vste Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη τυχαινει να εχω Oculus εδω και 1.5 χρονο και Homido για το κινητο εδω και κανα 3μηνο εχω να πω πως το VR ηρθε για να μεινει.. Το Playstation VR απο την αλλη δεν το βλεπω.. Εχουμε καει πολακις απο την Sony. Ps Vita, Ps Move, 3d Tv.. Οποτε αν το βγαλει μονο για το PS4 βλεπω μερικα παιχνιδια την 1η χρονια και μετα θα το αφησει ξεκρεμαστο..
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 απατo. εδω δεν μπορει να σηκωσει 3D, VR θα σηκωνε;
asorogu1981 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ο καθενας εδω μεσα οτι να ναι ενα σοβαρο σχολιο σ αυτη την ειδηση δεν διαβασα
Retromaniac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ο καθενας εδω μεσα οτι να ναι ενα σοβαρο σχολιο σ αυτη την ειδηση δεν διαβασα Εγώ διάβασα αρκετά και σίγουρα δεν ήταν μέσα σε αυτά το δικό σου. 2
marios_geo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καιρό έχω να ενθουσιαστω με προϊόν τόσο πολύ. Ας μας πούνε ομως επιτέλους και μια τιμή.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 To VR σε πρώτη φάση φαίνεται gimmick, ιδιαίτερα σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ κάποια από τις τελευταίες συσκευές, σε δευτερη φάση θα σας φαίνεται τέλειο για παιχνίδια, τα επομενα χρόνια όσο θα ωριμάζει η τεχνολογία θα μεταμορφώσει τον τρόπο που διασκεδάζουμε, ψυχαγωγούμαστε, δημιουργούμε, επικοινωνούμε. Επίσης τον τρόπο που εθιζόμαστε και προπαγανδίζουμε βεβαίως. Οι εφαρμογές πολλές και κερδοφόρες και θα τραβήξουν την εξέλιξη των καμερών, οθονών, ημιαγωγών, αλλά και του software, για την επόμενη δεκαετία. Τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθουν και σε άλλες εφαρμογές πέρα του VR/AR. Η εξέλιξη είναι καλό πράγμα, να χαίρεστε.
KilliK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ακριβως, θελει αρκετη ακομη ωριμανση, γιαυτο δεν ειναι ετοιμο ακομη για mainstream χρηση. ισως σε καμια 20χρονια απο τωρα να κανει την υπερβαση και να επικρατησει ως το νεο interface για τις δραστηριοτητες μας, αλλα μεχρι τοτε θα παραμεινει μια niche αγορα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της βιομηχανιας.
21century Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκετά πρωτοποριακό και φουτουριστικό
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ακριβως, θελει αρκετη ακομη ωριμανση, γιαυτο δεν ειναι ετοιμο ακομη για mainstream χρηση. ισως σε καμια 20χρονια απο τωρα να κανει την υπερβαση και να επικρατησει ως το νεο interface για τις δραστηριοτητες μας, αλλα μεχρι τοτε θα παραμεινει μια niche αγορα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της βιομηχανιας. Νομίζω λες πολύ, το βλέπω για πολύ συντομότερα γιατί πλέον έχουμε (ή θα έχουμε σύντομα) προσιτή δύναμη σε μηχανήματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα