@kon_! Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορούσα να βάλω ένα video background που να φαίνεται full-size σε ένα Bootstrap column. Το χρησιμοποιώ ως εξής: <div class="row"> <div class="col-sm-6"></div> <div class="col-sm-6"> <video muted="muted" loop="loop" autoplay="autoplay" preload="auto" id="videobcg"><source type="video/mp4" data-src="test_video.mp4" src="test_video.mp4"></source>Sorry, your browser does not support HTML5 video.</video> </div> </div> Και στον κώδικα CSS για το #videobcg βάζω τα εξής: #videobcg { height: auto; left: 0; min-height: 100%; min-width: 100%; overflow: hidden; position: absolute; top: 0; width: auto; z-index: 1; } Για κάποιο λόγο όμως το video δεν εμφανίζεται σε όλο το μέγεθος του column. Επισυνάπτω την εικόνα. Υ.Γ. Η ανάλυση του video είναι 1280x720. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vadou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 α) Από τη φωτογραφία δε μπορώ να καταλάβω κάτι. β) Τι έχεις στο 1ο col-sm-6 στο site σου; Μήπως το πρόβλημα είναι ότι τα 2 columns δεν έχουν το ίδιο ύψος και γι'αυτό φαίνεται ότι το video δεν εμφανίζεται σε όλο το μέγεθος του column; Αν δεν έχω καταλάβει κάτι, απλά αγνόησε το μήνυμα.
exarhis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Απότι έχω δει χωρίς να ξέρω HTML5 το video δε μπορεί να μπει background δοκίμασε να του δώσεις ακριβείς διαστάσεις. Το 100% height & width είναι το 100% του div και όχι του explorer 1
@kon_! Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 @vadou το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ορίσει height στο div στο οποίο έχω βάλει το video. @exarhis Background δεν εννοώ background: url('test.mp4'); αλλά ότι θα φαίνεται σαν background. Τελικά η λύση ήταν απλή. Χρησιμοποίησα την μεταβλητή object-fit από CSS3 και ορίζοντας το ύψος του column στο οποίο είχα βάλει το video έπαιξε σωστά. Υ.Γ. FYI Πίνακας browser που υποστηρίζουν την object-fit
igor1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε μου δες στο λινκ που σου στέλνω... Είναι ένα demo landing page που έχω φτιάξει. Είναι ανοιχτός ο κώδικας(όχι minified). http://www.tenandten.ae/ Το video για να μην το ψάχνεις είναι στο hover του email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα