Millennium Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανως....Η U2515H ειναι 1440p οθονη.Σε ultra με AA η 980Ti μετα βιας πιάνει 60 fps....Και αφου χρειαζομαι cuda τελικα δεν μπορω να δωσω κ 800 euro να παρω g-sync...Και αφου την βρηκα 200ε θεωρω οτι ειναι καλη επιλογη..Το budget επεσε στα 2000 Θα δωσω update οταν ερθει η gpu την επομενη βδομαδα και αρχισω να παραγγελνω και τα αλλα σιγα σιγα Aπλά ξεφεύγω με το budget αν επερνα 980 ti και 27αρα.Εξ αλλου υπαρχει και ενα θεμα με το χωρο του γραφειου καθως και της αποστασης που ειναι πολυ μικρη απο την οθονη..Επισης εχω παιξει σε U2515H και με ικανοποιησε.Πιστευω οτι μπορει να ειναι λιγο overkill αλλα δεν υπαρχει μια μεση λυση που με ικανοποιει.Γιατι ο γνωστος μου με 390χ δεν φτανει 60αρια πχ σε Witcher. Πολλές φορές δεν χρειάζεσαι καν ΑΑ σε 1440p.Η 980 ti σε διάφορους τίτλους (και καινούριους) βγάζει 100+ fps avg αλλά και να μην τα έβγαζε δεν υπάρχει καμμία σύγκριση στο τι παίρνεις με μια "gaming" οθόνη και με μια άλλη.Καμμία απολύτως.Η οθόνη άλλωστε πρέπει να είναι και 1-2 βήματα μπροστά από το hardware κάποιου και το απόλυτο να μη παίρνει από αυτό άμμεσα. Από τη μια λες δε θες hardcore gaming και πολλά fps από την άλλη με αυτή την απάντηση και την επιλογή κάποιων κομματιών άλλα δείχνεις.Και 50εκ να είναι η απόσταση πρόβλημα δεν έχει κανείς με 27'' 1440p.Η U2515H μπορεί να σε ικανοποίησε μέχρι να δεις κάτι άλλο,όπως και μπορεί να συμβεί αν τύχει και δεις παρόμοιο σύστημα με το δικό σου με καλύτερη οθόνη.Δε λέω να μη τη πάρεις αλλά να ξέρεις τι παίρνεις και κατά πόσο δείχνουν να έχουν λογική οι επιλογές σου στο σύνολο.Δε μίλησα για g-sync,για σωστή κατανομή χρημάτων μίλησα και για το οτι η 25'' είναι περιοριστική για το σύστημα και θα την έδινα για άλλη. Αλήθεια τα κουτιά των 120€+ πότε προτείνονται; 1
raxanas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά λογω υψηλου υψους της cryorig σκεφτηκα να πάω η σε υδροψυξη η στην noctua dh14 Για υδροψυξη ειδα αυτο κ μου αρεσε http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200027505 Αξίζει να αγοράσω?Ειναι αξιόπιστη η να παρω την Noctua και να εχω το κεφαλι μου ησυχο?Ταβανι τα 90ε Το overclock θα ειναι γυρω στα 4,6....
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως σε τοσο μεγαλο budget δε θα εβαζα 4πυρηνο εγω. Εστω και αν πρεπει να δωσεις λιγα παραπανω, το ξαναλεω βαλε 5820κ ειναι καλυτερος και θα αξιοποιηθει μελλοντικα ακομα περισσοτερο. Κατοχος ειμαι και εγω, αν θες με ακους, αλλιως παρε οτι θελεις.
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως σε τοσο μεγαλο budget δε θα εβαζα 4πυρηνο εγω. Εστω και αν πρεπει να δωσεις λιγα παραπανω, το ξαναλεω βαλε 5820κ ειναι καλυτερος και θα αξιοποιηθει μελλοντικα ακομα περισσοτερο. Κατοχος ειμαι και εγω, αν θες με ακους, αλλιως παρε οτι θελεις. 4πυρηνοι ομως που πατανε κατω τον 5820(σε παιχνιδια παντα). Ασε που οταν φτασει ο καιρος που οι συγκεκριμενοι 4πυρηνοι(i7)τα βρουν σκουρα,τοτε θα τα βρει σκουρα και ο 5820k αρα αυτο που γραφιεις για μελλοντικα δεν νομιζω οτι πολυ ισχυει. Τα ειδαμε αλλωστε και με τους πιο παλιους 6πυρηνους τυπου 3930κ και μετα οσοι κανανε τοτε το λαθος και τους αγορασανε σαν futureproof αγορες για gaming. Οχι οτι μεχρι σημερα δεν κρατανε καλα,αλλα εξησου καλα κραταει πχ και ο i5 2500k με το 1/3 των χρηματων που κοστιζε τοτε.
raxanas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 @Fulglore Το CM nepton 140 xl θα την παλέψει για 4,6ghz? Η να πάρω καλύτερα μια noctua dh14?Δεν μπορω να πάρω την cryorig γιατι δεν χωρανε fans στο top λογω μεγεθους
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 4πυρηνοι ομως που πατανε κατω τον 5820(σε παιχνιδια παντα). Ασε που οταν φτασει ο καιρος που οι συγκεκριμενοι 4πυρηνοι(i7)τα βρουν σκουρα,τοτε θα τα βρει σκουρα και ο 5820k αρα αυτο που γραφιεις για μελλοντικα δεν νομιζω οτι πολυ ισχυει. Τα ειδαμε αλλωστε και με τους πιο παλιους 6πυρηνους τυπου 3930κ και μετα οσοι κανανε τοτε το λαθος και τους αγορασανε σαν futureproof αγορες για gaming. Οχι οτι μεχρι σημερα δεν κρατανε καλα,αλλα εξησου καλα κραταει πχ και ο i5 2500k με το 1/3 των χρηματων που κοστιζε τοτε. \o 5820k κοστιζει περιπου το ιδιο με τον ι7, χανει λιγο σε single core αλλα εχει 2πυρηνες παραπανω, ειναι συνολικα δυνατοτερος οπως και να εχει. Διαφορα καθαρα στα παιχνιδια μπορει να μη δει, ας κανει και streaming ομως η καποια αλλη εργασια εκει θα αξιοποιηθει, και μιλαμε για επεξεργαστες ιδιας τιμη με μικρη διαφορα στις μητρικες, ας δωσει και 100 παραπανω, απο τα 2χιλ τα 100 θα τον πειραξουν.. Εγω ειμαι αυτης της γνωμης οποιος θελει διαφωνει, δεν υπαρχει προβλημα. Παντως ο 5820κ ειναι σε αλλο τιερ, καμια σχεση σαν συνολικη αποδοση. Δεν ξερουμε τι κρυβει το μελλον, υπαρχουν λιγα πολυνηματικα παιχνιδια τωρα, βλεπω οτι σιγα σιγα βγαινουν και αλλα, βαλε και κανα στριμινγκ η τιποτα αλλο βαρυ και θα δεις για ποτε θα γονατισει ο 4 πυρηνος. Εχω κανει δοκιμη 4770κ φιλου και τον δικο μου 5820κ σε video rendering και στριμινγκ ΜΜΟς, δεν ειναι το ιδιο πραγμα οσο και αν θελουν καποιοι να τους βγαζουν ισαξιους, καμια σχεση δεν εχουν μολις βαραινει το πραγμα. Πεταμα χρηματων ο 6700κ οταν μπορει να μπει ο 5820κ, αυτα απο εμενα. Το ξαναλεω, ειμαι κατοχος και δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, αν υπαρχουν αλλοι κατοχοι 5820κ ας μιλησουν.
