Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια,

χθες ενώ σερφαρα στο ιντερνετ και όλα πηγαιναν ρολοι, ξαφνικα κατι εγινε και εφαγε για καποια δευτερόλεπτα κολλημα ο υπολογιστης. Από εκει και περα όταν παω να ανοιξω με διπλο κλικ το 'my computer' η εικονίδια φακελων στην επιφανεια εργασιας υπαρχει μια καθυστεριση στο ανοιγμα τους.

Τα αρχεια ανοιγουν κανονικα και o browser και το ιντερνετ τρεχει κανονικα

Εκανα ένα scan με το esset Smart security το οποιο αναβαθμίζεται σε καθημερινη βαση αλλα δεν βρηκε κατι...εκανα defrag αλλα παλι τιποτα...

τι πιστευετε ότι εχει συμβει ? να εχει μπει κανα trojan ?

Ο υπολογιστης εχει hardware για να πηγαινει σφαιρα και πλεον είναι σαν να εχει όταν ανοιγω τα παραπανω εικονίδια πολύ λιγοτερη ram από ότι εχει κανονικα 

Σημερα τωρα δηλ μου πεταει το esset τα παρακατω μηνυματα στην εικονα που εχω επισυναψει ότι σβηνει καποια αρχεια και είναι αρκετα εχει εμφανιστεί πανω από 10 φορες με διαφορετικα αρχεια

post-321903-0-71783300-1442302702_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα για αρχή έναν έλεγχο του δίσκου με hdsentinel και έλεγχο για ιούς με malwarebytes.

Μπορείς να δεις και απο το task manager αν κάποια περίεργη διεργασία σου καταναλώνει υπερβολικούς πόρους.

• Like 1
Δημοσ.

΄λες να εχει να κανει με το παραπανω μηνυμα για trojan που εμφανίζεται ?

Δεν το  γνωρίζω. Στη θέση σου θα ξεκινούσα ελέγχοντας το δίσκο για ιούς/malware και για υγεία.

• Like 1
Δημοσ.

2 ωρες και δεν εχουν σταματησει τα μηνυματα όπως παραπανω στη φωτο για διαφορα αρχεια τα οποια τα βαζει σε καραντινα και τα διαγραφει μετα και είναι πολλα από ότι καταλαβα...εβαλα ένα άλλο πρόγραμμα διαγνωστικο που κατεβασα για τεοιους ιους και βρηκε από χθες 866 απειλες..δεν μπορεσα να το φιταξω όμως γιατι ηθελε registration το πρόγραμμα..ελπιζω να σταματησει καποια στιγμη και να τα βαλει όλα σε καραντινα και να μη χρειαστεί να κανω format..... φανταστείτε ότι μου πεταει διαφορες περιεργες σελιδες όταν ανοιγω τον browser και όχι την αρχικη που του ειχα ορισει

Δημοσ.

2 ωρες και δεν εχουν σταματησει τα μηνυματα όπως παραπανω στη φωτο για διαφορα αρχεια τα οποια τα βαζει σε καραντινα και τα διαγραφει μετα και είναι πολλα από ότι καταλαβα...εβαλα ένα άλλο πρόγραμμα διαγνωστικο που κατεβασα για τεοιους ιους και βρηκε από χθες 866 απειλες..δεν μπορεσα να το φιταξω όμως γιατι ηθελε registration το πρόγραμμα..ελπιζω να σταματησει καποια στιγμη και να τα βαλει όλα σε καραντινα και να μη χρειαστεί να κανω format..... φανταστείτε ότι μου πεταει διαφορες περιεργες σελιδες όταν ανοιγω τον browser και όχι την αρχικη που του ειχα ορισει

το 'αλλο' πρόγραμμα που έβαλες πετα το...βαλε malwarebytes και adwcleaner και emergency emsisoft tool kit θα κανεις update σε όλα και μετά full scan!!
Δημοσ.

το malware bytes το εβαλα αλλα δεν εκανε κ τιποτα βρηκε απειλες αλλα τπτ....θα δοκιμασω τα αλλα που μου εγραψες ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

το malware bytes το εβαλα αλλα δεν εκανε κ τιποτα βρηκε απειλες αλλα τπτ....θα δοκιμασω τα αλλα που μου εγραψες ευχαριστω

αφού κάνεις και τα υπόλοιπα σκαν ξανακανε με το antivirus που έχεις!Καλού κακού τσέκαρε με HD sentinel τον σκληρό μην έχει τιποτα(απλά να σαι σίγουρος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...