studiokristo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, είναι το πρώτο μου post εδώ. Αν τυχόν δεν είναι προσφορά παρακαλώ κλειδώστε το. Βρήκα το mouse στο ebay στα 42.24 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ. Ο πωλητής είναι αξιόπιστος με 99.5% positive feedback. Η τιμή τους για όσους παίζουν παιχνίδια ή ασχολούνται με γραφιστική - φωτογραφία πιστεύω ότι είναι οκ. Στο skroutz ξεκινάει από 79. Πήρα ένα κιόλας. Ελπίζω να βοήθησα λίγο την κοινότητα! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2015 από studiokristo 1
kamui Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το μόνο κακό ίσως είναι πως πουλάνε ασύρματο ποντίκι σε ....gamers. Δεν νομίζω πως συμβαδίζουν αυτά. Αλλά ναι για οικιακή χρήση και εφόσον το παίζουμε Gamers νομίζω είναι κομπλέ.
studiokristo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστό, οι σκληροπυρηνικοί gamers έχουν συνήθως ενσύρματα ποντίκια. Αλλά όντως, για χαλαρό gaming και χρήση οικιακή πρέπει να είναι χρήσιμο.
AzaZyL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Θα φάτε φάπα από το τελωνείο που θα είναι όλη δική σας...
studiokristo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω πως όχι... με ΕΛΤΑ θα έρθει.. ακόμα και 23% ΦΠΑ, άντε να δώσουμε 10 ευρώ παραπάνω. Στο κάτω κάτω ποντίκι παραγγείλαμε, ευελπιστώ ο τελωνειακός έτσι να το σκεφτεί! 2
bill987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω σε αυτό έχεις την επιλογή και για σύνδεση με usb, κάνω λάθος???
studiokristo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον όχι, έχει καλωδιάκι που μπορείς να φέρεις το receiver με το ποντίκι πιο κοντά.
scullyist Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Θα φάτε φάπα από το τελωνείο που θα είναι όλη δική σας... α) Aπο Κίνα είναι β) με κλασσικό ταχυδρομείο =όχι κούριερ. Που 99.9999999% φάπα δεν τρως ούτε σε τάμπλετ ή κινητά αξίας ++, σιγά μην φάνε φάπα στα 40τόσα ευρώ, ακόμα κι αν τα δηλώσει κανονικά ο Κινέζος... που Κινέζος, δεν τα δηλώνει ποτέ. Άσε που κι από Αμερική να ερχόταν, στα 40τόσα φάπα δεν τρως, εκτός κι αν σ' έχει φτύσει ο ανύπαρκτος. 2
dimoskoutr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το έχω και επιβεβαιώνω ότι είναι σούπερ προσφορά. Το ποντίκι το έχω κανένα πεντάμηνο και με φυσιολογικό gaming σε gaming mode είναι εξαιρετικό. Δεν ένιωσα ότι χρειάζομαι κάτι περισσότερο. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η διάρκεια μπαταρίας που έχει. Δεν έχω αλλάξει ακόμη μπαταρίες. Νομίζω ότι όποιος το τσιμπήσει θα το απολαύσει και με το παραπάνω. Το θεωρούσα ακριβό όταν το πήρα στα 70 τώρα με την τιμή που το βρήκατε είναι απλά σούπερ!
christakos07 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Υπόψιν ότι η logitech δεν παρέχει "global" εγγύηση...
panther_512 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Όποιος λέει ότι το G602 δεν είναι για gamers, επειδή είναι ασύρματο μάλλον δεν το έψαξε πολύ καλά.... Το έχω εδώ και ένα χρόνο, συνειδητή αγορά μετά από πολύ ψάξιμο για το καλύτερο ασύρματο gaming ποντίκι και το έχω λιώσει στο gaming. Σε απόσταση 2,5 μέτρων από το PC ( living room PC gaming σε 50'' TV) μηδέν προβλήματα απόκρισης. Με 2 μπαταρίες ΑΑ μου βγάζει 6 μήνες χαλαρά στο endurance mode και η απόκρισή του δεν ζηλεύει σε τίποτε από το ενσύρματο που είχα πρίν, διασταυρωμένο με τέστ απόκρισης που έκανα στο Human Benchmark.. Στον μόνο που δικαιολογώ να πεί ότι προτιμά ποντίκι με άνω των 500Hz συχνότητα απόκρισης είναι στον επαγγελματία πρωταθλητή gamer που έχει αντανακλαστικά από το υπερπέραν, και αυτό όχι επειδή δεν του κάνει, αλλά επειδή δικαιολογώ την εμμονή του με Hz απόκρισης και DPI. Αν ποτέ μου χαλάσει, πάλι αυτό θα αγοράσω. Προσωπική μου άποψη ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερο all-around ασύρματο gaming ποντίκι. Αν υπάρχει παρακαλώ υποδείξτε μου σε PM για να μήν βγούμε OT. 3
mpokwsths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σε τι τηλεόραση αν επιτρέπεται; Με τηλεόραση δύσκολα μπορείς κρίνεις Οι περισσότερες TV έχουν τραγικό input lag, ακόμα και σε game mode. Και το πιο άμεσο ποντίκι με το χαμηλότερο input lag το κάνουν να φαίνεται χάλια. Αν μιλάμε για καμία Sony του 2013 ή 2014 τότε συζητάμε...
panther_512 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σε τι τηλεόραση αν επιτρέπεται; Με τηλεόραση δύσκολα μπορείς κρίνεις Οι περισσότερες TV έχουν τραγικό input lag, ακόμα και σε game mode. Και το πιο άμεσο ποντίκι με το χαμηλότερο input lag το κάνουν να φαίνεται χάλια. Αν μιλάμε για καμία Sony του 2013 ή 2014 τότε συζητάμε... Έπεσες διάνα. Το input lag ήταν το κύριο κριτήριο για την αγορά της τηλεόρασης μιάς και είναι αποκλειστικά για χρήση ως PC monitor. Η TV είναι η SONY 50W656 με input lag μόλις 14.6msec σύμφωνα με το HDTVtest 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα