atropa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 χαίρεται. είμαι ανάμεσα σε μερικές tv στις 40 με 42+ ίντσες. χρήματα μέχρι 400ε είναι οτι πρέπει λιγότερο καλλίτερα αλλά άμα είναι να πάρω κάτι με πραγματικά τραγική διαφορά σε ποιότητα στα 450ε θα το σκεφτώ σοβαρά. θέαση περίπου στα 1,5 με 2 μέτρα. δε θα με χάλαγε να είναι smart αλλά δε θα θυσιάσω την εικόνα όμως μιας και δίνω λίγα για να ζητάω πολλά. κύριος λόγος χρήσης θα είναι youtube, gaming (pc/console), movies και λίγο νορμάλ τηλεόραση. ποιες έχω δει ως τώρα και καποιες της είδα και από κοντά.. LG 42LF5610 την έχω δει από κοντά σε direct σύγκριση δίπλα δίπλα με την Turbo-X TXV-4220SMT δυστυχώς δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε η LG μιας και η τουρμποεξ είχε καλλίτερο μαύρο όχι τόσο καλό sharpness όμως, δεν έβλεπα στα υπόλοιπα κάποιο λόγο να δικαιολογεί τα χρήματα της μιας και είναι πολύ λιγότερο εξοπλισμένη από την τουρμπο. πάντως δε την είδα σε σήμα digea την lg αλλά είδα την τουρμπο και ήταν τραγική σε αυτό το θέμα. Η LG έχει πάντως μακράν πιο ωραίο design παίζει ένα ρόλο αλλά οχι καθοριστικό. F&U FL48334P αυτή είναι απλά μεγάλη, την είδα από κοντά οκ φάνηκε για το μέγεθος αλλα ντακς.. δε ξέρω αν αξίζει. Philips 40PFT4100 ιδέα δεν έχω. Sharp 40CFE5100E ιδέα δεν έχω. Samsung UE40J5100 απο κοντά είναι τίγκα στον κορεσμό χρωμάτων και φωτεινότητας αλλά ρυθμίζετε αυτό λογικά. αυτά.. είμαι μπερδεμένος.. δεν έχω τρελές απαιτήσεις μιας και εδώ και 3 χρόνια είμαι με μια lg 24" ips monitor/tv.
atropa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 άκυρες οι f&u/turbox και philips. ( f&u kai turbox πρέπει να είναι από τον ίδιο κατασκευαστή γιατί όλα τα μενού και λειτουργίες είναι ακριβός ολόιδιες ) είναι τραγικές σε digea. καμιά πρόταση?
atropa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 τελικά πείρα τούτη.. http://www.skroutz.gr/s/6656873/Panasonic-TX-40CS520.html δεν έχω παράπονο απ όλα κάνει και δείχνει πολύ καλά με το pc πάνω και υπέρ πλήρης από ρυθμίσεις. 1
Ntoubroutza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Για πες μας εντυπώσεις.... {p.S}Με αυτά τα χρήματα έβρισκες και 500hz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα