studiokristo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως, βάζω στον τίτλο τέλος. Μόλις (και αν) παραλάβω θα ενημερώσω.
pittas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Kαι το σκεφτομουν σημερα...και μπηκα να το χτυπησω και ειδα οτι το ανεβασε ο ^%%^$#%$# 1
dimitristsouk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθήσω να κάνω αγορά από το ebay μέσω paypall και δεν μου αναγνωρίζει την χρεωστική μου κάρτα! Το πρόβλημα το έχω από τότε που μπήκαν τα capital controls οπότε πιστεύω ότι αυτό φταιει! Εσείς μπορείτε να κάνετε αγορές μέσω paypall κανονικά?
akisgd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εσείς μπορείτε να κάνετε αγορές μέσω paypall κανονικά? Φίλε μου αν έχεις κουράγιο διάβασε... το νήμα έφτασε τις 388 σελίδες... όλοι έχουν πρόβλημα αλλά υπάρχει ένα τρικ που έχει δουλέψει σε πολλούς http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/
studiokristo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παρέλαβα σήμερα παιδιά, όλα μια χαρά, και μάλιστα ήρθε σε 2 εβδομάδες, ενώ διαμένω σε νησιωτική περιοχή. Το ποντίκι έχει καλή εργονομία, ενώ περιέχεται και καλώδιο προέκτασης όπου μπορείς να συνδέσεις το receiver. Η συσκευασία περιελάμβανε και 2 μπαταρίες duracell ΑΑ! Εννοείται ότι δεν έπαιξε τελωνείο, ο αποστολέας έγραψε από έξω GIFT και αξία 12 $. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα