noobogadgetakias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια καλημερα.θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια συσκευη ασυρματη με την οποια να μπορω να στειλω την εικονα του οτε τβ χωρις να μπλεκομαι τοσο πολυ με τα καλωδια.δηλαδη τι εννοω.να καθομαι ρε παιδι μου στην βεραντα με καποια αλλη τηλεοραση η οποια να περνει σημα απο τον αποκωδικοποιητη που βρισκεται στο σαλονι.γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ είσαι http://www.e-lisis.gr/tv-doriforika/243-anametadosi-eikonas-hxou-asirmata.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.cosmodata.gr/product/259462/ Eγώ έχω αυτό για τη nova και δουλεύει μια χαρά Οποιο και να πάρεις πάντως να είναι στα 5,8 GHz για να αποφύγεις τυχόν παρεμβολές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.cosmodata.gr/product/259462/ Eγώ έχω αυτό για τη nova και δουλεύει μια χαρά Οποιο και να πάρεις πάντως να είναι στα 5,8 GHz για να αποφύγεις τυχόν παρεμβολές Κάπου διάβασα ότι δεν μεταφέρουν σήμα καναλιού με ανάλυση hd. Αυτό σημαίνει ότι δεν μεταφέρουν ένα hd κανάλι καθόλου ή ότι το μεταφέρουν σε ποιότητα sd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το μεταφέρουν σε ποιότητα sd Εντάξει δεν έχει και τέλεια εικόνα, αλλα μια χαρά βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το μεταφέρουν σε ποιότητα sd Εντάξει δεν έχει και τέλεια εικόνα, αλλα μια χαρά βλέπεις Φίλε μου έχω ote tv και ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ίδιο ή κάτι ανάλογο. Επειδή ήδη χρησιμοποιείς τη συσκευή αυτή, άν μπορείς απάντησέ μου στα εξής: 1) μεταφέρει μέσω ir και τις εντολές του τηλεκοντρόλ της nova που έχεις; 2) Έχεις θεματάκια με παρεμβολές από wifi ή μέσω τοίχων που τυχόν παρεμβάλλονται ανάμεσα στις δύο tv ; (Εμένα η απόσταση ανάμεσά τους είναι περίπου 10 m με δύο λεπτούς τοίχους να παρεμβάλλονται και έχω wifi) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 1) Κανονικά 2) Εγραψα και πιο πάνω,αυτό που θα πάρεις να είναι 5,8 GHz για να μην έχεις θέμα με παρεμβολές, wifi κλπ, το σήμα περνάει από τους τοίχους κανονικά, περίπου μέχρι 20 μετρα, και εγώ 3 τοίχους έχω ανάμεσα, και wifi αλλα δεν έχω πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 1) Κανονικά 2) Εγραψα και πιο πάνω,αυτό που θα πάρεις να είναι 5,8 GHz για να μην έχεις θέμα με παρεμβολές, wifi κλπ, το σήμα περνάει από τους τοίχους κανονικά, περίπου μέχρι 20 μετρα, και εγώ 3 τοίχους έχω ανάμεσα, και wifi αλλα δεν έχω πρόβλημα O.k. φίλε μου, σ΄ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα