Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε γιατί απαντάς εδώ; το θέμα είναι για όσους πήγαν πανεπιστήμιο.

Εγώ πάλι την πρώτη μέρα που είχα πατήσει στο ΤΕΙ, γνώρισα και τον κολλητό μου με τον οποίο είμασταν κολλητοί μέχρι και μετά από 4 χρόνια που τελειώσαμε την σχολή.

Επίσης δεν υπάρχουν ΤΕΙ και πανεπιστήμια, το ΤΕΙ είναι πανεπιστήμιο. Υπάρχουν (Α)ΤΕΙ, ΑΕΙ και Πολυτεχνεία.

Να τος ο μορφωμένος αμέσως "τι απαντάς εδώ" Α ρε τρολακια..
Δημοσ.

Προσοχή με τι άτομα θα κάνεις παρέα. Αρκετοί θα σε θυμούνται μόνο όταν θέλουν βοήθεια με κάποια εργασία.

Ε οκ αυτό το ξεκαθάρισμα θα πάρει λίγο χρόνο φαντάζομαι (δε γίνεται να ψυχολογήσεις κάποιον αμέσως)...όπως μου λένε, στην αρχή οι περισσότεροι αλλάζουν συνέχεια παρέες για να βρουν με ποια άτομα θα ταιριάξουν

Εγώ πάλι την πρώτη μέρα που είχα πατήσει στο ΤΕΙ, γνώρισα και τον κολλητό μου με τον οποίο είμασταν κολλητοί μέχρι και μετά από 4 χρόνια που τελειώσαμε την σχολή.

Επίσης δεν υπάρχουν ΤΕΙ και πανεπιστήμια, το ΤΕΙ είναι πανεπιστήμιο. Υπάρχουν (Α)ΤΕΙ, ΑΕΙ και Πολυτεχνεία.

Ιδανικό ξεκίνημα :P

Ναι οκ για το συμβολισμό δε το έχω κοιτάξει μπορεί να έγραψα βλακεία στον τίτλο

Δημοσ.

Προσπάθησε να είσαι κοινωνικός. Και μια καλημέρα να λες, κομπλέ είσαι. Να κάνεις παρέα με όλους. Με το που τελειώσεις το πρώτο έτος θα ξεκαθαρίσεις ποιοι αξίζουν να κάνεις παρέα και ποιοι όχι. Το ελπίζω τουλάχιστον. 

Μην πας προκατειλημμένος ότι όλοι θέλουν κάτι από σένα. Στην τελική, και λίγα σκατά να φας από δήθεν φίλους και "ωχαδερφιστές", μάθημα θα σου γίνει. 

Παρέες βρίσκεις εύκολα, για την ακρίβεια σε βρίσκουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίσεις, κανέναν αν πηγαίνεις στα μαθήματα.

Το κινητό σου μην το δίνεις σχεδόν σε κανέναν στην αρχή, γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι κομματικοί, εκτός κι αν θες να σε πρήζουν μετά. Δώσε κάνα facebook στη χειρότερη, που τους σβήνεις και εύκολα. :P

Και εμένα μου την είχε πέσει ΔΑΠίτης στην αρχή και με βοηθούσε να συμπληρώσω το ονοματεπώνυμο μου. Ζητούσε κλασικά τηλέφωνο να πάμε για καφέ. Δεν του έδωσα και έφυγα. Πολύ πιθανό να σε ψαρώσουν με γκομενάκι.

Γενικά μην το ψάχνεις πολύ και γεμίζεις προδιάθεση για όλα. Πάνε με όρεξη και χαμόγελο και κάνε ότι θες. Όλα μέσ'το πρόγραμμα είναι.

Καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή! 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω θέμα να κάνω παρέες, το θέμα είναι να ξεχωρίσω τα λαμόγια, που παίρνει λίγο χρόνο. Πρωτοετής και εγώ, όλα καλά θα πάνε πιστεύω...

Δημοσ.

To ίδιο έπαθα κι εγώ! Γενικά, η παρέα της πρώτης - δεύτερης μέρας κόλλησε για όλη τη διάρκεια σπουδών! Πήγα και σε μέρος που δεν πέρασε κανείς άλλος φίλος μου και μου άρεσε πολύ όλο αυτό το τελείως καινούργιο, άσχετα αν το μέρος αντικειμενικά είναι ψιλοτραγικό...:)

Να σκέφτεσαι ότι είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σου μέχρι τώρα και πιθανόν γενικά η καλύτερη! Να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς, ακόμα και πράγματα που θα σου φαίνονται άσκοπα ή χαζά θα σου λείψουν αργότερα...

• Like 1
Δημοσ.

17 μισό , η πρώτη μου μέρα στο UCL συνοδεύτηκε εν μέρη από γνωριμία με 2 Έλληνες οι οποίοι με βοήθησαν να διαμορφώσω την μελλοντική σχέση μου με ελλαδιστανούς φοιτητές.Ο ένας μου έλεγε για το πως ανήκει στον πατέρα του η μισή Καλαμάτα (με βασανιστικές λεπτομέρειες),η άλλη μια τόφαλος Σαλονικιά παραπονιόταν για το πόσο λέτσικα ντύνονταν οι Αγγλίδες κ για το πόσο ανώτερες στυλιστικά είναι οι Ελληνίδες φοιτήτριες του Λονδίνου.Κάθησα μαζί τους 20 λεπτά γιατί αναγκαστικά έπρεπε να περιμένουμε στον ίδιο χώρο μέχρι να μας δει ο course leader.Στα 3 χρόνια που μεσολάβησαν πρέπει να τους είχα πει ''γεια'' το πολύ 2-3 φορές κάθε έτος.Συνήθως έκανα πως δεν τους έβλεπα,αυτούς κ σχεδόν όλους τους Ελλαδιστανούς.

Στον αντίποδα λίγα λεπτά πριν τελειώσει το πρώτο lecture γνώρισα τον Ιρλανδό τυπά που έμελλε να γίνει ο πιο στενός μου φίλος με τον οποίο μοιραστήκαμε επικές φοιτητικές στιγμές κ ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει στη ζωή μου (είναι κ σχεδόν γείτονας). 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...