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι οσον αφορα και αλλες εργασιες σιγουρα ο 5820 κερδιζει παραπανω. Για το streaming βεβαια διαφωνω καθετως οχι γιατι κανω εγω προσωπικα αλλα επειδη βλεπω και τα ατομα στο twitch που κανουν streaming. Αρκετοι δεν εχουν καν i7 και οι περισσοτεροι στο twitch με 4πυρηνους 7 ειναι και δεν εχω δει να εχει καποιος τους τετοιο προβλημα(αλιμονο αλλωστε αν ηταν τοσο ακριβο το να κανεις streaming το twitch δεν θα ειχε ουτε καν το 1/5 των ατομων που εχει τωρα). Οσο για τα πολυνηματικα παιχνιδια που αναφερεις ποια υπαρχουν δηλαδη που δεν μπορει να τα σηκωσει ο 4790κ πχ??? Γιατι βλεπω πχ και παιχνιδια Open world που εχουν και προτεινομενες απαιτησεις πχ σε i7 και παλι τρεχουν πολυ καλα σε πιο αδυναμους επεξεργαστες. Γιαυτο και γενικα εχουμε πει και λεμε οτι οι I7 ειναι πεταμενα λεφτα γιατι και κοστιζουν αρκετα ακριβοτερα απο τους αντιστοιχους i5 αλλα και δεν βλεπεις σοβαρες διαφορες στα παιχνιδια που να αιτιολογουν την διαφορα στην τιμη. 1000φορες να αγορασεις ενα i5 4460,4590 κλπ και μια H97 μητρικη και αργοτερα στο μελλον να πας στο αντιστοιχο τοτε Mainstream 6Πυρηνο παρα να τον ακριβοπληρωσεις απο τωρα για να τον αξιοποιησεις αργοτερα(βλεπε 3930κ σε σχεση με 5820κ και 5930κ 3χρονια μετα). Και βεβαια ας μην ξεχναμε και τα πανεμορφα console ports που παιζουμε τον τελευταιο καιρο(για τις γνωστες γραφες τυπου Batman Arkham Knight,Watch Dogs και AC Unity καλυτερα να μην πω κατι αλλο γιατι εχει αναλυθει απειρες φορες).
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνω απολυτα μαζι σου, καλυτερα ι5 για παιχνιδια. Ο 4770κ μια χαρα κανει στριμ, αλλα αν εισαι power user και θελεις να τρεξεις και αλλα πραγματα θα γονατισει καποια στιγμη. Ας αφησουμε για μια στιγμη τις λεπτομερειες. Το πιο σημαντικο. Ο φιλος δινει 400 ευρω για 6700κ, με 420 παιρνει 5820κ, ποιος ο λογος να μην το παρει? Ειναι καλυτερος ο 5820κ, τα παιχνιδια θα τρεχουν το ιδιο και στους 2 αυτη τη στιγμη, στα υπολοιπα ο 5820κ ειναι καλυτερος αν θελει να τον ζορισει, και στο long run o 5820k ειναι επισης η καλυτερη αγορα μιας και ειναι στην ιδια τιμη περιπου, οποτε για ποιο πραγμα μιλαμε. για 70 ευρω διαφορα σε μπατζετ των 2000 ευρω? Αυτο δεν καταλαβα.
raxanas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή αποφάσισα να πάρω 16gb ram και το Enthoo Luxe καθως και την Nepton 240m βγαίνω ηδη 120 ευρω πάνω απο το budget.Το να δωσω +120 ευρώ ακομη για επιδόσεις που δεν θα δω γιατι λογω του 140w tdp θα χρειαστώ υδροψυξη επιπεδου h110 gt για να τον παω στα 4,5 τον 5820κ μιας και δεν κλοκαρει τοσο καλα.Οποτε θα μείνω στον i7 6700k.Για την δουλειά που κάνω και ο 6600k αρκετος θα ηταν.... Εχωντας πατησει ηδη οταν ειχα αγορασει x58 πλατφορμα και το ειχα χρυσοπληρώσει θα προτιμήσω την mainstream πλατφορμα..Ευχαριστώ για τις προτασεις
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή αποφάσισα να πάρω 16gb ram και το Enthoo Luxe καθως και την Nepton 240m βγαίνω ηδη 120 ευρω πάνω απο το budget.Το να δωσω +120 ευρώ ακομη για επιδόσεις που δεν θα δω γιατι λογω του 140w tdp θα χρειαστώ υδροψυξη επιπεδου h110 gt για να τον παω στα 4,5 τον 5820κ μιας και δεν κλοκαρει τοσο καλα.Οποτε θα μείνω στον i7 6700k.Για την δουλειά που κάνω και ο 6600k αρκετος θα ηταν.... Εχωντας πατησει ηδη οταν ειχα αγορασει x58 πλατφορμα και το ειχα χρυσοπληρώσει θα προτιμήσω την mainstream πλατφορμα..Ευχαριστώ για τις προτασεις 1366 πατημα? Και εγω το ειχα, το ξερεις οτι με 50 ευρω μπορεις να βαλεις 6πυρηνο ΧΕΟΝ που εχει καλυτερες επιδοσεις απο 4790κ σε multithreaded εργασιες, στην mainstream πλατφορμα 1156 δεν μπορεις ομως? Επισης ΤΟΤΕ η ακριβη πλατφορμα και η φθηνοτερη εδιναν 4 πυρηνες. Τωρα μιλαμε για 4 εναντιον 6 ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. Τα 16γιγα τα βαζεις και μετα, επεξεργαστη δεν αλλαζεις μετα ομως. Ενδεικτικα ομως 420 ο 5820κ 220 -240 η μητρικη η μητρικη που διαλεξεις η Ζ170 κανει 190, και 405 ο επεξεργαστης. Μιλαμε δηλαδη για διαφορα 15 + 30/50 ευρω. Συνολο 45-65 ευρω διαφορα. Εγω σου προτεινα τι ειναι λογικο να κανεις με βαση αυτα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο μαρκετ. Η τιμη ειναι ιδια, εσυ διαλεγεις να παρεις κατωτερης ποιοτητας υλικο. Η αποφαση δικια σου, και σεβαστη.
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή αποφάσισα να πάρω 16gb ram και το Enthoo Luxe καθως και την Nepton 240m βγαίνω ηδη 120 ευρω πάνω απο το budget.Το να δωσω +120 ευρώ ακομη για επιδόσεις που δεν θα δω γιατι λογω του 140w tdp θα χρειαστώ υδροψυξη επιπεδου h110 gt για να τον παω στα 4,5 τον 5820κ μιας και δεν κλοκαρει τοσο καλα.Οποτε θα μείνω στον i7 6700k.Για την δουλειά που κάνω και ο 6600k αρκετος θα ηταν.... Εχωντας πατησει ηδη οταν ειχα αγορασει x58 πλατφορμα και το ειχα χρυσοπληρώσει θα προτιμήσω την mainstream πλατφορμα..Ευχαριστώ για τις προτασεις Ναι το θεμα ομως ειναι οτι ετσι πετας τσαμπα χρηματα σε κουτι και υδροψυξη που δεν κερδιζεις κατι στα παιχνιδια. Επισης αυτο που γραφεις για το Overclock δεν ισχυει παντως σιγα μην θες τοσο ακριβες υδροψυξεις για τον 5820κ...... Και για να μην το κουραζουμε πολυ το πραγμα. Στο σημειο που βρισκομαστε αυτη την στιγμη οι προτασεις εχουν γινει,ας τα βαλει κατω και ας παρει αυτο που θελει. 1366 πατημα? Και εγω το ειχα, το ξερεις οτι με 50 ευρω μπορεις να βαλεις 6πυρηνο ΧΕΟΝ που εχει καλυτερες επιδοσεις απο 4790κ σε multithreaded εργασιες, στην mainstream πλατφορμα 1156 δεν μπορεις ομως? Επισης ΤΟΤΕ η ακριβη πλατφορμα και η φθηνοτερη εδιναν 4 πυρηνες. Τωρα μιλαμε για 4 εναντιον 6 ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ. Τα 16γιγα τα βαζεις και μετα, επεξεργαστη δεν αλλαζεις μετα ομως. Ενδεικτικα ομως 420 ο 5820κ 220 -240 η μητρικη η μητρικη που διαλεξεις η Ζ170 κανει 190, και 405 ο επεξεργαστης. Μιλαμε δηλαδη για διαφορα 15 + 30/50 ευρω. Συνολο 45-65 ευρω διαφορα. Εγω σου προτεινα τι ειναι λογικο να κανεις με βαση αυτα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο μαρκετ. Η τιμη ειναι ιδια, εσυ διαλεγεις να παρεις κατωτερης ποιοτητας υλικο. Η αποφαση δικια σου, και σεβαστη. Θα μπορουσε και σε 5930κ να παει με τοσα χρηματα που θα δωσει πχ σε κουτι/υδροψυξη/μητρικη,με την λογικη οτι μιλαμε για gaming pc .
