vasilis217 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια καλημερα εχω εναν ramsomware ο οποιος μου εκανε decrypt τα files .υπαρχει καποιος που να το εχει αντιμετωπισει με επιτυχια?
suffocater Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 εχει παρα πολλα tutorials για ΠΙΘΑΝΗ αντιμετώπιση στο ιντερνετ.Δεν ειναι ολες οι περιπτώσεις ακριβως ιδιες.Θα τα βρεις ευκολα με googlarisma
Avatar_GR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια καλημερα εχω εναν ramsomware ο οποιος μου εκανε decrypt τα files .υπαρχει καποιος που να το εχει αντιμετωπισει με επιτυχια? Δύσκολα. Καλύτερα φορμάτ αν σε παίρνει.
vasilis217 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ .εχω κανει τα παντα ,εχω αφαιρεσει τον ιο αλλα δεν μπορω να κανω decrypt τα αρχεια
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς κατά κανόνα το να αφαιρέσεις τον ιό είναι το εύκολο κομμάτι. Το κακό είναι ότι συνήθως αυτά τα κέρατα χρησιμοποιούν ισχυρούς αλγορίθμους κρυπτογράφησης που καθιστούν σχεδόν αδύνατο το decryption. Θυμάσαι μήπως το όνομα του ιού, όπως το έδωσε το εργαλείο αφαίρεσης, μήπως έτσι βρούμε περισσότερες πληροφορίες για το τι χρησιμοποιεί;
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 αρχικα εκανε encrypt οχι decrypt! αν δεν εχεις μπακ απ τα αρχεια σου δεν υπαρχει επιστροφη. Μονο φορματ. Ισως να μπορεις να το διορθωσεις αν εχεις σημειο επαναφορας. Αλλιως σιγουρα οχι 2
La_MoRt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δική σου η ευθήνη δοκίμασε εδώ αν θες: edit: Πηγή: ransomeware sorry Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2015 από La_MoRt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα