mitr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπεραενδιαφερομαι να παρω μια απο της δυο ποια θα προτεινατε???εχω μια olympus e500λογικα οι διαφορες θα ειναι μεγαλες?εχω εναν φακο nikon af nikkor 70-300mm 1:4-5.6 62φθα ταιριαζει?διαθετω μεχρι 500euroαν εχετε κατι καλυτερο να προτεινετεευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιον ακριβος 70-300 εχεις? Οπως και να εχει θα κουμπωσει και στην χειροτερη θα δουλευει κανονικα στο m εκτος το focus σε σειρες 3χοο/5χ000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα πως εχει το πραγμα με αυτες τις 2 καμερες: συνηθως οποιον τον ενδιαφερει καμερα για χρηση βιντεο επιλεγει την canon γιατι ειναι λιγο πιο ευχρηστη και "προθημη" για βιντεο. Απο την αλλη εαν ενδιαφερεσαι πιο πολυ για φωτο στατιστικα και μονο η d5200 ειναι καλυτερη οπως μπορει να δεις και στο snapsort Site: http://snapsort.com/compare/Canon-600d-vs-Nikon-D5200 Οσο αφορα τον φακο ειμαι 90% σιγουρος οτι ειναι AF-S οποτε θα ταιριαζει, καλες αγορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 AF Λεει οχι AFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχουν σκετοι af?Νομιζα πως εβγαζαν ειτε af-s ειτε af-d? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν ειναι af-s δεν κανει focus σε 5χχχ η 3χχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liosp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ο AF Nikkor 70-300mm 4-5.6G εστιάζει με βίδα από τη μηχανή, τον έχω κι εγώ από το 2004 στην F75. Οι σειρές D5#00 και D3#00 της Nikon δεν έχουν βίδα για να εστιάσουν με τέτοιους φακούς και χρειάζονται φακούς με ενσωματωμένο μοτεράκι εστίασης. Με τα χρήματα που διαθέτεις και για να αξιοποιήσεις αυτόν το φακό, πας σε μεταχειρισμένη D90, D7000, D300s (που είναι και πολύ καλύτερα σώματα) αν δεν σε ενδιαφέρει το βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα