opoiosdipote Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το ότι η ιδέα είναι καλή είναι και πάλι υποκειμενικό. Γι' αυτό σου λέω ότι με 10% μην περιμένεις να βρεις καλό και σοβαρό προγραμματιστή γιατί αυτός είναι που θα την πραγματοποιήσει, αλλιώς πάπαλα. Θα αλλάξεις 5-6 η ιδέα σου θα γίνει βούκινο και δεν θα καταφέρεις και τίποτα. Γι' αυτό αν ψηθεί κανένας που μπορεί να το κάνει σκέψου το πριν του πεις 10%.Ακόμα κσι στο Ελλάντα δεν νομίζω ότι υπάρχει καλός προγραμματιστής που δεν έχει δουλειά. Καλή σου τύχη
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα πάντως μου κίνησες την περιέργεια! (Δεν είμαι προγραμματιστής όμως! ) 1
lion2486 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλά δεν αναφέρεις τι χρειάζεσαι καν! Ωραία έστω ότι βρήκες έναν προγραμματιστή algorithm expert & prolog programmer, σου κάνει; Μήπως θες να αναφέρεις που θα εκτελείται η εφαρμογή που θα χρειαστεί αν φτιάξει, αν θα είναι web, mobile, desktop, p2p ή κάτι άλλο. Εμείς εδώ σε βλέπουμε σαν να άλλος ένας που θα βρει κάποιον, ίσως θα έχουν μια καλή ιδέα αλλά θα μείνει μάλλον ιδέα. Δεν μας περιγράφεις τι ζητάς. Εδώ είναι χώρος για συζήτηση, αν ήθελες απλά μια αγγελία θα πήγαινες σε μια σελίδα αγγελιών και τέλος.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μπορείς να κινηθείς μέσα απο openfund είναι venture capital. Πρέπει όμως να είστε τουλάχιστον 2 άτομα.
geomagas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Με δικηγόρους εχω μιλήσει με πανω απο 20 ακομη και με Αμερικη. Με εταιρίες το ιδιο. Και με τόσα κονέ ψάχνεις προγραμματιστή σε forum; Μηπως κι οι δικηγόροι ήταν από το http://forum.freelegaladvice.xyzκαι οι εταιρίες από το http://weknowbiz.bsh; Το προβλημα παραμενει παντα ενα και μοναδικο. Οτι δε μπορεις να ανοιξεις ευκολα το τσουβαλι γιατι απαξ και η γατα πηδηξει απο μεσα και φυγει, την εχασες δια παντος. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι ζητάς από τον "ΙΤ" να κρατήσει την αναπνοή του και να κάνει μακροβούτι στο τσουβάλι με τη γάτα... 1
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Βαθύς αναστεναγμός. Ένα πράγμα μόνο θα πω: είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, από αυτά που γράφεις δεν ψάχνεις προγραμματιστή αλλά technical cofounder, του οποίου κυρίως το επίπεδο της συνεργασίας μαζί σου αλλά και οι τεχνικές γνώσεις θα κάνουν make or break το εγχείρημα. Και ψάχνεις αυτό το άτομο ανάμεσα σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ στο INSOMNIA προσφέροντας ένα πολύ χαμηλό 10% με pitch το οποίο είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι βρωμάει από χιλιόμετρα. Ξέρωγω business angels και vc και μπλα μπλα τη στιγμή που αν δεν έχεις ηδη σοβαρό founder team ούτε να σου μιλήσουν δε θα δεχτούν. Προσωπικά νομίζω ότι όποιος ξέρει έστω και τα μισά από αυτά που θα χρειαστεί να ξέρει (και δεν εννοώ μόνο technical) θα φύγει τρέχοντας. Μακάρι να πέσω έξω ή να έχω καταλάβει λάθος. Cheers. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα