην σου ρίχνει ή gpu τα ρολόγια της σε idle. Για πες που είναι τα ρολόγια όταν είσαι χαλαρά και brows-αρεις.

Δημοσ.

40 ? lol ? βαλε το ρε 85..

δεν ξερω απο αυτα ρε αν το βαλω θα εχω κανενα προβλημα η οχι?

Στο auto αν το βάλεις το fan speed τι θερμοκρασίες έχεις; Αν είναι αυτές που ανέφερες είσαι όντως τρομακτικά πάνω σε idle κυρίως. Σε full load 80αρι δεν ειναι και τόσο τραγικό ειδικά αν δεν έχει καλό airflow το case σου που να βοηθά λίγο την κατάσταση.

Μοιάζει να μην σου ρίχνει ή gpu τα ρολόγια της σε idle. Για πες που είναι τα ρολόγια όταν είσαι χαλαρά και brows-αρεις.

Στο auto που ηταν επιανε τα 60αρια..οταν ειμαι στο ιντερνετ τα ρολογια ειναι 300mhz

Δημοσ.

80 βαθμοί για ένα τόσο πουσαρισμενο πλέων chip είναι απολύτως λογικό,στο idle είσαι ψηλά κ μάλλον φταίει η καμπύλη ψύξης,δες για κανένα bios update μπας και .. πάντως δεν εχεις πρόβλημα,ειναι καινούρια κάρτα,η θερμοκρασία σου σε load ειναι οκ άρα θα το διορθώσουν αν υπάρχει θέμα..

Δημοσ.

80 βαθμοί για ένα τόσο πουσαρισμενο πλέων chip είναι απολύτως λογικό,στο idle είσαι ψηλά κ μάλλον φταίει η καμπύλη ψύξης,δες για κανένα bios update μπας και .. πάντως δεν εχεις πρόβλημα,ειναι καινούρια κάρτα,η θερμοκρασία σου σε load ειναι οκ άρα θα το διορθώσουν αν υπάρχει θέμα..

Και εγώ έχω το ακόμα πιο "πουσαρισμένο" 390Χ chip, και load είμαι στους 64 και είναι και καλοκαίρι, ακόμα :P Μη λέμε ότι θέλουμε...

• Like 2
Δημοσ.

Στην ίδια υλοποίηση ? στο ίδιο κουτί ? με την ίδια μέθοδο κ χρόνο μετρημένες ?

Θεωρείς μη φυσιολογικούς τους 80c σε full load ?

Η απλά νιώθεις την ανάγκη να υποστηρίξεις το πουσαρισμενο chip ακι σου ? η δεν είναι ?

Τώρα ξαναπές μας ποιος λέει ότι θέλει .. :P

Δημοσ.

Η απλά νιώθεις την ανάγκη να υποστηρίξεις το πουσαρισμενο chip ακι σου ? η δεν είναι ?

Ναι, με κατάλαβες. Μόνο για λόγους συναισθηματισμού θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι, μέσες-άκρες το ίδιο hardware σε παρόμοιες συνθήκες, δεν είναι νορμάλ να είναι 20+ βαθμούς πάνω - λογική;! απαπαπα...

• Like 1
Δημοσ.

..και παραπάνω θα μπορούσε να είναι η διαφορά,φυσικά αυτό είναι ένα μάθημα για πιο έμπειρους.

και θα μπορούσα να βάλω άλλους 5 παράγοντες του γιατί αλλά θα τους άφηνες αναπάντητους και αυτούς βάζοντας απλά μια λέξη "παρόμοιο".. :)

... για να μην μπούμε στο κομμάτι αμφισβήτησης του Load σου κ των θερμοκρασιών σου που δεν καταγράφονται σε καμιά υλοποίηση.. αλλά είμαι στις καλές μου..

88c η Strix 78c η Μsi R9 390x

http://www.pcworld.com/article/2947294/components-graphics/asus-strix-radeon-r9-390x-review-keeping-up-with-the-high-performing-joneses.html?page=2

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_390x_gaming_8g_oc_review,9.html

Ότι να'ναι και αυτοί ?

..και για να μην παρεξηγηθώ λουκούμι είναι η καρτουλα μόλις βγάλει η nvidia τις επόμενες και ρίξουν την τιμή,θα την σκεφτώ αν εχει φτιάξει και τις συμβατότητες της με το osX

Δημοσ.

Κάλα σοβαρά νιώθεις τόση μεγάλη ανάγκη να μπεις σε εν ποστ να γράψεις την βλακεια σου? Λες και είσαι μέτοχος Nvidia? Περνεις ποσοστά???? Δες κάποιο video για 390 η 390χ να δεις θερμοκρασίες αν είναι δυνατόν δηλαδή.. Κολλάει κάπου η ειρωνεία??

Edit έχω msi 390x σε Firestrike βγάζει 75 βαθμούς φουλ όλα. Σε heaven 2 ώρες ανοιχτό 70 με 74, φίλος με την ίδια 5 βαθμούς πιο κάτω. Φίλος με xfx 390 απλή βγάζει πιο κάτω.... Δηλαδή τι θες να μας πεις

Οχι ολα ειναι στο stock ανεβασα το fan speed στο 40% στο msi afterburner και τωρα εστρωσε λιγο...το fan speed ειναι καλα στο 40% η να το ανεβασω? (idle 43c/load 76%)

Πρέπει να βάλεις το afterburn η auto και να φτιάξεις στον πίνακα όπως θες εσύ το fan η αλλιώς βάλε το στο 85% manual apply. Και βάλε το ίδιο παιχνίδι να μας πεις
Δημοσ.

Κάλα σοβαρά νιώθεις τόση μεγάλη ανάγκη να μπεις σε εν ποστ να γράψεις την βλακεια σου? Λες και είσαι μέτοχος Nvidia? Περνεις ποσοστά???? Δες κάποιο video για 390 η 390χ να δεις θερμοκρασίες αν είναι δυνατόν δηλαδή

Edit έχω msi 390x σε Firestrike βγάζει 75 βαθμούς φουλ όλα. Σε heaven 2 ώρες ανοιχτό 70 με 74, φίλος με την ίδια 5 βαθμούς πιο κάτω. Φίλος με xfx 390 απλή βγάζει πιο κάτω.... Δηλαδή τι θες να μας πεις

H οπαδικη λογική για την οποία κατηγορείτε κιόλας τους αλλους , σας κάνει 3 πράγματα,ένα δεν πιάνετε τα πράγματα από την αρχή κ τι είπα μέχρι το τέλος,λοιπόν το πρώτο μου ποστ ήταν αυτό κ δεν νομίζω ότι είπα κάτι ενάντια στην AMD ίσα - ίσα ήμουν καθησυχαστικός.. Αυτός ήταν και ο ρόλος μου στο ποστ που με ρώτησες..

Το δεύτερο είναι ότι έχετε άγνοια μάλλον του τι αγοράζετε,αγοράσατε 3η γενια κάρτα με την ίδια GPU,αρα η είναι πουσαρισμενη,η σας δουλεύουν.. Επίσης μου επαναλαμβάνεις τις θερμοκρασίες που και εγώ είπα πιο πάνω και που προκύπτουν από τα Review και τα link υπάρχουν.

Το τρίτο κ το βασικότερο είναι ότι αρχίζετε τους χαρακτηρισμούς,αντί τα επιχειρήματα.. κανείς φίλε μου δεν σε χαρακτήρισε εμμέσως βλάκα,και προβληματίσου γιατί δεν το έκανε.. λες να μην μπορούσα ακόμα και τώρα ?  και κλείνω λέγοντας οτι είσαστε τόσο τυφλωμένοι οπαδοί κάτι που όπως θα δεις δεν προκύπτει για εμένα, που δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις το τελευταίο μου ποστ πριν γράψεις την κοτσάνα σου,που γράφει το εξής..

..και παραπάνω θα μπορούσε να είναι η διαφορά,φυσικά αυτό είναι ένα μάθημα για πιο έμπειρους.

και θα μπορούσα να βάλω άλλους 5 παράγοντες του γιατί αλλά θα τους άφηνες αναπάντητους και αυτούς βάζοντας απλά μια λέξη "παρόμοιο".. :)

... για να μην μπούμε στο κομμάτι αμφισβήτησης του Load σου κ των θερμοκρασιών σου που δεν καταγράφονται σε καμιά υλοποίηση.. αλλά είμαι στις καλές μου..

88c η Strix 78c η Μsi R9 390x

http://www.pcworld.com/article/2947294/components-graphics/asus-strix-radeon-r9-390x-review-keeping-up-with-the-high-performing-joneses.html?page=2

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_390x_gaming_8g_oc_review,9.html

Ότι να'ναι και αυτοί ?

..και για να μην παρεξηγηθώ λουκούμι είναι η καρτουλα μόλις βγάλει η nvidia τις επόμενες και ρίξουν την τιμή,θα την σκεφτώ αν εχει φτιάξει και τις συμβατότητες της με το osX

αν θέλεις ανέβασε μας και εσύ τα δικά σου review που ΠΑΝΤΑ είναι ελαστικότερα που να γράφουν διαφορετικά για την δική σου κάρτα,γιατί με την παραπάνω οπαδικη λογική σου δεν μπορείς να πείσεις κανέναν..

Επίσης πες μου αφού είμαι οπαδός από αυτό το ποστ > http://www.insomnia.gr/topic/563519-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-174?do=findComment&comment=54200541και μέχρι αυτό το ποστ > http://www.insomnia.gr/topic/563519-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-174?do=findComment&comment=54216205 τι κάρτα βλέπεις να έχω και τι να γράφω για αυτή ?

Άρα μάλλον εσείς οι δυο αισθανθήκατε την ανάγκη να υπερ αμυνθείτε της επιλογής σας και αυτό με προβληματίζει,γιατί αν έχεις κάτι στα χέρια σου και είσαι ικανοποιημένος δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις,εκτός αν πράγματι είσαι οπαδός ..

• Like 2
Δημοσ.

Όχι αυτί ακριβώς δεν καταλαβαίνω γιατί να είμαστε οπαδοί!? Μπήκες στο ποστ γιατί? Έχεις να πεις τίποτα στο παιδί? Να τον βοηθήσει? Γιατί οι θερμοκρασίες του δεν είναι λογικές. Άσε λοιπόν το μάθημα σε εμάς και πες καμία βοήθεια στο παιδί. Τέλος Δεν σε είπα βλακα. Είπα γιατί να γράφουμε βλακιες δηλαδή άσχετα... Είσαι εδώ να κρίνεις την επιλογή του? Η να βοηθήσεις?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...