Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την 200άρα είναι γνωστό, αλλά βρίσκονται λύσεις. Αν είναι να ξοδευτείς για τόσους ανεμιστήρες πάνε σε μεγαλύτερο κουτί εξαρχής, π.χ. το Luxe. Αν θέλεις αθόρυβη λειτουργία και top κουτί πάντως θα σε συμβούλευα να δείς το Fractal Design R5 http://www.e-shop.gr/fractal-design-define-r5-white-window-p-PER.911848ή και το NZXT 440 http://www.e-shop.gr/case-nzxt-h440-midi-tower-white-p-PER.811414 (το οποίο τυχαίνει να έχω). Δεν θα χρειαστείς έξτρα ανεμιστήρες σε αυτά. Μη βιάζεσαι γενικώς. Καλύτερα είναι πρώτα να χρησιμοποιήσεις λίγο καιρό το κουτί και μετά να δείς ανάγκες για παραπάνω ανεμιστήρες. 

Δημοσ.

το μονο που θα αλλαζα ειναι το κουτι με το παραθυρο. κριμα τετοιο hardware να μην το εχεις να φαινεται. Στο λεει καποιος που χρονια ειχε κλειστα κουτια.

Δημοσ.

Για την 200άρα είναι γνωστό, αλλά βρίσκονται λύσεις. Αν είναι να ξοδευτείς για τόσους ανεμιστήρες πάνε σε μεγαλύτερο κουτί εξαρχής, π.χ. το Luxe. Αν θέλεις αθόρυβη λειτουργία και top κουτί πάντως θα σε συμβούλευα να δείς το Fractal Design R5 http://www.e-shop.gr/fractal-design-define-r5-white-window-p-PER.911848ή και το NZXT 440 http://www.e-shop.gr/case-nzxt-h440-midi-tower-white-p-PER.811414 (το οποίο τυχαίνει να έχω). Δεν θα χρειαστείς έξτρα ανεμιστήρες σε αυτά. Μη βιάζεσαι γενικώς. Καλύτερα είναι πρώτα να χρησιμοποιήσεις λίγο καιρό το κουτί και μετά να δείς ανάγκες για παραπάνω ανεμιστήρες. 

To σκεφτομαι για το luxe αλλα ειναι +35.....Εκει θα χρειαστω 4 fans αλλα θα ειναι πιο cool με το φωτακι....Μου αρεσει full tower δεν θελω να τα στριμωξω σε midi, αλλα μετα ξεφευγουν τιμολογιακα....

το μονο που θα αλλαζα ειναι το κουτι με το παραθυρο. κριμα τετοιο hardware να μην το εχεις να φαινεται. Στο λεει καποιος που χρονια ειχε κλειστα κουτια.

Το Pro Window είναι εχει παραθυρο!! :-D

Δημοσ.

To σκεφτομαι για το luxe αλλα ειναι +35.....Εκει θα χρειαστω 4 fans αλλα θα ειναι πιο cool με το φωτακι....Μου αρεσει full tower δεν θελω να τα στριμωξω σε midi, αλλα μετα ξεφευγουν τιμολογιακα....

Δεν νομίζω ότι η διαρρύθμιση που σκέφτηκες (1-2 μπροστά, 1 κάτω, 2 πάνω και 1 πίσω) θα σου προσφέρει πολλά από θέμα ψύξης, όχι τόσα ώστε να δικαιολογούνται έξοδα για 4+ανεμιστήρες. Επίσης, 4 επιπλέον ανεμιστήρες θα κάνουν και αρκετό θόρυβο, και αυτό είναι κάτι που γενικά πρέπει να το σκέφτεσαι. Καλύτερα επικεντρώσου στην καθαρή ροή από εμπρός προς τα πίσω, την οποία εξάλλου θα βοηθήσει και η αερόψυκτρα που πρόκειται να πάρεις (όπως λες). Καλύτερα εκεί να ρίξεις το βάρος, δηλαδή να πάρεις άλλον έναν ανεμιστήρα για την αερόψυκτρα. Το airflow και στο Enthoo Pro και στο Luxe είναι μια χαρά. Μην ασχολείσαι παραπάνω, εκτός αν θέλεις να κάνεις και εφέ με ledάκια κ.λπ. Αυτά ξεφεύγουν όμως από την χρηστικότητα, αλλά δικαιολογούνται μάλλον λόγω ηλικίας (φοιτητής είπαμε, έ;  :-D )

Δημοσ.

Ναι φοιτητης αν και 5ο ετος οποτε "εμπειρος".... Πάραυτα δεν μπορώ να αρνηθώ την "ελξη" στην "καγκουρια" του luxe!!! :-)

Το σκεπτικο μου ειναι σε κατι τετοιο http://cdn.overclock.net/6/63/350x700px-LL-63151840_airflow.jpeg

Σε πολλα forums θεωρείτε σωστη επιλογη για δυνατο airflow...Ετσι κ αλλιως εχει pwm αρα μπορει να βαλω λιγα rpm τον κατω....Σιγουρα θα χρειαστει επανω...Τωρα αν θα ειναι intake η exhaust δεν ξερω...

