La_MoRt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Guys καλησπέρα, ψάχνω να βρω ένα τρόπο να κάνω ένα .bat αρχείο να βγάζει αποτελέσματα η εντολή είναι η εξής: {WMIC /Node:"IP ADDRESS" DiskDrive GET Caption, Status} Τα ποτελέσματα που βγάζει σε cmd είναι οκ, Other, Unknown, Running or Full Power, Warning, In Test, Not Applicable, Power Off, Off Line, Off Duty, Degraded, Not Installed,Install Error, Power Save - Unknown The device is known to be in a power save mode, but its exact status is unknown,Power Save - Low Power Mode The device is in a power save state but still functioning, and may exhibit degraded performance, Power Save - Standby The device is not functioning, but could be brought to full power quickly, Power Cycle, Power Save - Warning The device is in a warning state, though also in a power save mode πως θα μπορούσα να το φτιάξω σε script και να βγάζει για το πρώτο 0,1,2....... αντίστοιχα για το καθένα?
Bspus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαινω τι ζητας Το ετρεξα σε μενα αυτη τη στιγμη για παραδειγμα I:\>WMIC /Node:10.1.30.146 DiskDrive Get Caption, Status και βγαζει Caption StatusWDC WD5000AAKX-753CA1 ATA Device OK Εσυ τι ζητας, για δωσε το παραδειγμα output που ψαχνεις. Τι ειναι τα 0,1,2 οι δισκοι που εχεις?
La_MoRt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το 0,1,2 είναι τα αποτελέσματα που έχω γράψει ότι βγάζει παραπάνω απλά θέλω αντί για ονόματα να χρησιμοποιεί αριθμους. Δηλαδη για το: οκ=1 other=2 unknown=3 και πάει λέγοντας.
Bspus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα εφοσον το προγραμμα που καλεις εχει το output που εχει και δεν μπορεις να το αλλαξεις απο μεσα, ο μονος τροπος που μπορω να σκεφτω ειναι να κανεις pipe ολο το output σε αλλη εντολη η προγραμμα και να κανεις καποιου ειδους string replace στην καθε γραμμη πριν τη ριξεις παλι στην οθονη Πιστευω πως θα γινεται ακομα και με καθαρο batch. Στη χειροτερη μπορει να γινεται με powershell η με καποιο vbscript αλλα δεν θα καθομουνα να το γραψω αν δεν ηταν πραγματικη αναγκη
La_MoRt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μπορούσες απλά να μου δώσεις ένα μπούσουλα για να το ξεκινήσω; Δε ψάχνω όλη τη λύση απλά να το ξεκινήσεις θέλω να δω το σκεπτικό και θα τη βρω την άκρη μόνος μου.
Bspus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι απο τις λιγες φορες που θα παραδεχτω αβιαστα οτι το linux σε ορισμενους τομεις ειναι πιο ευχρηστο απο τα windows Μπορεις να κατεβασεις το sed, γνωστο unix tool compiled για windows εδω http://gnuwin32.sourceforge.net/packages/sed.htm Οδηγιες με παραδειγματα εδω http://www.grymoire.com/Unix/Sed.html Θα πρεπει να βαλεις και το path που θα εγκατασταθει το προγραμμα μεσα στο %PATH% environment variable ωστε να τρεχει η εντολη απο παντου Και ενα αρχικο παραδειγμα χρησης για τις 2 πρωτες αντικαταστασεις WMIC /Node:192.168.1.19 DiskDrive Get Caption, Status | sed s/OK/0/;s/Other/1/;s/Unknown/2/ Στην επομενη αρχιζουν τα προβληματα καθως εχει και κενα αναμεσα. Υποτιθεται στο linux με τα μονα εισαγωγικα οπως θα δεις στα παραδειγματα ξεπερνιεται αλλα λιγο που το δοκιμασα δεν μου δουλευε σωστα. Τελος παντως, ειναι αρκετα για να αρχισεις να ψαχνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα