Alex-V Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω στα χερια μου ενα panasonic kx-w501gr το οποιο το ειχε αγορασει ενας συγγενης μου που στο σπιτι, σαν σταθερο τηλεφωνια ειχε cosmote και μεσα στην συσκευη του ασυρματου ειχε καρτα sim της cosmote! Εγω σπιτι εχω forthnet. Εβγαλα την sim απο μεσα, το συνδεσα στη πριζα μου, αλλα δεν εντοπισε τιποτα. Τι πρεπει να κανω για να λειτουργησει?
corsair04 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω στα χερια μου ενα panasonic kx-w501gr το οποιο το ειχε αγορασει ενας συγγενης μου που στο σπιτι, σαν σταθερο τηλεφωνια ειχε cosmote και μεσα στην συσκευη του ασυρματου ειχε καρτα sim της cosmote! Εγω σπιτι εχω forthnet. Εβγαλα την sim απο μεσα, το συνδεσα στη πριζα μου, αλλα δεν εντοπισε τιποτα. Τι πρεπει να κανω για να λειτουργησει? akyro
jkoukos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Συνήθως οι συσκευές που παρέχουν Cosmote και Vodafone για τέτοιες συνδέσεις από το σπίτι, είναι κλειδωμένες με τον κάθε πάροχο. Αν η δικιά σου δεν είναι, θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στην συσκευή, βάζοντας αυτές της Vodafone.
Alex-V Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Forthnet εχω. Δηλαδη πρεπει να παρω τηλεφωνο στον παροχο να τους πω οτι εχω την συγκεκριμενη συσκευη και να μου πουνε τι ρυθμισεις να κανω?
jkoukos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχήν κοίταξες στην συσκευή αν μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις; Οι συσκευές αυτές χρησιμοποιούνται μόνον αν έχουμε το αντίστοιχο πρόγραμμα "Για σύνδεση κινητής στο σπίτι". Έχεις τέτοιο πρόγραμμα; Αν είναι ξεκλείδωτες μπορούμε να βάλουμε οποιαδήποτε sim κάρτα και να το χρησιμοποιήσουμε όπως κάνουμε και με ένα κινητό, κάνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις.
Alex-V Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Απ' οτι ειδα εχει ρυθμισεις για ωρα κλησεις και τετοια. Δεν εχει πουθενα για δικτυο. Οχι δεν νομιζω να εχω τετοιο προγραμμα. Εχω internet σταθερο και nova. Πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου τι κουλα πραγματα ειναι αυτα?
jkoukos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κάποιο μπέρδεμα. Η συσκευή προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση και όχι γι' αυτό που πιθανόν θέλεις. Π.χ. το ότι έχεις δορυφορικό δέκτη της Nova δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις λήψη των καναλιών του ΟΤΕ ή το ανάποδο.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 απο οτι βλεπω και εδω http://www.jiaying.com/catalog/telecommunication/dect/KX-TW501_502.pdf αυτο δεν παιζει με τηλεφωνικη γραμμη.η forthnet δεν δινει sim.ουτε voip τηλεφωνο ειναι ουτε εχεις voip οποτε απλα αυτη η συσκευη δεν κανει.οποτε με 20 ευρω παιρνεις ενα αλλο ασυρματο και εισαι μια χαρα.δεν ξερω κιολας αν θα στο ζητησουν και πισω το τηλεφωνο γιατι εχει ενα χ κοστος.δεν βλεπω καν τηλεφωνικο klip να εχει.
Alex-V Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλιστα καταλαβα. Ευχαριστω και τους 2. Αρα δεν γινεται να το συνδεσω. Εχω ασυρματο, απλα ηθελα να δοκιμασω και αυτο, αλλα δεν γινεται. Τι πραγματα ειναι αυτα ρε? Χαχα.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 οπωςειπαν αυτο ειναι για συγκεκριμενη χρηση.ναι θα μπορουσαν να το καναν να παιζει και σαν κανονικο αλλα θα ηταν παραπανω το κοστος.οποτε βγηκε για gsm.δεν ειναι παραλογο.ειναι σαν να θες αμαξι και να λες γιατι το μηχανακι που μου χαρισαν δεν κανει για αμαξι. 1
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχα. Καταλαβα. Εγινε poul σε ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 τιποτα.οτι αλλο ειναι εδω ειμαστε.απλα μπορει να στο ζητησουν και πισω το τηλεφωνο οποτε ρωτησε τους.μην ξαφνικα το χρεωθεις.γιατι δεν ειναι και οτι πιο φτηνα τα gsm
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα της γιαγιας μου ειναι γιατι εχει συνδεση cosmote σαν σταθερο χαχαχα. Οποτε θα της το παω πισω. Οντως μπηκα και ειδα οτι εχει μια 40αρα η τιμη του. Αρκετα τσιμπημενο.
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα της γιαγιας μου ειναι γιατι εχει συνδεση cosmote σαν σταθερο χαχαχα. Οποτε θα της το παω πισω. Οντως μπηκα και ειδα οτι εχει μια 40αρα η τιμη του. Αρκετα τσιμπημενο. ας το κρατησει μην της το ζητησουν πισω.40 ευρω για ασυρματο ειναι καπως παραπανω απο τα 20 και λιγοτερα που εχει ενα απλο αλλα με σχεση παλια που επαιρνες τα απλα ασυρματα κατι 100 αρες αυτο ειναι τζαμπα.κανει πολλα πραγματα παντως αυτο το gsm.πολλαπλες βασεις .ενδοεπικοινωνια αναμεσα στις βασεις κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα