Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony για το PlayStation 4, έχει πλέον επίσημη ονομασία η οποία δεν είναι άλλη από το PlayStation VR.

Η σχετική ανακοίνωση στα πλαίσια της παρουσίασης της Ιαπωνικής εταιρείας, στην έκθεση Tokyo Game Show, με τη Sony να αναφέρει ότι «αυτή η ονομασία όχι μόνο εκφράζει άμεσα μια εντελώς νέα εμπειρία με το PS4 που επιτρέπει στους gamers να νοιώθουν ότι βρίσκονται μέσα στον εικονικό κόσμο ενός παιχνιδιού, αλλά αντανακλά και τις ελπίδες μας ότι θέλυμε οι χρήστες μας να έχουν μια αίσθηση οικειότητας, απολαμβάνοντας την όλη εμπειρία».

Αν και ο σχεδιασμός της εξωτερικής εμφάνισης του PlayStation VR έχει ολοκληρωθεί, αυτό δεν ισχύει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής τα οποία θα συνεχίσουν να εξελίσσονται τους επόμενους μήνες, σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην επίσημη κυκλοφορία.

Για την ώρα η Sony δεν έχει γνωστοποιήσει ούτε την τιμή αλλά ούτε και κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία θα δούμε το PlayStation VR στα ράφια των καταστημάτων, αναφέροντας μόνο ότι αυτή θα γίνει στις αρχές του 2016.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@pcos Θα έλεγα οτι υπάρχει χώρος και για τα δυο. Ειδικότερα το AR νομιζω προορίζεται περισσότερο για το εργασιακό περιβάλλον, ενώ το VR ειναι περισσότερο για την ψυχαγωγία.

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει χώρος για VR! Είτε το θέλουμε, είτε όχι, δεν σταματά να εξελίσσεται! Κάτι θα βάλουν που δεν υπήρχε παλαιότερα, κάτι θα αλλάξουν, κάπως θα πρωτοτυπήσουν. Στην τελική, ας είναι και σε PS4! Τι να κάνουμε?!

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τα περιφερειακά τύπου kinect δεν φαίνεται, δυστυχώς, να έχουν επιτυχία ελπίζω αυτά τα συστήματα να είναι κάτι πραγματικά νέο για το gaming...Αν το σκεφτείς, 40 χρόνια παίζουμε με μια οθόνη κι ένα μοχλό στα χέρια, καιρός για κάτι πραγματικά νέο πιστεύω!

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει το ps4 ίσα ίσα τρέχει τα παιχνίδια σε 1080p 60fps πως θα τρέξει vr?

Πιο πολύ μου κάνει για προετοιμασία εδάφους για το ps5.

Αλλά και πάλι το vr γενικότερα πιο πολύ για gimmick μου κάνει.

Σίγουρα θα είναι ωραίο και διαφορετικό και θα βρει την γωνιά του, αλλά όχι ότι θα αντικαταστήσει το χειριστήριο και την οθόνη.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τα sms-mms όταν βγαίναν τα δεύτερα, είχαν βαλθεί να μας πείσουν ότι τα sms ήταν του παρελθόντος.

Αντίστοιχο παλι τα πληκτρολόγια τα οποία χρησιμοποιούμε εδώ και 150 χρόνια.Σίγουρα υπάρχουν καινούριες τεχνολογίες για εισαγωγή κειμένου αλλά δεν νομίζω να πετάξουμε ποτέ τα πληκτρολόγια.

Δημοσ.

Εντάξει το ps4 ίσα ίσα τρέχει τα παιχνίδια σε 1080p 60fps πως θα τρέξει vr?

Πιο πολύ μου κάνει για προετοιμασία εδάφους για το ps5.

Αλλά και πάλι το vr γενικότερα πιο πολύ για gimmick μου κάνει.

Σίγουρα θα είναι ωραίο και διαφορετικό και θα βρει την γωνιά του, αλλά όχι ότι θα αντικαταστήσει το χειριστήριο και την οθόνη.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τα sms-mms όταν βγαίναν τα δεύτερα, είχαν βαλθεί να μας πείσουν ότι τα sms ήταν του παρελθόντος.

Αντίστοιχο παλι τα πληκτρολόγια τα οποία χρησιμοποιούμε εδώ και 150 χρόνια.Σίγουρα υπάρχουν καινούριες τεχνολογίες για εισαγωγή κειμένου αλλά δεν νομίζω να πετάξουμε ποτέ τα πληκτρολόγια.

Δε νομίζω να μην το έχουν προβλέψει αυτό! Τα πρώτα review είναι ήδη ενθαρρυντικά!

Δημοσ.

μορφεους και ομορφεους και τουφες προτζεκτεους .

οπου κυκλοφορησε αντιστοιχο μαραφετι γεμισαν οι γειτονιες οφθαλμιατρεια

:P 

Δημοσ.
μορφεους και ομορφεους και τουφες προτζεκτεους .

οπου κυκλοφορησε αντιστοιχο μαραφετι γεμισαν οι γειτονιες οφθαλμιατρεια

:P

Εισαι μικρός φαινεται και δεν πρόλαβες μέτριο CRT μόνιτορ, να καταλάβεις τι σημαινει καταστροφη ματιών!

• Like 4
Δημοσ.

Εισαι μικρός φαινεται και δεν πρόλαβες μέτριο CRT μόνιτορ, να καταλάβεις τι σημαινει καταστροφη ματιών!

Ή εννοεί κάτι τέτοιο :)

220px-Virtual-Boy-Set.png

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...