Δημοσ.

Άσε λίγο τί λένε στα διάφορα forum. Από μόνο του το κουτί αυτό έχει καλό airflow. Το να δώσεις χρήματα για 3-4 ανεμιστήρες παραπάνω και να κερδίσεις ας πούμε 1-2° μέσα στο κουτί δεν νομίζω ότι αξίζει. Και εν πάση περιπτώσει, είναι και κάτι που γίνεται αργότερα. Πάρε τώρα ένα καλό κουτί σαν βάση και βάζεις τα φουρφούρια στο μέλλον, αν και εφόσον το θεωρήσεις απαραίτητο. Και μη ξεχνάς. Πολλά φουρφούρια= περισσότερος θόρυβος. Εμείς που μεγαλώσαμε λίγο κάνουμε επιλογές για πιό silent συστήματα. Το νευρικό διαταράσσεται με τα χρόνια, βλέπεις...  :lol:

Δημοσ.

Επίσης προέκυψε η u2515h απο γνωστό σε τιμη 200 ευρώ οπότε θα κρατήσω καποια χρηματα στην άκρη.Το υπολοιπο συστημα θα αγοραστει οπως ειναι στο 1ο μηνυμα μου..

Δε κάνει για hardcore gaming η U2515H και θα κρατήσει πίσω το σύστημα σου.Είναι σε πολύ καλή τιμή βέβαια αλλά καλύτερα να την έδινες σε άλλον και να παίρνες πιο gaming oriented οθόνη.

Δημοσ.

Η πρωταρχική μου χρήση ειναι gaming...Εχω μεινει 4μιση χρονια με μια 6990m(underclocked 6870)...Απλά επειδή ασχολούμαι και με parallel computing και υπαρχει πιθανοτητα να παρω διπλωματικη cuda σκεφτηκα να παρω μια 980 ti  . Επίσης προέκυψε η u2515h απο γνωστό σε τιμη 200 ευρώ οπότε θα κρατήσω καποια χρηματα στην άκρη.Το υπολοιπο συστημα θα αγοραστει οπως ειναι στο 1ο μηνυμα μου..

Ντάξει δεν θα ειναι το ίδιο αλλα απο την 17αρα TN που εχω ως τωρα θα ειναι πολυ καλυτερα  :D

Οι Hardcore gamers αγαπητε Millennium δεν παιζουν εν ετη 2015 σε 17αρα TN αρα δεν νομιζω να πολυ ισχυει αυτο που γραφεις οπως λεει παραπανω ο ts :)

Δημοσ.

Αν δείτε όλο το τοπικ δεν ανεφερα πουθενά οτι παίζω hardcore :D .Ηταν λαπτοπακι κ ειχα κανει το λαθος λογω ελλειψης χωρου να το χρυσοπληρωσω ...Σταθερά 60αρια fps να πιανω και ειμαι ΟΚ. Κυριως RPG και με console emulation(pcsx2,dolphin) ασχολουμαι

Επισης μολις παρειγγειλα την GPU..Τα αλλα σιγα σιγα λογω CC :)

Δημοσ.

Οι Hardcore gamers αγαπητε Millennium δεν παιζουν εν ετη 2015 σε 17αρα TN αρα δεν νομιζω να πολυ ισχυει αυτο που γραφεις οπως λεει παραπανω ο ts :)

Δεν έχει τόση σημασία τι έκανε πιο πριν αλλά τι θέλει να κάνει και τι πάει να φτιάξει με τα λεφτά που δίνει τώρα.

Αν δείτε όλο το τοπικ δεν ανεφερα πουθενά οτι παίζω hardcore :D .Ηταν λαπτοπακι κ ειχα κανει το λαθος λογω ελλειψης χωρου να το χρυσοπληρωσω ...Σταθερά 60αρια fps να πιανω και ειμαι ΟΚ. Κυριως RPG και με console emulation(pcsx2,dolphin) ασχολουμαι

Επισης μολις παρειγγειλα την GPU..Τα αλλα σιγα σιγα λογω CC :)

Τότε γιατί μιλάς για gaming και φτιάχνεις κάτι με τέτοιο μεγάλο budget και με τέτοιες κάρτες; Κάπου κάνεις λάθος και δίνεις άδικα λεφτά μου φαίνεται.Λάθος κατανομή έχεις κάνει σε κάποια parts.Ακόμα και hardcore gaming να μη κάνεις ειδικά αν πας σε μεγάλο budget η καλύτερη οθόνη μετράει.Και για αυτό που θες η 25αρα είναι περιοριστική για το σύστημα ακόμα και σε σχέση με άλλες επιλογές όπως 27'' 60Ηz.Τη παίρνεις σε καλή τιμή βέβαια αλλά και πάλι πέφτεις στην αντίφαση του overkill σε κάποια parts.

• Like 2
Δημοσ.

το θεμα εχει τιτλο αγορα high end pc...το budget ειναι 2200...και ακομα μιλαμε για τι?για το αν πρπ να βαλει καλη οθονη η οχι?και το ποσο απαιτητικα παιχνιδια παιζει?αν δεν θελει ν παιζει τετοια παιχνιδια η δεν εχει απαιτησεις ας παρει εναν "χαλαρο" πυργο με κανα 800-1000 να δωσει και 300 ευρο για οθονη και τελος!τι μπλεκουμε?τοσα ιδια θεματα υπαρχουν εδω περα!

Απλα στην αρχη νομιζαμε οτι μιλαμε για pc τουμπανο με απαιτησεις τουμπανες!και πρπ ν εχει κ αναλογη οθονη προφανως

αλλιως μην παρεις fury..παρε 390 παρε 970 κατι αλλο τεσπα...

Δημοσ.

Προφανως....Η U2515H ειναι 1440p οθονη.Σε ultra με AA η 980Ti μετα βιας πιάνει 60 fps....Και αφου χρειαζομαι cuda τελικα δεν μπορω να δωσω κ 800 euro να παρω g-sync...Και αφου την βρηκα 200ε θεωρω οτι ειναι καλη επιλογη..Το budget επεσε στα 2000
Θα δωσω update οταν ερθει η gpu την επομενη βδομαδα και αρχισω να παραγγελνω και τα αλλα σιγα σιγα

Δεν έχει τόση σημασία τι έκανε πιο πριν αλλά τι θέλει να κάνει και τι πάει να φτιάξει με τα λεφτά που δίνει τώρα.

Τότε γιατί μιλάς για gaming και φτιάχνεις κάτι με τέτοιο μεγάλο budget και με τέτοιες κάρτες; Κάπου κάνεις λάθος και δίνεις άδικα λεφτά μου φαίνεται.Λάθος κατανομή έχεις κάνει σε κάποια parts.Ακόμα και hardcore gaming να μη κάνεις ειδικά αν πας σε μεγάλο budget η καλύτερη οθόνη μετράει.Και για αυτό που θες η 25αρα είναι περιοριστική για το σύστημα ακόμα και σε σχέση με άλλες επιλογές όπως 27'' 60Ηz.Τη παίρνεις σε καλή τιμή βέβαια αλλά και πάλι πέφτεις στην αντίφαση του overkill σε κάποια parts.

Aπλά ξεφεύγω με  το budget αν επερνα 980 ti και 27αρα.Εξ αλλου υπαρχει και ενα θεμα με το χωρο του γραφειου καθως και της αποστασης που ειναι πολυ μικρη απο την οθονη..Επισης εχω παιξει σε U2515H και με ικανοποιησε.Πιστευω οτι μπορει να ειναι λιγο overkill αλλα δεν υπαρχει μια μεση λυση που με ικανοποιει.Γιατι ο γνωστος μου με 390χ δεν φτανει  60αρια πχ σε Witcher.

Δημοσ.

Στην τιμή που πήρες την 2515 είναι πολύ καλή ευκαιρία και καλά έκανες. Για την κάρτα μου φαίνονται πολλά, αλλά έχεις σκεφτεί με συγκεκριμένο τρόπο την επιλογή σου, που έχει μια λογική παρότι κανείς μπορεί να διαφωνεί μαζί σου. Αλλά εν πάση περιπτώσει, αυτά τα θέματα στο forum έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και όχι δεσμευτικό και ο καθένας πρέπει να έχει την ευθύνη της κάθε επιλογής. Καλό στήσιμο λοιπόν και δώσε update όταν έχεις νέα. 

Δημοσ.

Προφανως....Η U2515H ειναι 1440p οθονη.Σε ultra με AA η 980Ti μετα βιας πιάνει 60 fps....Και αφου χρειαζομαι cuda τελικα δεν μπορω να δωσω κ 800 euro να παρω g-sync...Και αφου την βρηκα 200ε θεωρω οτι ειναι καλη επιλογη..Το budget επεσε στα 2000

Θα δωσω update οταν ερθει η gpu την επομενη βδομαδα και αρχισω να παραγγελνω και τα αλλα σιγα σιγα

Aπλά ξεφεύγω με  το budget αν επερνα 980 ti και 27αρα.Εξ αλλου υπαρχει και ενα θεμα με το χωρο του γραφειου καθως και της αποστασης που ειναι πολυ μικρη απο την οθονη..Επισης εχω παιξει σε U2515H και με ικανοποιησε.Πιστευω οτι μπορει να ειναι λιγο overkill αλλα δεν υπαρχει μια μεση λυση που με ικανοποιει.Γιατι ο γνωστος μου με 390χ δεν φτανει  60αρια πχ σε Witcher.

που τετοια τιμη για την U2515H ???  :-D  :-D  :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...