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σε εντελως φιλολογικο επιπεδο το ποστ και αν θελετε μην το λαμβανετε υπ'οψιν.. Ακομη και αν το μονο που κανετε ειναι να παιζετε μην ξεχνατε τις αναλυσεις που χρησιμοποιειτε.. Σε gpu limited αναλυσεις που ειναι και αυτες που εχουν νοημα οταν φτιαχνεις ενα ακριβο PC δεν υπαρχει καμια διαφορα στις cpu.. Συμφωνω και εγω οτι μια καλη οθονη ειναι must επισης οταν φτιαχνεις ενα πολυ καλο PC. Oταν στηνεις ενα high end συστημα (συγνωμη αλλα δεν μπορω να φανταστω καποιον να δινει τοσα λεφτα και να παιζει σε 1080p) και περνεις μια cpu τοσο ακριβη (κοντα στα 400) κοιτας την καλυτερη all around λυση. Δηλαδη μια συγχρονη και ποιο future proof λυση με το DX12 μαλιστα να εχει φτασει και ισως καποια παιχνιδια στο προσεχες μελλον να κανουν καλυτερη χρηση της cpu. Τα ιδια ελεγαν και για τους i7 και την χρησιμοτητα τους πριν καποια χρονια μεχρι που βγηκαν καποια παιχνιδια που εκαναν διαφορα και μιλαω για παιχνιδια που απαιτουσαν μεγαλη επεξεργαστικη ισχυ. Βεβαια ακομη και σημερα αν περνεις i7 για παιχνιδι μονο, εχει λογικη αν τα σκας χοντρα αλλιως ειναι ασκοπα χρηματα. Με τους ρυθμους λοιπον που εξελισσονται οι cpu πλεον, δεν βλεπω τον λογο αν καποιος στηνει ενα high end PC σημερα να μην παει σε x99. Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι υπαρχουν σαφως μεγαλυτερες απαιτησεις σε ρευμα. Ο 5930k για εμενα δεν δικαιολογει το υψηλο κοστος του για τα lanes και μονο.. Eιδικα με τις λυσεις που ετοιμαζει η nvidia πλεον για την διαμεταγωγη δεδομενων και τα κερδη απο x8 σε x16 σημερα.. Η περνεις 5820k ή τα σκας και περνεις κατευθειαν το τουμπανο τον 8πυρηνο.. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ειναι επεξεργασταρα ο 6600/6700k ετσι, μην τρελλαθουμε κιολας. Απλα αν τα βαλεις κατω και τα σκεφτεις πιο σφαιρικα τα πραγματα, ολα δειχνουν x99 αυτη την στιγμη.. Ολα αυτα φιλικα και ο καθενας εχει σαφως τις προτιμησεις του, δεν μπορουμε ολοι να σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο. *υ.γ. Κατι διαβασα που το βλεπω κατα καιρους του τυπου "μετα βιας πιανει 60fps με ΑΑ" απο τον OP. Οπως βλεπω και κατι αλλα ποστ δεν αξιζει η Fury X ή η Titan X ή η 980ti γιατι σε 4k λογου χαρη δεν πιανουν 60fps. Προσπαθειστε λιγακι να συνειδητοποιειτε τι απαιτησεις και επεξεργαστικη ισχυ χρειαζονται μερικες φορες για να γινουν αυτα που θελετε. Δεν σημαινει οτι οσο περισσοτερα λεφτα δινω αναλογικα θα περνω και διπλασιες,τριπλασιες επιδοσεις και ουτω καθεξης.. Ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα ειναι.. Δεν εχει αλλαξει κατι επ'αυτου.
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Σε εντελως φιλολογικο επιπεδο το ποστ και αν θελετε μην το λαμβανετε υπ'οψιν.. Ακομη και αν το μονο που κανετε ειναι να παιζετε μην ξεχνατε τις αναλυσεις που χρησιμοποιειτε.. Σε gpu limited αναλυσεις που ειναι και αυτες που εχουν νοημα οταν φτιαχνεις ενα ακριβο PC δεν υπαρχει καμια διαφορα στις cpu.. Συμφωνω και εγω οτι μια καλη οθονη ειναι must επισης οταν φτιαχνεις ενα πολυ καλο PC. Oταν στηνεις ενα high end συστημα (συγνωμη αλλα δεν μπορω να φανταστω καποιον να δινει τοσα λεφτα και να παιζει σε 1080p) και περνεις μια cpu τοσο ακριβη (κοντα στα 400) κοιτας την καλυτερη all around λυση. Δηλαδη μια συγχρονη και ποιο future proof λυση με το DX12 μαλιστα να εχει φτασει και ισως καποια παιχνιδια στο προσεχες μελλον να κανουν καλυτερη χρηση της cpu. Τα ιδια ελεγαν και για τους i7 και την χρησιμοτητα τους πριν καποια χρονια μεχρι που βγηκαν καποια παιχνιδια που εκαναν διαφορα και μιλαω για παιχνιδια που απαιτουσαν μεγαλη επεξεργαστικη ισχυ. Βεβαια ακομη και σημερα αν περνεις i7 για παιχνιδι μονο, εχει λογικη αν τα σκας χοντρα αλλιως ειναι ασκοπα χρηματα. Με τους ρυθμους λοιπον που εξελισσονται οι cpu πλεον, δεν βλεπω τον λογο αν καποιος στηνει ενα high end PC σημερα να μην παει σε x99. Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι υπαρχουν σαφως μεγαλυτερες απαιτησεις σε ρευμα. Ο 5930k για εμενα δεν δικαιολογει το υψηλο κοστος του για τα lanes και μονο.. Eιδικα με τις λυσεις που ετοιμαζει η nvidia πλεον για την διαμεταγωγη δεδομενων και τα κερδη απο x8 σε x16 σημερα.. Η περνεις 5820k ή τα σκας και περνεις κατευθειαν το τουμπανο τον 8πυρηνο.. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ειναι επεξεργασταρα ο 6600/6700k ετσι, μην τρελλαθουμε κιολας. Απλα αν τα βαλεις κατω και τα σκεφτεις πιο σφαιρικα τα πραγματα, ολα δειχνουν x99 αυτη την στιγμη.. Ολα αυτα φιλικα και ο καθενας εχει σαφως τις προτιμησεις του, δεν μπορουμε ολοι να σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο. *υ.γ. Κατι διαβασα που το βλεπω κατα καιρους του τυπου "μετα βιας πιανει 60fps με ΑΑ" απο τον OP. Οπως βλεπω και κατι αλλα ποστ δεν αξιζει η Fury X ή η Titan X ή η 980ti γιατι σε 4k λογου χαρη δεν πιανουν 60fps. Προσπαθειστε λιγακι να συνειδητοποιειτε τι απαιτησεις και επεξεργαστικη ισχυ χρειαζονται μερικες φορες για να γινουν αυτα που θελετε. Δεν σημαινει οτι οσο περισσοτερα λεφτα δινω αναλογικα θα περνω και διπλασιες,τριπλασιες επιδοσεις και ουτω καθεξης.. Ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα ειναι.. Δεν εχει αλλαξει κατι επ'αυτου. Συγνωμη αλλα τον 8πυρηνο Intel να σκασεις 1100ευρω να τον κανεις τι ακριβως??? 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Συγνωμη αλλα τον 8πυρηνο Intel να σκασεις 1100ευρω να τον κανεις τι ακριβως??? Τιποτα παραπανω απλα λεω οτι αν τα σκασεις επειδη σου περισσευουν και δεν εισαι επαγγελματιας απο το να δωσεις 600+ για τον 5930k για εμενα νοημα θα ειχε μονο να κανεις το κομματι σου με τον 8πυρηνο. Προσωπικα εχω δωσει περιουσιες ολοκληρες για gpu αλλα για cpu πανω απο 450 δεν εδωσα ποτε..
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τιποτα παραπανω απλα λεω οτι αν τα σκασεις επειδη σου περισσευουν και δεν εισαι επαγγελματιας απο το να δωσεις 600+ για τον 5930k για εμενα νοημα θα ειχε μονο να κανεις το κομματι σου με τον 8πυρηνο. Προσωπικα εχω δωσει περιουσιες ολοκληρες για gpu αλλα για cpu πανω απο 450 δεν εδωσα ποτε.. Το θεμα ομως ειναι για ποιο λογο να δωσει καποιος 600ευρω για 5930κ οταν τον καλυπτει ο φθηνοτερος 4790K ή i7 6600k?? Μη σου πω οτι και αυτοι οι επεξεργαστες υπερβολη ειναι γιατι ουτως ή αλλως αναθεμα ποσοι(στην Ελλαδα παντα)ασχολουνται σοβαρα με το overclocking και γενικα με το overclocking(αλλιως θα ξερανε τι να αγορασουν εξ αρχης)σε σχεση με την μαζα(αν σκεφτουμε ποια παιχνιδια παιζονται περισσοτερο/πωλιουνται περισσοτερο). Εγω καταλαβαινω την λογικη σου(οπως εν μερη ηταν και με Gtx 970 vs gtx 980 και gtx 980 σε σχεση με 980ti απο πλευρας επιδοσεων και τιμων,ή τα σκας μια και εξω για 980ti ή πας σε 970 ενα πραγμα). Επισης ασχετο αλλα σε ποιον να κανεις το κομματι σου με τον 8πυρηνο για παιχνιδια???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα