Προς το περιεχόμενο

Logitech CREATE. Το keyboard της Logitech για το iPad Pro

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του iPad Pro, η Logitech ανακοίνωσε το πρώτο της keyboard για το μεγάλου μεγέθους tablet της Apple.

Σύμφωνα με την Logitech, συνεργάστηκε στενά με την Apple με στόχο το νέο της προϊόν να εκμεταλλεύεται πλήρως τον νέο Smart Connector που βρίσκεται στο iPad Pro. Παράλληλα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Apple έδωσε πρόσβαση στη Logitech κατά τη δημιουργία του iPad Pro και πριν αυτό ανακοινωθεί, κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ σε τρίτο κατασκευαστή περιφερειακών.

Χάρη στον Smart Connector, το CREATE μπορεί και λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται φόρτιση και χωρίς να απαιτεί σύνδεση Bluetooth. Όπως επίσης συμβαίνει και με το Smart Keyboard της Apple, το CREATE διαθέτει πλήρους μεγέθους πλήκτρα –για υψηλή αποδοτικότητα στην πληκτρολόγηση- και κανονικό keyboard-layout.

Η Logitech δεν ανακοίνωσε ακόμη το κόστος του αξεσουάρ για το iPad Pro, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κοστίζει λιγότερο από το Smart Keyboard της Apple. Θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Link.png Site: DigitalTrends

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ όμορφο και λειτουργικό, έχω ένα ipad 3 και ψάχνω κατάλληλο πληκτρολόγιο ώστε να λειτουργεί πιο ευχάριστα...

Αυτή η Logitech ρε παιδί μου είναι σταθερή αξία, πως να το κάνουμε!

Ότι έχω πάρει σε Logitech είναι και λειτουργικό, και πρακτικό και σκύλος μαύρος.

• Like 6

Πρέπει να το βγαλουνε και με δυνατότητες Bluetooth.

Θέλω να το συνδέσω και σε παλιότερο iPad γιατί να μην μπορώ?

Γιατί η Apple θελει να πάρεις το νέο iPad pro

$$$

• Like 5

Γιατί η Apple θελει να πάρεις το νέο iPad pro

$$$

Η αλήθεια είναι ότι ολόκληρη αγορά λειτουργεί "συνωμοτικά" και κατευθυντηκά...

Θέλουν να κάνουν προηγούμενα μοντέλα δύσχρηστα, έτσι ώστε να πουλήσουν τα καινούρια. Βασική αρχή του εμπορίου.

• Like 3

Η αλήθεια είναι ότι ολόκληρη αγορά λειτουργεί "συνωμοτικά" και κατευθυντηκά...

Θέλουν να κάνουν προηγούμενα μοντέλα δύσχρηστα, έτσι ώστε να πουλήσουν τα καινούρια. Βασική αρχή του εμπορίου.

Δεν διαφωνώ μπρο

Το γυρνάμε σε λάπτοπ σιγά-σιγά πάλι;

Σοβαρή δουλειά με tablet δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς...κάτσε γράψε 2 σελίδες με πληκτρολόγιο αφής και θα είναι σα να γράφεις βιβλίο ολόκληρο! :P

• Like 1

Καλά τα ταμπλετ (κατοχος air 2) αλλα θεωρώ ότι η χρυσή τομή είναι κάπου αναμεσα στο mac το 12αρι με ρετινα απο αποψη ογκου αλλα με περισσοτερες εισοδους και πολυ μικροτερη τιμη. Με αυτα και ενα i5 θα γινονταν χαμος και ουτε ipad pro ουτε τιποτα. Αν ειναι να παρω ταμπλετα και να κυκλοφορω με χιλια αξεσουαρ παιρνω ενα λιλιπουτιο μακ και κανω τη δουλεια μου σαν ανθρωπος

• Like 2

Αυτή η Logitech ρε παιδί μου είναι σταθερή αξία, πως να το κάνουμε!

Ότι έχω πάρει σε Logitech είναι και λειτουργικό, και πρακτικό και σκύλος μαύρος.

Και κυριως, τρομερη εγγυηση αν σου χαλασει

Αμα ειναι να δώσεις τοσα λεφτα για ipad + αυτο το πληκτρολόγιο,  παρε Surface pro καλύτερα.. 

Θα εχεις σοβαρο pc για να κανεις σοβαρες δουλειες.  Και ετσι και αλλιως αυτα που λειπανε δηλαδη εφαρμογές για διασκέδαση που υπερέχουν Android,  ipad,  καθε μερα που περνάει μεταφέρονται με γρηγορους ρυθμους στα win10 μετα τα νεα εργαλεία της Microsoft για περιπου αυτοματη μετατροπή του κώδικα για Windows.. 

Σε λίγο τα ταμπλετ Android ipad δε θα εχουν λογω ύπαρξης. 

Ειδικά το ipad. Φθηνά Android παντα θα υπάρχουν.. 

• Like 1

Αμα ειναι να δώσεις τοσα λεφτα για ipad + αυτο το πληκτρολόγιο,  παρε Surface pro καλύτερα.. 

Θα εχεις σοβαρο pc για να κανεις σοβαρες δουλειες.  Και ετσι και αλλιως αυτα που λειπανε δηλαδη εφαρμογές για διασκέδαση που υπερέχουν Android,  ipad,  καθε μερα που περνάει μεταφέρονται με γρηγορους ρυθμους στα win10 μετα τα νεα εργαλεία της Microsoft για περιπου αυτοματη μετατροπή του κώδικα για Windows.. 

Σε λίγο τα ταμπλετ Android ipad δε θα εχουν λογω ύπαρξης. 

Ειδικά το ipad. Φθηνά Android παντα θα υπάρχουν..

Apple hater once again

Σε οποιο θεμα και να μπω σε βλεπω να βγαζεις χολη

Ασε μας εμας τους isheep ρε φιλε να μπουμε και να διαβασουμε κανενα αρθρο

Τι σχεση εχει η σοβαροτητα με το θεμα του αρθρου για ενα πληκτρολογιο μιλαει το θεμα και αφορα αυτους που θελουν να το παρουν...

Δηλαδη επειδη εγω διαφωνω με την αποψη των αλλων θα πρεπει να μπαινω σε καθε θεμα που μιλαει για windows η android και να λεω παιδια ειναι μουφα να παρετε ολοι apple?

Πππφφφφφφφφ.....

για μένα αχρείαστο,800$ για το ipad pro + για το πληκτρολόγιο,ασύμφορα τα πράγματα και με 1000 παίρνεις mac air με i5,hd6000 και έχεις σοβαρό επαγγελματικό μηχάνημα.

καλά και δεν μιλάω για λύσεις με windows laptops γιατί μιλάμε για apple άρα-> συγκεκριμένους χρήστες που για τον α-β λόγο θέλουν apple.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...