Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πράμα θα σου πω. Τότε ΔΕΝ είχαμε ηλεκτρονικές εγγραφές. Οπότε πεφταν πάνω μας σαν τα κοράκια όλα τα κομματοσκυλα

• Like 13
Δημοσ.

Κλασικό...όλοι με έχουν προειδοποιήσει γιατί ακόμα και με ηλεκτρονικές εγγραφές θα χρειαστεί να πάω στο πανεπιστήμιο πριν τα μαθήματα και.. καραδοκούν :P αλλά οκ άκακοι είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη μέρα μαθημάτων αντιθέτως ήμουν ενθουσιασμένη, χαρούμενη που θα γνώριζα άτομα που ίσως να ταιριάζαμε, γεμάτη περιέργεια για τα μαθήματα και τον τρόπο διδασκαλίας των καθηγητών.
Καλή αρχή να έχεις :)

Επεξ/σία από Snoob
  • Like 2
Δημοσ.

Πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο, μιλκο και πίτσα και να περιγράφει ένας συμφοιτητής μου στα σκαλάκια για τον κολικό εντέρου που τον έπιασε με το που έφτασε στο νησί... Ατελείωτο γέλιο και μετά το πρώτο μάθημα, ο λόχος ολόκληρο το έτος για καφέ στην ίδια καφετέρια να απαιτούμε να κατσουμε όλοι μαζί... 50 άτομα ξερωγω.

Το πιο γελοίο ηταν πως όλοι έλεγαν πως είχαν μπει σε μια από τις πρώτες τους επιλογές, τους κοιταγα με το βλέμμα «ποσό μαλακές είστε για να έχετε πρώτη επιλογή Μυτιλήνη»... Εμένα ήταν τελευταία μου κι είχα μπει εκτός ή έβδομος στους 110, αυτό δεν τους το πα.

Για όσους δεν έχουν πάει Λέσβο, το νιιιι και το λιιιι πάει σύννεφο... Μωρελιαμ'

• Like 3
Δημοσ.

Ένα πράμα θα σου πω. Τότε ΔΕΝ είχαμε ηλεκτρονικές εγγραφές. Οπότε πεφταν πάνω μας σαν τα κοράκια όλα τα κομματοσκυλα

Ποσοοο αληθειαααα. Εγώ πήγα σήμερα για να κόψω αναβολή για στρατό (βεβαίωση σπουδών) και με σταματαγαν για 1ετή. Τόσο πολύ μικροδειχνω μαμωωωω :D

Η γραμματεία είναι ανάμεσα σε Ομονοια-Πανεπιστημιο ε παντού σε όλο το δρόμο στελέχη για να ψαρεψουν ήμαρτον!!

• Like 1
Δημοσ.

Περασα σε σχολη που δεν ηθελα, αε μερος που δεν ηθελα αλλα ειμαι παρα πολυ χαρουμενη γιατι θα κανω ενα τατουαζ που το θελω απο τα 14 μου... δυο γαντια του μποξ .

Αυτα ηταν τα λογια μιας κοπελας που ρωτησε την φιλη της αν περασε μονο για αυτοεπιβεβαιωση.

Απλα συνεχισα να πινω το φραπε μου.

Γενικα, μην μασας, να σαι χαλαρος, θα ζοριστεις λιγο στην αρχη αλλα αν εισαι κοινωνικος θα κανεις παρεες θα πας για κανενα καφε, σε κανενα παρτυ που θα αρχισουν τωρα που ηρθε νεο αιμα

• Like 1
Δημοσ.

η νενυα λεει ψεματα για την ηλικια της! :D

δεν πηγα πανεπιστημιο, δεν ξερω! :D

• Like 1
Δημοσ.

Πώς ήταν; Άγχος είχατε; (για παρέες κλπ)

Για πείτε την εμπειρία σας να ξέρω τι με περιμένει :P

Α επίσης έχεις ήδη ξεκινήσει σωστά..ξενυχτας ;)

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα να κάνω διαγραφή στο ΤΕΙ Αθήνας και έχουν κατάληψη όλη την εβδομάδα. Έτσι και γίνει τίποτα και χάσω την εγγραφή στην καινούρια σχολή θα πάω και θα τους ρίχνω μολότοφ απ'έξω.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δεν με ενόχλησαν ποτέ από παρατάξεις...οι πλασιέ ήταν για πολύ ξύλο όμως.

Σαν την Νενυα κι εγω είχα περιέργεια πως θα είναι τα μαθήματα, αλλά απογοητεύτηκα και έφτασα επί πτυχίω για να ξαναπατήσω. Μετά τα πέρναγα με το κιλό για να τελειώνω, ευτυχώς μέσα σε δύο χρόνια τελείωσα και ξεμπέρδεψα. Τώρα μου λείπουν μερικά, κάθομαι και τα διαβάζω από ενδιαφέρον και όχι αναγκαστικά.

Δημοσ.

Πρώτη μέρα που πήγα, στις εγγραφές, πάτησα σκατά.

Πρώτη μέρα που πήγα για μάθημα, στο ίδιο σημείο πάτησα πάλι σκατά.

Λεφτά δε πήρα, τύχη δε μου έφεραν.

Αν σου τη πέσουν, αν δε δώσεις σημασία, δε θα σε ενοχλήσουν. Απλά φύγε. /Αυτό έκανα εγώ και δεν είχα θέμα/

Για τις παρέες, μην αγχώνεσαι μωρέ, σίγα. Στην αρχή όλοι έτσι είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Δε πήγα ποτε ουτε σε ΤΕΙ ουτε σε πανεπιστήμιο και ουτε πρόκειται να πάω.

Είμαι αντικοινωνικός.

Με χίλια ζόρια τελείωσα το σχολείο,δε έχω σκοπό να ξαναμπώ ποτέ σε τέτοιο περιβάλλον.

Δημοσ.

Δε πήγα ποτε ουτε σε ΤΕΙ ουτε σε πανεπιστήμιο και ουτε πρόκειται να πάω.

Είμαι αντικοινωνικός.

Με χίλια ζόρια τελείωσα το σχολείο,δε έχω σκοπό να ξαναμπώ ποτέ σε τέτοιο περιβάλλον.

Τότε γιατί απαντάς εδώ; το θέμα είναι για όσους πήγαν πανεπιστήμιο.

Εγώ πάλι την πρώτη μέρα που είχα πατήσει στο ΤΕΙ, γνώρισα και τον κολλητό μου με τον οποίο είμασταν κολλητοί μέχρι και μετά από 4 χρόνια που τελειώσαμε την σχολή.

Επίσης δεν υπάρχουν ΤΕΙ και πανεπιστήμια, το ΤΕΙ είναι πανεπιστήμιο. Υπάρχουν (Α)ΤΕΙ, ΑΕΙ και Πολυτεχνεία.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...