pug987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ήθελα μετά από πολλά χρόνια να πάρω ένα σύγχρονο gaming PC. 1)Ποσό: 1700 ευρώ με οθόνη 2)Χρήση: Gaming 3)Προγράμματα: Τίποτα ιδιαίτερο 4)Οθόνη: Θα ήθελα μια οθόνη 27inches 1080p. Δεν έχω αποφασίσει κάποια συγκεκριμένη, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις 5)Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία: Όχι 6)Hardware από το ίδιο κατάστημα: Θα ήθελα κουτί, μητρική, επεξεργαστής, τροφοδοτικό και ψύκτρα από το ίδιο ώστε να μου τα συναρμολογήσουν. Μνήμες, κάρτα γραφικών και δίσκος ας είναι από αλλού. Βρίσκομαι στην Αθήνα. 7)Συναρμολόγηση: Θα ήθελα συναρμολόγηση του κουτιού, μητρικής, επεξεργαστή, ψύκτρας και τροφοδοτικού. Τα υπόλοιπα τα βάζω μόνος μου. 8)Λειτουργικό σύστημα: Όχι 9)Αναβαθμίσεις: Όχι άμεσα. Ίσως σε μερικά χρόνια κάρτα γραφικών ή μνήμες. 10)OC CPU: Όχι άμεσα αλλά αν αρχίσει να κάνει bottleneck. 11)OC GPU: Όχι 12)Hardware από παλιό σύστημα: Όχι Προσανατολίζομαι σε 4790K ή 6700Κ με 16gb μνήμη (ddr3 ή ddr4 αντίστοιχα). Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα