Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειχα αγορασει μεταχειρισμενες απο e-shop πριν απο 2 χρονια καποιες μνημες mushkin 3x2gb ddr3.Με το που αγοραστηκαν ,ετρεξα memtest και λειτουργουσαν αψογα χωρις errors.Ομως μου εκαναν δωρο αλλες μνημες καινουργιες,συνεπως οι mushkin αποθηκευτηκαν στην ντουλαπα και ξεχασα σχεδον την υπαρξη τους.Προχτες σε ενα ξεκαθαρισμα,τις βρηκα και ειπα να τις δοκιμασω.Κανενα ομως στικ δεν λειτουργει,χωρις ομως να χτυπαει το ηχειακι της μητρικης.Απλα δεν ποσταρει.Καθαρισα τις επαφες τους,δοκιμαστηκαν σε αλλο πσ αλλα τπτ.Πως μπορει να χαλασαν ταυτοχρονα ολες,ενω ειχαν αποθηκευτει στην συσκευασια τους,χωρις υγρασια κλπ.Σας εχει τυχει τπτ παρομοιο?

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις clear cmos πριν τις βαλεις σε καποιο pc και βαλε τες μονες τους χωρις καποιο αλλο ζευγος να δεις αν παιζουν.

Το καλυτερο θα ειναι να τις βαλεις σε μια μητρικη που ηξερες οτι παιζουν και μονες τους χωρις καποιες αλλες. (Αφου εχεις κανει clea cmos.)

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις clear cmos πριν τις βαλεις σε καποιο pc και βαλε τες μονες τους χωρις καποιο αλλο ζευγος να δεις αν παιζουν.

Το καλυτερο θα ειναι να τις βαλεις σε μια μητρικη που ηξερες οτι παιζουν και μονες τους χωρις καποιες αλλες. (Αφου εχεις κανει clea cmos.)

Ξεχασα να το αναφερω ,εχω κανει clear cosmos,και παλι τπτ.

Δοκιμασα 1 στικ καθε φορα,αλλα δεν λειτουργησε κανενα

Επιση τις ςδοκιμασα στις εξης μητρικες:

,Asus maximus extreme( η τελευταια μητρικη στην οποια επαιξαν πριν αποθηκευτουν)

Asus p5e64 WS evolution

Gigabyte 990fxa ud3

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να πας για RMA.

Εφοσον δεν δειχνουν κανενα σημαδι ζωης...

Σαν τελευταια δοκιμη, θα εβαζα σε μητρικη αλλες ραμ για να δουλεψει και να μπορεσω να μπω στο bios.

Οταν ειμαι στο bios ρυθμιζω την ταση σε αυτη που αναφερεται στις "προβληματικες" και κανω save and exit.
Mολις κλεισει(επαννεκινει αλλα το κλεινω) αλλαζω ραμ και βλεπω μηπως και δουλεψει.Ισως να εβαζα και λιγο παραπανω η λιγο παρακατω ταση.Αλλα αν και παλι δεν κανει κατι εγω θα τις πηγαινα για RMA.

Δεν μου ερχεται αλλη ιδεα για το πως θα τις εκανα να παιξουν.

Δημοσ.

Οι παλιες και οι νεες μνημες παιζουν στην ιδια ταση.ΒΕβαια δοκιμασα και αυτο που ειπες,αλλα τζιφος.Τελος παντων απλα ηταν περιεργη η ολη φαση με τις κολομνημες,και ελεγα αν υπηρχε αλλος τροπος επιλυσης του παραπανω προβληματος.Συνεπως μαλλον θα φυγουν rma..Ευχαριστω οσους απαντησαν,και κατι τελευταιο ξερετε τι παιζει με το rma της Mushkin?Ειναι συννενοησιμοι οπως πχ corsair η θα μου βγαλουν το λαδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...