paokfever Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα! TL;DR Δώστε μια άποψη για επιλογή Λάπτοπ/Ultrabook Πάμε full story τώρα! Ψάχνω τις τελευταίες μέρες ένα λάπτοπ για γενική χρήση και μ έπιασε πάλι η νύχτα, ρημάδα έρευνα αγοράς!! . Σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον σταθερό μου με το λαπτοπ και λέω να κρατήσω μόνο την οθόνη και να συνδέω πάνω το λαπτοπ όταν βρίσκομαι στο σπίτι και όταν φεύγω να παίρνω το λαπτοπ μαζί αν χρειάζεται, είτε στη σχολή είτε σε κάποιο άλλο μάθημα γενικά. Η χρήση του λάπτοπ θα είναι στο περίπου 10% surfάρισμα/reading, 15% gaming, 35% multimedia, 40% productivity. Από games παίζω κανα Counterάκι (όταν δεν έχω ban), καμιά Dota κανά Hearthstone και κανα indie παιχνιδάκι απ' το steam. Από προγράμματα θα φορτώσω πάνω MatLab, Microsoft Visual Studio, 3DS Max, Blender, Maya, Cinema 4D, Photoshop, Illustrator, Premiere κ.ο.κ Γενικά ψάχνω για κάτι μικρό και ελαφρύ, να μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου την μέρα. Οπότε έχω καταλήξει σε Ultrabook, εκτός των άλλων είναι τα άτιμα πανέμορφα, αλλά έχω πρόβλημα στην επιλογή. Έχω βγάλει στην άκρη 12 στην ουσία διαφορετικά μοντέλα με εύρος τιμών 600€ αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας είτε είστε κάτοχος είτε όχι. Το budget είναι ας πούμε ανοιχτό. Asus Zenbook i3 4GB HP Pavillion x360 i3 8GB Asus Zenbook i5 4GB Asus Zenbook i5 8GB Asus Zenbook i5 8GB Touchscreen Dell Inspiron i7 8GB Touchscreen Apple Macbook Air Asus Zenbook M-5Y71 8GB QHD+ Touchscreen Asus Zenbook i5 8GB QHD+ Touchscreen Lenovo Yoga 3 Pro Apple Macbook Pro HP Spectre x360 i5 8GB Touchscreen Προφανώς, όσο ανεβαίνει η τιμή τόσο δυσκολεύει και η τελική απόφαση. Επίσης, αξίζει να δώσω τόσα λεφτά και να πάρω μόνο 4 γίγα ραμ ?!?!?!? Από αυτά τα δώδεκα, μπορώ να διακρίνω τέσσερα που ξεχωρίζουν για μένα σε λίγο "διαφορετικά" price range. HP Pavillion, Dell καθαρά λόγω i7, Macbook Pro και το HP Spectre. Από την άλλη όλα τα Asus είναι ΌΤΙ ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΟ έχω δει. Ειδικά το UX305, αλλά αυτό έχει τον πιό αδύναμο επεξεργαστή και με το ζόρι κλάνει... Δεν ξέρω. Η οποιαδήποτε γνώμη πραγματικά θα βοηθήσει, ευχαριστώ για το χρόνο σας.
SPANK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις